www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sennheiser-rs-120.99680
6.6 av 10

Sennheiser RS 120

The RS 120 is an open, supra-aural wireless RF headphone system. Läs mer

Pris från: 749 kr

Recensioner för Sennheiser RS 120

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Bra

Vivian, NetonNet
29 mars 2014
  • Slutsats: Köpte för åtta år sen och har nyttjat dem ofta. När de gamla hade gjort sitt köpte jag ett par nya. För mig har dessa lurar varit toppen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

Mycket bra!

Norling, NetonNet
19 februari 2014
  • Slutsats: Jag tycker dom här hörlurarna är kanon,lång räckvidd bra batteri längd. Mycket bra ljud för dom här pengarna!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 6
6.0

Bra ljud men inte bekväma i längden

dansaf, NetonNet
9 augusti 2013
  • Slutsats: +Bra ljud både med film och musik. Inget bakgrundsbrus vad jag kan höra. +Riktigt bra räckvidd, testade gå utomhus ca. 20 meter från sändaren, först då började det brusa litegrann med flera träväggar och ett garage i vägen. + Basstationen är snygg + Drivs med vanliga AAA batterier vilket är bra, kan inte uttala mig om batteritiden. - Lurarna är inte jättebekväma, on-ear, efter mindre än 10 minuter ömmar öronen av trycket även om det till en början känns helt ok.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra hjälmedel

Taggentagg, NetonNet
14 maj 2013
  • Slutsats: För mig som har nedsatt hörsel är det svårt att få sammanhang i diskussioner och debatter i TV o Radio. Denna produkt är suverän, man uppfattar allt störningsfritt. Det bästa är att man har ljudet med sig överallt, även när man gör en räkmacka i köket. För mig ett lyft.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 4
4.0

Pengar i sjön

JohanJohanJohanJohan, NetonNet
8 mars 2012
  • Slutsats: Nej de här var ingen hit. Andra gången jag mot bättre vetande försöker mig på ett par Sennheiser. Volymen sköter sig själv och sänker volymen oavsett inställningar på datorn. Maxtaket är pratnivå vilket gör att jag inte kan stänga ute babblande kollegor i kontorslandskapet. En bonus är att man utan förvarning får ett sprakande ljud när man minst anar det långt förbi ljudkapaciteten så att man vaknar även om man inte sover... Riktigt besviken.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

Bra lurar

mpetersson, NetonNet
2 december 2011
  • Slutsats: Lurarna har bra ljudkvalitet och sitter hyfsat bekvämt. Byggkvaliteten känns väl lite sådär, men den är svår att bedöma utan det märks väl om ett år eller så huruvida de håller eller inte. Jag har inte haft trådlösa lurar på ett par år, men ljudet är överlägset samtliga jag har haft tidigare. I stort sett störningsfritt och klart ljud, dock med lite klen bas kanske. Men det känns som en "Sennheiser-sjuka".
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Funktioner 4
4.0
Kvalitet 2
2.0

KÖP INTE DESSA LURAR, RENT SKRÄP.

demo1, Pricerunner
26 september 2011
  • Summering: Om du inte har 2000:-++ att lägga på ett par riktigt bra trådlösa hörlurar kan du lika gärna glömma det och köpa en lång sladd istället för vilken 2-300:- sluddlur är ljusår bättre än alla mellanklass trådlösa. Jag köpte båda lurarna på netonnet, dom har bra service och tog tillbaka dom utan strul så inget negativt om dom men lurarna är skräp. Jag hade läst många bra recentioner om dom innan jag slog till.
  • Läs hela recensionen

--

Conrad
2 november 2010

Julrim

Conrad
2 november 2010
  • Slutsats: 5 av 5 Trådlöst inom 150 m räckhåll erbjuder Sennheizer RS 120 musik i alla dess former och teknik som bryter alla normer
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 6
6.0
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

SENN

KimK, Pricerunner
14 december 2009
Nästa sida >>