www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon-ef-70-300mm-f-4-5-6l-is-usm.29016080
9.5 av 10

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Telezoom med höga prestanda Ingår i Canons prisbelönta L-ser Läs mer

Pris från: 4999 kr

Recensioner för Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
18 februari 2014
  • Slutsats: Kompakt,skarpt, snabb af. Har vid ngt tillfälle lånat ett 300 f4 L och märkte att fps gick ner jämfört med min zoom. Kan bars ge det full pott. Skulle jag önska ngt vore det 200 mm till. Har tagit skarpa bilder handhållet ner till 1/20 sek. Mkt bra IS.
  • Fördelar: Skärpa, optiska egenskaper, vikt, IS, snabbhet.
  • Nackdelar: Egentligen inget.
  • Läs hela recensionen

Användarrecension

Fotosidan.se
11 december 2013
  • Slutsats: Helt suveränt objektiv. Det bästa jag har just nu för att fota djur och natur. Har haft det ca en månad nu och redan tagit några fina bilder på havsörn,ormvråk och glador. Suverän bildkvalitet.
  • Fördelar: Snabb fokus. Lagom tungt. Stativ behövs inte. Gediget bygge
  • Nackdelar: Har inte hittat några ännu
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
23 april 2013
  • Slutsats: Mycket bra objektiv har haft 70-200 4 L I USM och ett 100-400. Då är detta klart bättre fotade flyg i helgen fungerade bra zoomade in samtidigt som jag tryckte av ocg de blev klockrena. Har även ett canon 300 4 men det har jag fortfarande som mitt favvis. Ganska litet o behändigt om man skall jämföra m 100-400.
  • Fördelar: Kan komma ner till 70mm
  • Nackdelar: Kanske lite ljusstarkare vet ej än, har fotat i full sol.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
20 mars 2013
  • Slutsats: Beställde denna lins efter att ha läst många positiva recensioner och jag måste säga att den är helt underbar. Jag har haft 70-200 4L, 4L IS, 2.8 L IS och 70-300 L IS är mycket roligare att fota med då den är skarp som en 70-200 4L IS men har extra brännvidd. Den är ett stort steg över 70-300 IS som ändå är en bra lins. Den går att använda inomhus tack vare ett mycket bra IS system.
  • Fördelar: skärpa, IS system, smidighet, AF hastighet,
  • Nackdelar: Inte hittat något ännu.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Var ska man börja? Ett helt underbart telezoom med en skärpa som kan jämföras med ett fast tele. Var lite rädd att jag skulle tycka illa om att zoomringen sitter längst fram på objektivet och fokusringen mot kameran. Men nu märker jag inte ens av det, går på automatik. Lagom tyngd, IS egenskaperna är toppklass.
  • Fördelar: Skärpan! IS. Relativt kompakt objektiv.
  • Nackdelar: Det jag kan komma på har egentligen inte med objektivet att göra men att det inte följer med ett stativfäste tycker jag bara är snålt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Scandinavian Photo
15 augusti 2012
  • Utdrag: Fantastisk bild- och mekanisk kvalité. Väldigt kompakt och enkel att ha med.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Scandinavian Photo
15 augusti 2012
  • Utdrag: Fantastisk bild- och mekanisk kvalité. Väldigt kompakt och enkel att ha med.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Scandinavian Photo
24 juli 2012
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Scandinavian Photo
24 juli 2012
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
4 juli 2012
  • Slutsats: Helt enkelt ett superobjektiv! Så skönt att slippa stativet.. Otroligt skarpt. Trodde vid 1:a anblicken det var plastigt, men vid ankomst grymt bra byggt och rejält fet bygge.. Har ju en fast 300:a L och denna tar 4ggr så bra bilder UTAN stativ!
  • Fördelar: Av 500 tagna bilder är 498 suveräna, och 2 suddiga.
  • Nackdelar: Finns inga helt enkelt. inte ens det höga priset spelar nån roll, Klart värt pengarna..
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>