www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sigma APO 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM
8.8 av 10

Sigma APO 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM

Pris från: 3373 kr

Recensioner för Sigma APO 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
6 dagar sedan
  • Slutsats: Jag har haft Tamrons 17-50 utan bildstabilisering i fyra år och ganska nöjd med det - det har varit standardobjektivet på min D7000 och D7200. Nikons motsvarigheter är 3-4 gånger dyrare så de gick bort.
  • Fördelar: Skarpt, Bildstabilisering, f/2.8 även på nära avstånd, kort närgräns, Mycket prisvärt
  • Nackdelar: Zoomen går åt fel håll ur ett Nikonperspektiv, Manuell fokusering måste switchas på objekivet, 77mm gänga, ej vädertätat, relativt stort
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
12 december 2015
  • Slutsats: Har versionen utan optisk stabilisering för Pentax. Tidiga årsmodeller hade OS även i Pentaxversionen. Utan OS är en fördel tycker jag. Passar bra på kameran, både estetiskt och funktionellt. Allting känns påfallande bra. Dock större och tyngre än föregångaren 18-50 2,8. Skärpan är väldigt bra.
  • Fördelar: Kvalité, skärpa, pris. Kommer att sitta som standardlins på kameran.
  • Nackdelar: Inget "dåligt" men jämfört med 18-50 2,8 lite längre, betydligt grövre och tyngre.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Bra objektiv

miie, NetonNet
17 april 2015
  • Slutsats: Väldigt bra objektiv jag kan rekommendera. Om man inte använder foto på expert nivå, då borde man kosta på någon lite dyrare modell. Priset kunde varit lite lägre. Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Bra lins till bra pris

fotografhammarsten, NetonNet
15 april 2015
  • Slutsats: Utmärkt lins till naturfotografering, passar även bra till att fota med filter tex ND 8 filter. Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fenderz, Fotosidan.se
24 mars 2015
  • Slutsats: Bra skärpa,ganska allsidigt.
  • Fördelar: Vikten,skärpan.
  • Nackdelar: inga
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
1 mars 2015
  • Slutsats: Det finns 2 modeller till Sony, varav den ena (min produkt) är betydligt billigare, men det ska enligt uppgift från säljare, inte finnas någon praktisk skillnad mellan dessa. Blev dock lite orolig när mitt första exemplar hade fokusfel, men när andra exemplaret kom så kunde jag konstatera att...
  • Fördelar: Skarp, förutom kanter på 2,8 där den brister lite. Nedbländat är det skarpt överallt.Känns rejäl i bygget.
  • Nackdelar: Distorsion vid maximal vidvinkel, men stör inte mycket. Lite tung, och kanske inte optimalt när man som jag har problem med ömmande axlar och nacke (fast det är nog inte Sigmas fel). För kort vridmoment på fokusring, som också är lite för liten och inte så tydlig ergonomiskt. 77 mm ger dyra filte...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Bra allroundglugg

Sorban, NetonNet
3 februari 2015
  • Slutsats: Denna varvat med AF-S 50/1.8 har varit favoriterna på min kamera. Sigman ger överlag bra bilder, vinjetterar och kröker lite på vidvinkel men för det mesta blir bilderna bra! Nackdelarna är väl att kameran blir tung och att fokusmotorn låter som en gammal pentax-kvarn. Men jag är helnöjd ändå! Tack!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Skarpt och välbyggt

Svinhufvud, NetonNet
13 januari 2015
  • Slutsats: Finns nog ingen bättre normalzoom 17-50 i den här prisklassen.Välbyggt och skarpt! Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Bra lins för det priset

Pixelfoto, NetonNet
25 augusti 2014
  • Slutsats: Har fått chansen att ta lite bilder under ett bröllop med denna. Den gör det den skall. Man får ok kvalité för det priset. Bra lins för priset. Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dessis, Fotosidan.se
13 maj 2014
  • Slutsats: Riktigt härligt objektiv, hittade det till ett bra pris, finns absolut inget att klaga på för de pengarna. Kvalitékänsla. Detta kommer nog bli min stora favorit.
  • Fördelar: Snabbt, tyst, skarpt, byggkvalitén.
  • Nackdelar: Inga
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>