www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
8.4 av 10

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Mångsidig EF-S-zoom med hög effekt motsvarande 7,5x, Läs mer

Pris från: 2989 kr

Recensioner för Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Antti Heinänen, Fotosidan.se
8 maj 2014
  • Slutsats: Har sneglat på det här ett tag då jag var lite sugen på att börja filma och köpte en 70D för en månad sedan och då fick det här följa med i paketet. Jag har blivit enbart positivt överraskad bl.a.
  • Fördelar: Skarpt, snabbt, brännvidden, färgerna och framförallt helt ljudlöst.
  • Nackdelar: Vinjettering, ljusstyrka (ändå ok med tanke på brännvidd)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Relativt skarpt. Väger knappt något. Mycket bra reseobjektiv. Anväder det som normalzoom.
  • Fördelar: Skärpan, IS, mycket för pengarna.
  • Nackdelar: Inget motljusskydd. Att zoomen "åker ut" för lätt, t.ex. när man håller det nedåt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Veda59, Fotosidan.se
8 december 2011
  • Slutsats: Köpte objektivet begagnat (nästan oanvänt). Var mycket nöjd med det tills jag gick in i en glasdörr med kameran på magen. Skickade in det på reparation och efter justering är jag supernöjd. Fin skärpa och stort omfång. Använder det som normalzoom på min 1000D.
  • Fördelar: Skarpt, lämpligt reseobjektiv. Inte så tungt.
  • Nackdelar: Motljusskydd ingår inte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
26 september 2011
  • Slutsats: bra skärpa överlag tyst zoom perfekt reseobjektiv
  • Fördelar: bra skärpa i kanter tyst zoom rekomenderas
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
19 september 2011
  • Slutsats: Canon EF-S 18-135 är inte precis ett hyllat objektiv, men jag gillar verkligen det här objektivet. Det känns relativt välbyggt i jämförelse med många andra kitobjektiv. Autofokus är snabbt och precist på min Canon 40d.
  • Fördelar: Fina kontraster, härliga färger, bra skärpa, bra autofokus, suverän IS, fantastiskt brännviddsomfång.
  • Nackdelar: Lite oskarp efter kanterna på vissa brännvidder med full bländaröppning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Ein Kauf wie im Fachgeschäft

Wolfgang, quelle.de
3 veckor sedan
  • Summering: Ich kann jedem empfehlen hier zu Kaufen, es gibt kein herumlaufen die Beschreibung ist ausgezeichnet, aber vor allem ist es ein Originalprodukt. Ich bin sehr zufrieden.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Interesting

treecem, B&H Photo
28 mars 2016
  • Utdrag: This lens came with my 80D. I've used both for just a few days. The camera/lens kit wasn't released until 3/25/16. After charging the camera battery, it was off to play with this lens. My first impressions are that the focusing speed is substantially fast than the previous lens.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Ein Immer-Drauf freut mich zuhauf ;)

olli, Amazon
22 mars 2016
Totalbetyg 10
10

Geschenk

Antje Willgerodt, Amazon
19 mars 2016
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Yandex
29 februari 2016
  • Utdrag: Вес объектива совершенно не увеличил "шевеленку" при съемке, удается держать более - менее крепко без штатива, думала о фокусных до 200, но 135 мне с 1.6 кроп "за глаза" как говорится. Вот при съемке видео , конечно, надо бы еще потренироваться держать ...
  • Fördelar: Для меня - не особо продвинутого пользователя - переход с 18-55 на 18-135 IS произвел неизгладимое впечатление, разница очень заметна, использую с 1100D, (мечтаю о 700D, 750 D). ; Переживала,что на больших фокусных расстояниях без штатива не справлюсь, но результаты превзошли мои ожидания, прел...
  • Nackdelar: Для себя пока не нашла. ; Возможно, необходимость замены футляра на побольше. ; Ну, крышку надо привязать наверное.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>