www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM
7.7 av 10

Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM

Pris från: 1990 kr

Recensioner för Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC OS HSM

Visar 1-10 av totalt 361
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

andersm73, Fotosidan.se
25 februari 2013
  • Slutsats: Trevligt allround-/turistobjektiv som suttit på vid ett par resor samt ett ganska stort antal vardags Fungerar fint i vardagslag, speciellt om ljuset är bra och på rimliga avstånd. Just att ha ett "allt-i-ett-objektiv" är praktiskt, kanske speciellt om man varit van vid ngn slags superzoomkamera.
  • Fördelar: Allroundegenskaper, brännviddsomfång/zoomområde, förhållandevis bra fokus (HSM & IF), ok bildstabilisering och framför allt prisvärt.
  • Nackdelar: Kontrast & skärpa kunde nog varit bättre. Ljusstyrkan är mindre bra (Nikons motsvarighet är tex. bättre). Nyare objektiv lär ha bättre bildstabilisering.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Brodden, Fotosidan.se
23 februari 2013
  • Slutsats: Smidigt med zoomoptik.
  • Fördelar: Bildstabilisering, ok bildegenskaper i förhållande till priset, smidig på semesterresan med en optik
  • Nackdelar: lite tungt
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
20 januari 2012
  • Slutsats: Idag damp min Sigma 18-200 DC OS HSM ned i brevlådan, har hunnit å testat den lite för å se hur bra den verkligen är. Måste säga att för det priset så vart jag förvånad över hur den presterar, den presterar riktigt bra.
  • Fördelar: OS(VR), AF motor, priset, bränvidden, möjlighet att låsa zoomen
  • Nackdelar: Något ljussvag, Något trög när man zoomar mellan 50-80mm
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Fotosidan.se
10 januari 2012
  • Slutsats: Jag ville ha en allroundglugg till min slit å släng kamera. Hade en Tamron 18-200mm men den var usel på fokuseringen vid "snapshots". Sigman känns mycket mer gedigen och mycket bättre än Tamronen. Autofocusen funkar mycket bättre.
  • Fördelar: Den ända glugg som man behöver.... Utomhus iaf!! Tung! Gedigen konstruktion. Bildstabilisering
  • Nackdelar: Ljussvag...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Kann ich nur empfehlen

Alexander Becht, Amazon
3 veckor sedan
Totalbetyg 10
10

Top Objektiv

CNor, Amazon
21 december 2015
Totalbetyg 10
10

Sigma 18 - 200 mm ... Objektiv ...

carly10, Amazon
18 oktober 2015
Totalbetyg 8
8.0

Für den Gelegenheitsfotografen ne gute Sache.

A. Kindler, Amazon
11 oktober 2015
Totalbetyg 10
10

Excelente calidad de imagen para ser un TT

Von Barten, Pixmania
7 oktober 2015
Totalbetyg 8
8.0

5 Sterne als Superzoom

Henning Becker, Amazon
13 september 2015
Nästa sida >>