www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Tamron-18-270mm-f-3-5-6-3-di-ii-vc-pzd.33233494
8.7 av 10

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Pris från: 3349 kr

Recensioner för Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Bästa

Aminus, Elgiganten
5 augusti 2014
  • Utdrag: Jag är mycke nöjd med tamron 18-270 som jag använder till canon 100D. Mycket för pengara.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Lättanvänt objektiv med bildstabilisering.

Tombo, Elgiganten
4 augusti 2014
  • Utdrag: Har haft detta objektivet över ett år nu och är mycket nöjd med det. Med en brännvidd på 18-270 har man ca 15 ggr zoom vilket gör att du som amatör inte behöver något annat objektiv. En av fördelarna med att handla hos Elgiganten är att man har prisgaranti och öppet köp en månad om man inte är nöjd. Aldrig något knussel om man inte är nöjd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

JØRN, Pixmania
11 november 2011
  • Summering: OBJEKTIVET, DER OPFYLDER ØNSKERNE TIL ET GODT FOTO, OGSÅ UNDER REJSEN
  • Fördelar: super objektiv
  • Nackdelar: Ingen
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

Utanede, Pixmania
26 maj 2011
  • Summering: Praktiskt format som gör det lättare att ha med sig "rätt" objektiv när man inte har foto som yrke. Formatet gör också att det kan vara "standardobjektiv". Canons egna "proffsobjektiv" ger naturligtvis bättre resultat men kostar mycket mer. Eftersom jag som amatörfotograf inte tänker göra bilder i affischformat är detta en bättre satsning. Dessutom finns det bra redigeringsprogram för digital fotobearbetning för att korrigera eventuella brister.
  • Fördelar: Stort zoomomfång. Smidigt. Bildstabilisering.
  • Nackdelar: Ljusstyrka.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Nöjd!

Santa, Elgiganten
12 februari 2011
  • Utdrag: Jag är väldigt nöjd med min tamron 18-270 som jag använder till min canon 600D. Perfekt "reseobjektiv" då man både kan ta bilder på nära håll och zooma in när man står på avstånd. Tycker skärpan på bilderna är väldigt bra, dock inte lika skarpa som objektiven med fast bredd. Finns inget annat obejktiv med samma zoom bredd i ett och samma objektiv (närmaste är 18-250, annars 18-200), och zoom bredden gör att man både lätt kan fota sällskapet vid middagsbordet utan att stå...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

really pleased.

vera, Amazon
3 veckor sedan
Totalbetyg 10
10

I compared it to sigma 18-250 on Sony A55 it took better pictures at the long end of Osprey inflight

robert Kennedy, Amazon
17 september 2014
  • Summering: works very well on my Nikon D5100, I compared it to sigma 18-250 on Sony A55 it took better pictures at the long end of Osprey inflight ,then the Sigma. That may be me or the difference in cameras .I like them both. Would be hard to say which I like best.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

I am loving this

fufitwo, WEX
7 september 2014
  • Summering: For days when you don't want to be bogged down with a huge, heavy backpack full of gear but still have a decent focal range available. As i often use manual focus (old habits die hard) I'm not too bothered by the AF hunting in lower light levels and the focus ring whizing left then right etc.I have recomended this to a friend.
  • Fördelar: All This From One Lens, Great Picture Quality, Lightweight, Simple Controls
  • Nackdelar: Focus Hunts Sometimes, Focus Ring Turns On Af, Low Light Focus
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Bildkvalitet 10
10
Storlek 10
10

Ein sehr gutes Produkt!

x-berg-pm, eBay.de
4 september 2014
  • Summering: Ein sehr gutes Objektiv in dieser Preisklasse. Die Objektivschutzkappe fällt leichter ab als bei Canon Originalobjektiven. Sonst hätte ich keine weiteren Verbesserungsvorschläge.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Entspricht meinen Erwartungen

Dieter Steffmann, Amazon
29 augusti 2014
  • Summering: Ich verwende das Objektiv an meiner Sony Alpha 58 auf meinen Wanderungen durch das Sauerland und bin mehr als zufrieden. Was will man bei dem Preis auch mehr verlangen.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>