www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
8.2 av 10

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Kraftfull förstoring, till ett bra pris Bildstabilisator med Läs mer

Pris från: 1590 kr

Recensioner för Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Stabilt och prisvärt objektiv!

Viveka, NetonNet
29 september 2015
  • Slutsats: Tar skarpa bilder, ligger bra i handen. Har använt det till sportfoto och fått fina bilder. Rekommenderas! Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

john gunnar, Fotosidan.se
28 januari 2015
  • Slutsats: Använder detta underbara teleobjektiv på en Canon 7D. Fantastisk skärpa, effektiv bildstabilisering och snabb och tyst fokusering – den matchar kamerans snabbhet fullt ut. Lika fin till porträtt som till fåglar och vilt. Köpte det 2010 och är fortfarande lika förtjust i det.
  • Fördelar: Skärpan, autofokusmotorn, bildstabiliseringen, de rejäla och lätthanterliga zoom- och fokusringarna, vädertätningen, byggkvaliteten och det relativt smidiga formatet – allt i toppklass!
  • Nackdelar: Ljusstyrkan – 4-5,6 räcker förvisso till mycket men visst skulle 2,8 suttit fint. Men man kan ju inte få allt ;)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
19 januari 2015
  • Slutsats: Har dreglat länge efter detta objektiv,så när jag fick nys om ett begat i nyskick slog jag till på engång Älskar detta objektiv redan är som skräddarsytt för mina behov Större flexibilitet än mitt sålda 300 f4 utan IS och mins lika skarpt Som lite äldre med begynnande darrighet är IS verkligen super...
  • Fördelar: Is,byggkvaliteten,kompakt,skarpt,bra närgräns,tyst AF
  • Nackdelar: Svårt att hitta,möjligen priset då
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
30 maj 2014
  • Slutsats: Ebay-fynd som passar perfekt till min 7D.
  • Fördelar: Gediget, bra IS, tyst och snabb autofokus, bildkvalitet!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
18 februari 2014
  • Slutsats: Kompakt,skarpt, snabb af. Har vid ngt tillfälle lånat ett 300 f4 L och märkte att fps gick ner jämfört med min zoom. Kan bars ge det full pott. Skulle jag önska ngt vore det 200 mm till. Har tagit skarpa bilder handhållet ner till 1/20 sek. Mkt bra IS.
  • Fördelar: Skärpa, optiska egenskaper, vikt, IS, snabbhet.
  • Nackdelar: Egentligen inget.
  • Läs hela recensionen

Användarrecension

Fotosidan.se
11 december 2013
  • Slutsats: Helt suveränt objektiv. Det bästa jag har just nu för att fota djur och natur. Har haft det ca en månad nu och redan tagit några fina bilder på havsörn,ormvråk och glador. Suverän bildkvalitet.
  • Fördelar: Snabb fokus. Lagom tungt. Stativ behövs inte. Gediget bygge
  • Nackdelar: Har inte hittat några ännu
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
23 april 2013
  • Slutsats: Mycket bra objektiv har haft 70-200 4 L I USM och ett 100-400. Då är detta klart bättre fotade flyg i helgen fungerade bra zoomade in samtidigt som jag tryckte av ocg de blev klockrena. Har även ett canon 300 4 men det har jag fortfarande som mitt favvis.
  • Fördelar: Kan komma ner till 70mm
  • Nackdelar: Kanske lite ljusstarkare vet ej än, har fotat i full sol.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
20 mars 2013
  • Slutsats: Beställde denna lins efter att ha läst många positiva recensioner och jag måste säga att den är helt underbar. Jag har haft 70-200 4L, 4L IS, 2.8 L IS och 70-300 L IS är mycket roligare att fota med då den är skarp som en 70-200 4L IS men har extra brännvidd.
  • Fördelar: skärpa, IS system, smidighet, AF hastighet,
  • Nackdelar: Inte hittat något ännu.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Parsi, Fotosidan.se
21 oktober 2012
  • Slutsats: Det här objektivet har konsekvent överraskat mig med hur bra det är. Jag menar, med den prislappen på ett tele och från Canon själv dessutom, förväntade iaf jag mig inget fullt så här bra. Canon har en massa olika objektiv i ungefär samma zoomomfång, så detta är tydligen nånting de har bra koll på.
  • Fördelar: Prisvärt. Mycket användbart. Presterar invändningsfritt. Lätt.
  • Nackdelar: Mjuknar aningen mot 300mm. Ger ett fragilt intryck. Fronten roterar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Var ska man börja? Ett helt underbart telezoom med en skärpa som kan jämföras med ett fast tele. Var lite rädd att jag skulle tycka illa om att zoomringen sitter längst fram på objektivet och fokusringen mot kameran. Men nu märker jag inte ens av det, går på automatik.
  • Fördelar: Skärpan! IS. Relativt kompakt objektiv.
  • Nackdelar: Det jag kan komma på har egentligen inte med objektivet att göra men att det inte följer med ett stativfäste tycker jag bara är snålt.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>