www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon-eos-300x.299131
8.8 av 10

Canon EOS 300X

Snabb autofokus Bildserier upp till 3 b/s Kortaste slutart Läs mer

Recensioner för Canon EOS 300X

Visar 1-10 av totalt 37
Totalbetyg 8
8.0

Bra och billig hobbykamera

rudolffren, Ciao
15 oktober 2007
  • Utdrag: Väldigt stabil kamera med många väldigt användbara funktioner. Har själv testat denna kamera och fått den där känslan att "allt käns rätt", objektivet klarar av att ta in ett brett färgspectrum. Det käns bra att ha den i handen, den ligger perfekt och ger ingen plastig billig känsla. Jag har använt denna kamera mest för utomhusbilder på natur och stadsmiljö, den har fungerat helt felfritt till detta, lätt att ställa in och smidig att bära med.
  • Fördelar: Billig och fullt funktionell
  • Nackdelar: Lite lätt och lite smal
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

L'argentique n'est pas fini !!

janolili, Amazon
28 oktober 2014
Totalbetyg 4
4.0

Ce n'est pas un numérique !

Raphael, Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: Attention Amazon, ce modèle n'est pas un reflex numérique contrairement à ce qui est écrit ! A ce prix, cela serait une révolution. Dommage ... Merci de changer ce modèle de catégorie.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

bien mais... appereil argentique!

lionel, Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: Attention! Cet appareil est un reflex de bonne qualité pour une initiation à la photo. Cependant, il s'agit d'un appareil argentique et non pas d'un numérique!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Un poids plume super performant !

Ludoelcucinero "ludoelcucinero", Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: Pour avoir la même chose en numérique reflex, rajouter un 0... personnellement je vais attendre. je suis vraiment très content de ce petit bijou poids plume avec toutes les fonctions réglables manuellement.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Que du bonheur !

Ludoelcucinero "ludoelcucinero", Amazon
28 oktober 2014
  • Summering: J'ai fait l'acquisition de cet appareil car le compact (que j'ai toujours) était limité en performances... Même si l'on sait que c'est "l'oeil du photographe" qui fait la valeur d'une photo. Je suis très satisfait. Je suis content de pouvoir faire de "vraies" photos. Il est nécessaire de se documenter un minimum sur la technique, afin de profiter pleinement de cet appareil et d'obtenir les effets que l'on souhaite.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Happyplay, club.foto.ru
10 augusti 2010
  • Utdrag: Камера у меня уже год (покупал с рук не новую) и за всё это время ни разу меня не подвела. Отличная "лошадка" для начинающих.
  • Fördelar: Быстродействие, удобно лежит в руке, цена.
  • Nackdelar: Замеры экспозиции (например точечный замер, только в полностью ручном режиме)
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Canon EOS 300X: WITH CANON YOU CAN

Dooyoo
10 augusti 2008
Totalbetyg 4
4.0

Användarrecension

nemo_CAPITAN, Ciao
10 juni 2008
  • Summering: En camaras digitales todavía falta mucho por alcanzar a las camaras de pelicula tradicional. Gastarse una pasta, además reflex para obtener los resutados que se tienen, mejor una sencillita de andar por casa.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Användarvänlighet 6
6.0
Utseende 8
8.0

gewone foto's maken kan altijd nog..

thenurse, Ciao
1 maj 2008
  • Utdrag: De canon EOS 300X is een zeer compacte autofocus spiegelreflexcamera. Hij kan worden gebruikt bij veel uiteenlopende opnamesituaties. Ik heb deze camera nu twee jaar en ben erg tevreden, de foto's zijn van goede kwaliteit. Wel heb ik erg moeten wennen aan welke functies er allemaal zijn, maar na een grondige bestudering van het instructieboekje wordt me hier veel in duidelijk, het is dan ook zeker aan te bevelen om het instructieboekje eerst goed te bestuderen en een...
  • Fördelar: veel verschillende soorten foto's te maken en goede kwaliteitsfoto's als resultaat
  • Nackdelar: zwaar en groot toestel, fotorolletjes kopen
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>