www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Fujifilm-finepix-x10.33318011
8.2 av 10

Fujifilm FinePix X10

Pris från: 2980 kr

Recensioner för Fujifilm FinePix X10

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

riddler, Fotosidan.se
22 maj 2013
  • Slutsats: Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 4 Jag är en sån som sitter i flera timmar, dagar och jämför recensioner osv. Jag fastnade för denna, men hade även andra alternativ som var olympus xz1, samsung ex2f, canons s110. Jag kan säga att jag är så glad att jag valde denna. Det första är känslan av att hålla den, kvalitén. Fokusen hittar snabbt, många roliga inställningar, inbyggda blixten är perfekt med bra räckvidd.
  • Fördelar: skärpan, färgerna, menysystemet, inställningarna, fokus, bokeh, byggkvalitén
  • Nackdelar: har inte något att komma på faktiskt, hade varit bra om de byggde in vikbar blixt som på rx100, tveka inte KÖP!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
1 februari 2013
  • Slutsats: Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 5 Äntligen kan jag pensionera min gamla analoga konica autoreflex TC, denna kamera bara känns rätt.
  • Fördelar: bildprestandan, inställningar på huset och KÄNSLAN!!!!!
  • Nackdelar: Batteriet och halvbra sökare
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Pixbo, Fotosidan.se
26 december 2012
  • Slutsats: Batterilivslängd: 1 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 3 Batteriet är verkligen uselt, hade gärna velat ha data i sökaren
  • Fördelar: Hyfsad bildkvalitet
  • Nackdelar: Uselt batteri, startar inte alltid. Saknar inspeglad data i sökaren
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Batterilivslängd: 1 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 5 En skön kamera att fotografera med. Och vacker.. Jag gillar de rejäla inställningshjulen för programval och exp. komp. Sökaren tycker jag funkar hyfsat, bara man inte använder motljusskyddet (tillbehör) då blir det katastrof.
  • Fördelar: Rejäl, bra bildkvalitet, lätt att ta med. bra ljusstyrka, manuell zoom med bra känsla.
  • Nackdelar: Dåligt batteri, reservbatteri krävs.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

mrbister, Prisjakt
16 juli 2012
  • Summering: Köpte den som ett komplement vid de tillfällen då jag inte är sugen på att släpa på systemkameran. Kameran presterar riktigt bra under dåliga ljusförhållanden (mörkt/inomhus), beror nog på kombinationen av stor sensor och snabbt objektiv. Det enda som inte riktigt har imponerat på min är antalet foton det går att klämma ur batteriet och EXR-funktionen (Auto-läget).
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Peterorebro, Prisjakt
19 juni 2012
  • Summering: Denna kamera kan starkt rekommenderas för entusiasten. Det är svårt att hitta något att klaga på överhuvudtaget. I tester har man angivit att "white dot bloomining" kan vara ett problem, men det är inget som jag märkt av. Massor av fördelar: Relativt stor sensor. Det finns en optisk sökare. Man zoomar genom att vrida på objektivet, inte med knappar. EXR-teknologin ger perfekta exponeringar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

optimize, Prisjakt
8 juni 2012
  • Summering: Då har man haft kameran ett par månader och måste säga att jag är väldigt nöjd! Jag driver en liten fotoverksamhet vid sidan av mitt huvudsakliga arbete och kände behovet av att skaffa en mindre kamera som kan följa med överallt. Inte alltid optimalt att släpa med en stor systemare för att ta lite semesterbilder. + Bilderna blir skarpa och färgerna är helt fantastiska, speciellt i velvialäget. Kamerans supermakro imponerar STORT.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Erker, Fotosidan.se
14 maj 2012
  • Slutsats: Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4 Verkar vara en utmärkt kamera tack vare portabiliteten och kvaliten. Blir nog mitt huvudalternativ framöver. Lätt att hänga runt halsen eller stoppa i fickan.
  • Fördelar: Behändig till formatet
  • Nackdelar: Lite klen batterilivslängd. Kräver reservbatteri. Jättebra skärm. Bra sökare men ovant att behöva kompensera för placeringen. Motljusskyddet är störande i sökaren.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

anberlin, Prisjakt
10 maj 2012
  • Summering: Kan bara säga herregud så nöjd jag när med denna kamera, det var mycket snack och AF i denna lilla skönhet, men jag har då inte märkt av några problem med min. Dom har släppt en ny firmware.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

mombasa, Fotosidan.se
11 april 2012
  • Slutsats: Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4 Lite småttiga kontroller och knappar för mina fumliga fingrar. Särskilt inställningshjulet. Levererar bra bilder och kul att kunna ta RAW -JPG. Visst, den har inte systemkamerans omedelbara respons men känns rätt i handen och vi ska nog snart bli vänner. Det känns som användarhandboken kommer komma väl till pass.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>