www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon EOS 300X
8.6 av 10

Canon EOS 300X

Snabb autofokus Bildserier upp till 3 b/s Kortaste slutart Läs mer

Recensioner för Canon EOS 300X

Visar 1-10 av totalt 42
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

rudolffren, Ciao
15 oktober 2007
  • Summering: Väldigt stabil kamera med många väldigt användbara funktioner. Har själv testat denna kamera och fått den där känslan att "allt käns rätt", objektivet klarar av att ta in ett brett färgspectrum. Det käns bra att ha den i handen, den ligger perfekt och ger ingen plastig billig känsla. Jag har...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Bra och billig hobbykamera

rudolffren, Ciao
15 oktober 2007
  • Utdrag: Väldigt stabil kamera med många väldigt användbara funktioner. Har själv testat denna kamera och fått den där känslan att "allt käns rätt", objektivet klarar av att ta in ett brett färgspectrum. Det käns bra att ha den i handen, den ligger perfekt och ger ingen plastig billig känsla.
  • Fördelar: Billig och fullt funktionell
  • Nackdelar: Lite lätt och lite smal
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

L'argentique n'est pas fini !!

janolili, Amazon
28 oktober 2014
Totalbetyg 4
4.0

Ce n'est pas un numérique !

Raphael, Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: Attention Amazon, ce modèle n'est pas un reflex numérique contrairement à ce qui est écrit ! A ce prix, cela serait une révolution. Dommage ... Merci de changer ce modèle de catégorie. Cordialement
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

bien mais... appereil argentique!

lionel, Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: Attention! Cet appareil est un reflex de bonne qualité pour une initiation à la photo. Cependant, il s'agit d'un appareil argentique et non pas d'un numérique!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Un poids plume super performant !

Ludoelcucinero "ludoelcucinero", Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: Pour avoir la même chose en numérique reflex, rajouter un 0... personnellement je vais attendre. je suis vraiment très content de ce petit bijou poids plume avec toutes les fonctions réglables manuellement.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Que du bonheur !

Ludoelcucinero "ludoelcucinero", Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: J'ai fait l'acquisition de cet appareil car le compact (que j'ai toujours) était limité en performances... Même si l'on sait que c'est "l'oeil du photographe" qui fait la valeur d'une photo. Je suis très satisfait. Je suis content de pouvoir faire de "vraies" photos.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Happyplay, club.foto.ru
10 augusti 2010
  • Utdrag: Камера у меня уже год (покупал с рук не новую) и за всё это время ни разу меня не подвела. Отличная "лошадка" для начинающих.
  • Fördelar: Быстродействие, удобно лежит в руке, цена.
  • Nackdelar: Замеры экспозиции (например точечный замер, только в полностью ручном режиме)
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

una buena camara canon 300x

aryam25, Ciao
13 februari 2010
  • Summering: Esta es una excelente camara para equellas personas desean tener imagenes de calidad y te da opciones de cambiar vario valores, de opturacion, iris, tamaño de la fotografia, zoom, los estados en que los uses si es de mañana, tarde o noche.
  • Fördelar: Esque puedes darle un toque de tu personalidad a la foto con solo modificar unos valores .
  • Nackdelar: que al tener varias funiones a varias personas seles hace complicada .
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

meine canon eos 300x

oderboy, eBay.de
6 november 2008
  • Summering: ich werde mich hier nicht in technischen details verlieren, denn auch bei einer slr bin ich nur user. die eos 300x ist für mich die perfekte kleinbildkamera. sie stellt mehrere automatikeinstellungen bereit, die schon ein sehr weites spektrum an anwendungsmöglichkeiten abdeckt.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>