www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
8.5 av 10

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Mångsidig EF-S-zoom med hög effekt motsvarande 7,5x, Läs mer

Pris från: 2989 kr

Recensioner för Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Antti Heinänen, Fotosidan.se
8 maj 2014
  • Slutsats: Har sneglat på det här ett tag då jag var lite sugen på att börja filma och köpte en 70D för en månad sedan och då fick det här följa med i paketet. Jag har blivit enbart positivt överraskad bl.a.
  • Fördelar: Skarpt, snabbt, brännvidden, färgerna och framförallt helt ljudlöst.
  • Nackdelar: Vinjettering, ljusstyrka (ändå ok med tanke på brännvidd)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
14 oktober 2012
  • Slutsats: Relativt skarpt. Väger knappt något. Mycket bra reseobjektiv. Anväder det som normalzoom.
  • Fördelar: Skärpan, IS, mycket för pengarna.
  • Nackdelar: Inget motljusskydd. Att zoomen "åker ut" för lätt, t.ex. när man håller det nedåt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Veda59, Fotosidan.se
8 december 2011
  • Slutsats: Köpte objektivet begagnat (nästan oanvänt). Var mycket nöjd med det tills jag gick in i en glasdörr med kameran på magen. Skickade in det på reparation och efter justering är jag supernöjd. Fin skärpa och stort omfång. Använder det som normalzoom på min 1000D.
  • Fördelar: Skarpt, lämpligt reseobjektiv. Inte så tungt.
  • Nackdelar: Motljusskydd ingår inte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
26 september 2011
  • Slutsats: bra skärpa överlag tyst zoom perfekt reseobjektiv
  • Fördelar: bra skärpa i kanter tyst zoom rekomenderas
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
19 september 2011
  • Slutsats: Canon EF-S 18-135 är inte precis ett hyllat objektiv, men jag gillar verkligen det här objektivet. Det känns relativt välbyggt i jämförelse med många andra kitobjektiv. Autofokus är snabbt och precist på min Canon 40d.
  • Fördelar: Fina kontraster, härliga färger, bra skärpa, bra autofokus, suverän IS, fantastiskt brännviddsomfång.
  • Nackdelar: Lite oskarp efter kanterna på vissa brännvidder med full bländaröppning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Long term use

Jon, Canon
9 januari 2016
  • Utdrag: I purchased this lens with a 7D. I found it to be a great range, as I did not use the 10-24 a lot even while shooting scenery in Alaska for the summer. However, I am now faced with a large repair or replacement cost, as it does not focus smoothly and will change the zoom range when focusing.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Алексей Поляков, Yandex
31 december 2015
  • Utdrag: Типичный трэвельник. Не больше, но и не меньше. Поставил 4 балла за то, что с заявленными характеристиками объектив полностью справляется. Это объектив для прогулок в хорошую погоду. На узкой диафрагме он снимает достойно. Диапазон зума - достаточный. Стабилизатор рабочий.
  • Fördelar: соотношение цена - качество - возможности
  • Nackdelar: фокус медленный, нет замка
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Great lens

Sparkdawg068, Canon
22 december 2015
  • Utdrag: I just received the lens today and using on both cameras I have T5i and T3i, The auto focus is fast and the zoom movement is smooth and quick, works good on both of my cameras, I had my T5i for over a year now, the lens is lighter than the 18-200mm I have, this lens replaces 2-3 lenses in my...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Ordentliches Allround Objektiv

Mad, Amazon
20 november 2015
  • Summering: Das Objektiv verrichtet seinen Dienst an einer Canon EOS 400D und wirkt hochwertiger als die alten Versionen der Kit Objektive. Es arbeitet nahezu geräuschlos, der Autofokus ist gewohnt schnell aber nicht auf Augenhöhe mit den USM Objektiven und häufig bei großen Brennweiten nicht exakt.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (3716 kr)
Totalbetyg 10
10

Great Lens~

photographer, Ritz Camera
13 november 2015
  • Utdrag: I am an avid CANON user. Purchased the 60D and this lens came in the kit. Used it as much as a professional level user for over two years. The lens popped out a couple of months ago but I feel that I got every penny's worth of use from that lens.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>