www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Teutonia Mistral
7.2 av 10

Teutonia Mistral

Succémodellen Mistral har sålts i över hundra tusen exemplar. De Läs mer

Recensioner för Teutonia Mistral

Visar 1-10 av totalt 16
Totalbetyg 10
10

Flott "holdbar" og praktisk vogn

juliecv.blogg.no, barnevognguiden.no
14 november 2010
  • Utdrag: Jeg kjøpte en Teutonia Mistral 2005-modell brukt på finn, og jeg er storfornøyd. Den var lett og fin, og fikk til og med plass i vår lille Lada. Flott med vendbart håndtak og at den er såpass lett.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 9
9.0

kjempegod første vogn, men bare opp til ca 2 år

mami, barnevognguiden.no
10 juni 2010
  • Utdrag: Vi brukte Mistral som vår første vogn her i huset, og vi hadde beholdt den ut perioden (bare supplert med en lett reisetrille) om det ikke var for at vår datter vokste ut av den da hun nærmet seg 90 cm.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Helt ok vogn, men teutonia har sine svakheter

Emmeline, barnevognguiden.no
16 februari 2010
  • Utdrag: Teutonia vognene er en av de vognen jeg syns har penest utseende. det som terkker Mistralen litt ned for min del er den trange sittedeln, detr altfor liten plass under sittebøylen og den skulle hatt 4 hakk på ryggen og ikke 3.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Lita og god kombivogn, men liten sittedel.

Simenmin, barnevognguiden.no
5 september 2009
Totalbetyg 8
8.0

Fin som sove og vintervogn

LogK, barnevognguiden.no
20 juni 2009
  • Utdrag: Vi har hatt denne som sovevogn i barnehagen, og til nå har vi vært veldig fornøyd. Den ble brukt i vinter, istedenfor Stokken og S3, og vi har vært fornøyde ! Nå er den terrassevogn frem til minsten begynner i barnehage.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

God men liten sportsvogn!

Tone, barnevognguiden.no
14 april 2009
  • Utdrag: En veldig god og lun sportsvogn som er god å trille (min hadde lufthjul). Supert med det vendbare håndtaket men tungvindt at den ikke kan slås sammen med sittedelen vendt mot deg. Vognen blir (til kombivogn å være) ganske liten sammenlagt.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 9
9.0

Kjempefornøyd, men ikke fra nyfødt

sissoll, barnevognguiden.no
21 mars 2009
  • Utdrag: Etter å ha hatt en stor og tung bagvogn de første 3 mnd, så en liten lett og lite lun trille i 1 mnd var det himmel å få en vogn som har det beste fra begge verdner!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0

enkel og grei

saresa, barnevognguiden.no
2 mars 2009
Totalbetyg 7
7.0

Fornøyd

linnea, barnevognguiden.no
1 mars 2009
  • Utdrag: Vi kjøpte en mistral 2007 modell og jeg synes den er utrolig bra. for oss var det viktig at den tok liten plass, var lett, og 4 hjul. så vi fant akkurat det vi var ute etter. synes det er genialt med å vende over styret.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Super vogn!

Karen, barnevognguiden.no
26 februari 2009
  • Utdrag: Jeg er så glad vi valgte Teutonia Mistral (har 2008-modell) og har bare positivt å si om den. Den er liten sammenlagt og lett å håndtere (og veier mindre enn mange vogner), noe som passer bra når man skal ha vognen med i bil en del. Lufthjulene er kjempebra og gjør det lett å trille.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>