www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sigma-apo-17-50mm-f2-8-ex-dc-os-hsm.28989965
8.9 av 10

Sigma APO 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM

Pris från: 3190 kr

Recensioner för Sigma APO 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 6
6.0
Användbarhet 6
6.0

Bra lins för det priset

Pixelfoto, NetonNet
4 veckor sedan
  • Slutsats: Har fått chansen att ta lite bilder under ett bröllop med denna. Den gör det den skall. Man får ok kvalité för det priset. Bra lins för priset.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dessis, Fotosidan.se
13 maj 2014
  • Slutsats: Riktigt härligt objektiv, hittade det till ett bra pris, finns absolut inget att klaga på för de pengarna. Kvalitékänsla. Detta kommer nog bli min stora favorit.
  • Fördelar: Snabbt, tyst, skarpt, byggkvalitén.
  • Nackdelar: Inga
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

danols, Fotosidan.se
8 november 2012
  • Slutsats: Köpte det för att byta upp mig från kitobjektivet och är riktigt nöjd.
  • Fördelar: Bra skärpa. Gediget byggt. Skön tyngd:)
  • Nackdelar: Inga hitills
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Användarrecension

Scandinavian Photo
14 juli 2012
  • Utdrag: Ett av mina favoritobjektiv till APS-C mycket pga stabilisatorn. Tyvärr halvkass autofokus i dåligt ljus. Har överlevt ett par vintrar. Lätt att få damm i objektivet pga konstruktion vilket kan ge ful bokeh. Zoomringen gick sönder under semestern.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Lind88, Fotosidan.se
25 december 2011
  • Slutsats: Mitt favorit objektiv, sitter på hela tiden, fotograferar mycket i dåliga ljusförhållanden, lite trög af i vissa lägen Härligt balanserad men min D7000 och batterigrepp
  • Fördelar: skärpan, byggkvaliteten bländare 2,8,
  • Nackdelar: lite trög af i 1 fall av 10
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

min standard-glugg

Dweebling, NetonNet
3 december 2011
  • Slutsats: Denna sitter oftast på min D90. Ger otroligt fina bilder, skärpa. Enda nackdelen är vikten fast det är ju ofta så med bra gluggar. Inte billigast men är värt sitt pris med tanke på vad man får för pengarna. Jag sålde bort kit-objektiven jag fick med min DSLR och köpte denna ist.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Klara färger

marteleur, NetonNet
2 december 2011
  • Slutsats: Ett riktigt bra objektiv! Utan att behöva göra så mycket själv kan man få riktigt bra bilder med riktigt bra färger och djup. Härligt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Fotosidan.se
28 oktober 2011
  • Slutsats: Köptes nytt på Tradera. Har bara haft objektivet några dagar men vill dela med mig av mina första intryck. Har gjort ett byte från Sigma 18-50/2.8EX till denna 17-50/2.8EX OS HSM. Objektivet är större och tyngre än jag trodde. Det känns dock rejält och gediget, förutom det lilla skramlet som kan höras från bildstabilisatorn när objektivet inte är monterat på kamerahuset.
  • Fördelar: Skärpan, byggkvalitén, autofokushastigheten
  • Nackdelar: Större och tyngre än jag föreställt mig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Användarrecension

Scandinavian Photo
1 juni 2011
  • Utdrag: Har testat detta objektiv i en vecka till EOS 7D, och kan inte rekommendera det. Solitt byggt, men autofokus tickar när motorn vänder, och OS-enheten skramlar inuti. Någorlunda skarpt, men färgerna är smetiga och CA stor. Går inte att använda fullt ut till Canon DPP, varken program eller kamera känner igen objektivet. Det är inte värt pengarna, skulle kanske ha kostat 3500-4000 kr.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Fotosidan.se
14 maj 2011
  • Slutsats: Jag läste på mycket om detta objektiv, och hade stora förhoppningar eftersom det överlag hade fått bra recensioner. Men jag blev förvånad: jag tyckte inte att det presterade särskilt bra för det priset. Färgerna är rätt smetiga, vinjetteringen är markant, likaså abberrationen (CA) med tyngdpunkt åt det röda hållet. Skärpan är okej, men inte mycket mer - jag provade microadjust med min EOS 7D, men det hjälpte föga. Dessutom försämras skärpan starkt mot kanterna på f2.8.
  • Fördelar: Rejält byggt med tyngd, förutom skramlet inuti. Bra motljusskydd.
  • Nackdelar: Smetiga färger, inte tillräckligt skarpt för sin prisklass. Fokus prickar rätt någorlunda, men det tar många ljudliga "minihack" tills det fokuserar rätt - snabbt visserligen, men som sagt ljudligt. Dålig kantskärpa på större bländare.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>