www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM
8.0 av 10

Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM

Pris från: 2989 kr

Recensioner för Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM

Visar 1-10 av totalt 494
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Mats_L, Prisjakt
21 maj 2013
  • Summering: Uppdatering 090430; sänker betyget ett steg pga. kännt mig tvungen att komplettera med ett Tamron 70-200 2,8 pga. skärpan inte är riktigt tillfredställande på sigmat. Trevligt allroundobjektiv! Plus: Zoomomfånget!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

andersm73, Fotosidan.se
25 februari 2013
  • Slutsats: Trevligt allround-/turistobjektiv som suttit på vid ett par resor samt ett ganska stort antal vardags Fungerar fint i vardagslag, speciellt om ljuset är bra och på rimliga avstånd. Just att ha ett "allt-i-ett-objektiv" är praktiskt, kanske speciellt om man varit van vid ngn slags superzoomkamera.
  • Fördelar: Allroundegenskaper, brännviddsomfång/zoomområde, förhållandevis bra fokus (HSM & IF), ok bildstabilisering och framför allt prisvärt.
  • Nackdelar: Kontrast & skärpa kunde nog varit bättre. Ljusstyrkan är mindre bra (Nikons motsvarighet är tex. bättre). Nyare objektiv lär ha bättre bildstabilisering.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Brodden, Fotosidan.se
23 februari 2013
  • Slutsats: Smidigt med zoomoptik.
  • Fördelar: Bildstabilisering, ok bildegenskaper i förhållande till priset, smidig på semesterresan med en optik
  • Nackdelar: lite tungt
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
20 januari 2012
  • Slutsats: Idag damp min Sigma 18-200 DC OS HSM ned i brevlådan, har hunnit å testat den lite för å se hur bra den verkligen är. Måste säga att för det priset så vart jag förvånad över hur den presterar, den presterar riktigt bra.
  • Fördelar: OS(VR), AF motor, priset, bränvidden, möjlighet att låsa zoomen
  • Nackdelar: Något ljussvag, Något trög när man zoomar mellan 50-80mm
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
10 januari 2012
  • Slutsats: Jag ville ha en allroundglugg till min slit å släng kamera. Hade en Tamron 18-200mm men den var usel på fokuseringen vid "snapshots". Sigman känns mycket mer gedigen och mycket bättre än Tamronen. Autofocusen funkar mycket bättre.
  • Fördelar: Den ända glugg som man behöver.... Utomhus iaf!! Tung! Gedigen konstruktion. Bildstabilisering
  • Nackdelar: Ljussvag...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

clarity, Prisjakt
22 mars 2011
Totalbetyg 6
6.0

Ganska bra

mej, Prisjakt
11 september 2008
  • Summering: Detta objektiv sitter på för det mesta, gott att slippa byta, men jämfört med mina andra objektiv (Canon 50mm och Tokina 100mm Macro) blir bilderna inte alls lika skarpa. Hade förväntat mig mer av bildstabilisatorn, tycker ofta den misslyckas, dessutom sitter knappen så att man lätt slår av den när...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

MackePacke, Prisjakt
11 augusti 2007
  • Summering: Jag har inte så mycket att jämföra med, så jag får utgå ifrån vad jag har läst om andra objektiv. Det här är ett slö-objektiv. Den som just gått från en kompaktkamera till en digital systemkamera kommer älska det här objektivet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Gutes allrounder etwas lichtschwach

Amazon-Kunde, Amazon
2 dagar sedan
  • Summering: An sich ein gutes objektiv mit klasse Preis Leistung... Leider ein schönwetter objektiv da bei offener blende zum Teil sehr starke Vignettierungen auftreten... Ich bin kein Profi weshalb ich auf andere Dinge wie schärfe bokeh usw nicht wirklich eingehe da das bei mir wenn es mal nicht hinhaut...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (3244 kr)
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Martin Franz, megapixel
2 veckor sedan
Nästa sida >>