www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon-ef-s-18-135mm-f-3-5-5-6-is.3496465
8.7 av 10

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Mångsidig EF-S-zoom med hög effekt motsvarande 7,5x, 29-216 mm Läs mer

Pris från: 2990 kr

Recensioner för Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

cokeisit, Prisjakt
2 juni 2013
  • Summering: Ett bra allroundobjektiv att ha med på resor. Lite högljud motor. Inte fullt så skarpa bilder.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

NLundvall, Prisjakt
13 mars 2013
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Relativt skarpt. Väger knappt något. Mycket bra reseobjektiv. Anväder det som normalzoom.
  • Fördelar: Skärpan, IS, mycket för pengarna.
  • Nackdelar: Inget motljusskydd. Att zoomen "åker ut" för lätt, t.ex. när man håller det nedåt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Användarrecension

Zacabeb, Prisjakt
15 maj 2012
  • Summering: Hyfsade prestanda när det fungerar som det ska. Men som den tunna plast objektivet är byggt av sitter det mesta ganska löst inuti. Fokuseringsgruppen vickar till kraftigt åt vänster (höger i bild) vid manuell fokusering på mitt (och tydligen många andras) exemplar när man vrider det förbi en viss punkt. Med andra ord inte att rekommendera för videofilmning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Veda59, Fotosidan.se
8 december 2011
  • Slutsats: Köpte objektivet begagnat (nästan oanvänt). Var mycket nöjd med det tills jag gick in i en glasdörr med kameran på magen. Skickade in det på reparation och efter justering är jag supernöjd. Fin skärpa och stort omfång. Använder det som normalzoom på min 1000D.
  • Fördelar: Skarpt, lämpligt reseobjektiv. Inte så tungt.
  • Nackdelar: Motljusskydd ingår inte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
26 september 2011
  • Slutsats: bra skärpa överlag tyst zoom perfekt reseobjektiv
  • Fördelar: bra skärpa i kanter tyst zoom rekomenderas
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
19 september 2011
  • Slutsats: Canon EF-S 18-135 är inte precis ett hyllat objektiv, men jag gillar verkligen det här objektivet. Det känns relativt välbyggt i jämförelse med många andra kitobjektiv. Autofokus är snabbt och precist på min Canon 40d. Brännviddsomfånget är suveränt på en crop-kamera och perfekt för rese- och gatufoto. IS är riktigt bra och det är inga problem att handhålla kameran med slutartid 1/30 ( ibland lägre) och ändå få skarpa bilder. Färgerna och kontrasterna är riktigt bra.
  • Fördelar: Fina kontraster, härliga färger, bra skärpa, bra autofokus, suverän IS, fantastiskt brännviddsomfång.
  • Nackdelar: Lite oskarp efter kanterna på vissa brännvidder med full bländaröppning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Användarrecension

mrnis, Prisjakt
21 maj 2011
  • Summering: Bra allround-objektiv. Köpte den till Paris-resa och fick nytta av hela zoomomgånget utan att kännas att det var för litet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

sanjes, Prisjakt
7 september 2010
  • Summering: Bra "semesterzoom". + Centerskärpa + Bildstabilisering + Brännvidsomfång + Relativt liten och lätt - Kantskärpan - Ljussvag - Ingen USM-motor Valde mellan olika superzoomar och fastnade för denna. Har tagit ett par hundra bilder och bildkvaliten är faktisk bättre än jag väntade mig. Uppdatering: Har nu tagit 2000 bilder på semestern. Bildkvaliten är helt okey. Smidigheten med det stora zoomomfånget och låga vikten gör att jag tar fler bilder.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

gtk80, Fotosidan.se
20 juni 2010
  • Slutsats: Stod i valet mellan ett 550D hus med eller utan detta objektiv, detta "kitobjektiv" får dock en del god kritik så valde tillslut att ta med det. Helt ok objektiv, levererar skarpa bilder med f/8 upp till 100mm sen börjar man se objektivets svagheter även om det inte är någon katastrof. Men duger gott och väl för vardagsfotografering, många amatörfotografer klarar sig säkert enbart med detta.
  • Fördelar: Skarpt, IS
  • Nackdelar: Avsaknad av USM
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>