www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon-ef-s-18-135mm-f-3-5-5-6-is.3496465
8.6 av 10

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Mångsidig EF-S-zoom med hög effekt motsvarande 7,5x, 29-216 mm Läs mer

Pris från: 2769 kr

Recensioner för Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Antti Heinänen, Fotosidan.se
8 maj 2014
  • Slutsats: Har sneglat på det här ett tag då jag var lite sugen på att börja filma och köpte en 70D för en månad sedan och då fick det här följa med i paketet. Jag har blivit enbart positivt överraskad bl.a. läste jag att några upplevt det som långsamt, men jag upplever det som blixtsnabbt och följsamt, inga problem att jaga flygande måsar med autofokusen, de sitter som smäck i skärpa och objektivet hämmar inte kameran.
  • Fördelar: Skarpt, snabbt, brännvidden, färgerna och framförallt helt ljudlöst.
  • Nackdelar: Vinjettering, ljusstyrka (ändå ok med tanke på brännvidd)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Relativt skarpt. Väger knappt något. Mycket bra reseobjektiv. Anväder det som normalzoom.
  • Fördelar: Skärpan, IS, mycket för pengarna.
  • Nackdelar: Inget motljusskydd. Att zoomen "åker ut" för lätt, t.ex. när man håller det nedåt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Veda59, Fotosidan.se
8 december 2011
  • Slutsats: Köpte objektivet begagnat (nästan oanvänt). Var mycket nöjd med det tills jag gick in i en glasdörr med kameran på magen. Skickade in det på reparation och efter justering är jag supernöjd. Fin skärpa och stort omfång. Använder det som normalzoom på min 1000D.
  • Fördelar: Skarpt, lämpligt reseobjektiv. Inte så tungt.
  • Nackdelar: Motljusskydd ingår inte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
26 september 2011
  • Slutsats: bra skärpa överlag tyst zoom perfekt reseobjektiv
  • Fördelar: bra skärpa i kanter tyst zoom rekomenderas
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
19 september 2011
  • Slutsats: Canon EF-S 18-135 är inte precis ett hyllat objektiv, men jag gillar verkligen det här objektivet. Det känns relativt välbyggt i jämförelse med många andra kitobjektiv. Autofokus är snabbt och precist på min Canon 40d. Brännviddsomfånget är suveränt på en crop-kamera och perfekt för rese- och gatufoto. IS är riktigt bra och det är inga problem att handhålla kameran med slutartid 1/30 ( ibland lägre) och ändå få skarpa bilder. Färgerna och kontrasterna är riktigt bra.
  • Fördelar: Fina kontraster, härliga färger, bra skärpa, bra autofokus, suverän IS, fantastiskt brännviddsomfång.
  • Nackdelar: Lite oskarp efter kanterna på vissa brännvidder med full bländaröppning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

gtk80, Fotosidan.se
20 juni 2010
  • Slutsats: Stod i valet mellan ett 550D hus med eller utan detta objektiv, detta "kitobjektiv" får dock en del god kritik så valde tillslut att ta med det. Helt ok objektiv, levererar skarpa bilder med f/8 upp till 100mm sen börjar man se objektivets svagheter även om det inte är någon katastrof. Men duger gott och väl för vardagsfotografering, många amatörfotografer klarar sig säkert enbart med detta.
  • Fördelar: Skarpt, IS
  • Nackdelar: Avsaknad av USM
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Diano, Amazon
4 veckor sedan
Totalbetyg 8
8.0
Bildkvalitet 8
8.0
Storlek 8
8.0

Ein sehr alltagstaugliches Teil

wald-erlenbach, eBay.de
30 juli 2014

Användarrecension

maximilian7, kupi.tut.by
13 juli 2014
  • Utdrag: В общем объектив подходит для неискушенных любителей, которым нужен один универсальный объектив для всего. А вообще объектив -ничего особенного, качество снимков посредственное, за эти деньги лучше взять два: 50mm1.8 за 4т.р. для портретов, которые он снимает в разы лучше и для пейзажей 55-250.
  • Fördelar: цена, универсальность.
  • Nackdelar: постоянно падает хобот, попадает пыль, часто мажет фокус.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska

Användarrecension

monahov-m, kupi.tut.by
13 juli 2014
  • Utdrag: Хорошее стекло на каждый день. Сумку не сильно тянет. Удобный хват и хороший вес что тоже в +. При грамотном использовании неплохое качаство за эти деньги, с трудом можно подобрать что-то похожее с таким разбросом Ф.Р. Для печати от 10*15 до а4 вполне сгодится!!!! Цвета, компазицию, искажения, шумы и все модные слова можно подпавить програмно.
  • Fördelar: Цена. Универсальность. Подходит для поляризационных фильтров (хобот не вращается) Автофокус шустрый (относительно) Макросьёмка, но надо попатеть)))
  • Nackdelar: Темноват в помещениях. Чем меньше света, тем хуже картинка. Пылесос жуткий. 2 месяца эксплуатации - пыли уже прилично понабилось, но правда условия тяжолые)))) Автофокус не поспевает за камерой (7D). Но из серии в 8-10 снимков 4-5 резких набегает.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>