www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
8.6 av 10

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Mångsidig EF-S-zoom med hög effekt motsvarande 7,5x, 29-216 mm Läs mer

Pris från: 2769 kr

Recensioner för Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Antti Heinänen, Fotosidan.se
8 maj 2014
  • Slutsats: Har sneglat på det här ett tag då jag var lite sugen på att börja filma och köpte en 70D för en månad sedan och då fick det här följa med i paketet. Jag har blivit enbart positivt överraskad bl.a.
  • Fördelar: Skarpt, snabbt, brännvidden, färgerna och framförallt helt ljudlöst.
  • Nackdelar: Vinjettering, ljusstyrka (ändå ok med tanke på brännvidd)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Relativt skarpt. Väger knappt något. Mycket bra reseobjektiv. Anväder det som normalzoom.
  • Fördelar: Skärpan, IS, mycket för pengarna.
  • Nackdelar: Inget motljusskydd. Att zoomen "åker ut" för lätt, t.ex. när man håller det nedåt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Veda59, Fotosidan.se
8 december 2011
  • Slutsats: Köpte objektivet begagnat (nästan oanvänt). Var mycket nöjd med det tills jag gick in i en glasdörr med kameran på magen. Skickade in det på reparation och efter justering är jag supernöjd. Fin skärpa och stort omfång. Använder det som normalzoom på min 1000D.
  • Fördelar: Skarpt, lämpligt reseobjektiv. Inte så tungt.
  • Nackdelar: Motljusskydd ingår inte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
26 september 2011
  • Slutsats: bra skärpa överlag tyst zoom perfekt reseobjektiv
  • Fördelar: bra skärpa i kanter tyst zoom rekomenderas
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
19 september 2011
  • Slutsats: Canon EF-S 18-135 är inte precis ett hyllat objektiv, men jag gillar verkligen det här objektivet. Det känns relativt välbyggt i jämförelse med många andra kitobjektiv. Autofokus är snabbt och precist på min Canon 40d.
  • Fördelar: Fina kontraster, härliga färger, bra skärpa, bra autofokus, suverän IS, fantastiskt brännviddsomfång.
  • Nackdelar: Lite oskarp efter kanterna på vissa brännvidder med full bländaröppning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

gtk80, Fotosidan.se
20 juni 2010
  • Slutsats: Stod i valet mellan ett 550D hus med eller utan detta objektiv, detta "kitobjektiv" får dock en del god kritik så valde tillslut att ta med det. Helt ok objektiv, levererar skarpa bilder med f/8 upp till 100mm sen börjar man se objektivets svagheter även om det inte är någon katastrof.
  • Fördelar: Skarpt, IS
  • Nackdelar: Avsaknad av USM
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Pretty Decent Initial Lens

hairlesshobo, B&H Photo
2 veckor sedan
  • Utdrag: I received this lens in the EOS 60D kit that I purchased, and I must say, it's a great lens. The image quality is nice and the fact that it has a pretty large zoom range is convenient when going on a photo walk. Great as a general purpose lens.
  • Fördelar: Consistent Output, Easily Interchangeable, Fast / accurate auto-focus
  • Nackdelar: Heavy, Lens Creep
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Great Lens

Cat, B&H Photo
4 veckor sedan
Totalbetyg 8
8.0

Swiss army type of lens

Jerry, B&H Photo
27 juli 2015
  • Utdrag: I'm new to DSLR with some experience in prosumer digital photography. I find this lens versatile and pretty sturdy. Would recommend as a good starter and all purpose lens. IT does suffer from vignetting and barrel distortion however this is easily fixed in post processing. Using on Canon 60D.
  • Fördelar: Consistent Output, Durable, Easily Interchangeable, Fast / accurate auto-focus
  • Nackdelar: Heavy, Lens Creep
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Awesome walk around lens

tracey, B&H Photo
24 juli 2015
  • Utdrag: This lens is a awesome walk around lens, It has beautiful colors in the pictures it takes.Really light.
  • Fördelar: Consistent Output, Durable, Easily Interchangeable, Fast / accurate auto-focus, Lightweight, Rugged, Strong Construction
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>