www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Tamron-18-270mm-f-3-5-6-3-di-ii-vc-pzd.33233494
8.7 av 10

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Pris från: 3415 kr

Recensioner för Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Bästa

Aminus, Elgiganten
5 augusti 2014
  • Utdrag: Jag är mycke nöjd med tamron 18-270 som jag använder till canon 100D. Mycket för pengara.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Lättanvänt objektiv med bildstabilisering.

Tombo, Elgiganten
4 augusti 2014
  • Utdrag: Har haft detta objektivet över ett år nu och är mycket nöjd med det. Med en brännvidd på 18-270 har man ca 15 ggr zoom vilket gör att du som amatör inte behöver något annat objektiv. En av fördelarna med att handla hos Elgiganten är att man har prisgaranti och öppet köp en månad om man inte är nöjd. Aldrig något knussel om man inte är nöjd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fungerade perfekt

Guran, electroworld.se
11 januari 2014
  • Summering: Paketering och leverans var perfekt, först blev jag lite fundersam när jag bara fick en av varorna jag beställt jag visste inte att det levererades från olika lager.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Nöjd!

Santa, Elgiganten
30 oktober 2012
  • Utdrag: Jag är väldigt nöjd med min tamron 18-270 som jag använder till min canon 600D. Perfekt "reseobjektiv" då man både kan ta bilder på nära håll och zooma in när man står på avstånd. Tycker skärpan på bilderna är väldigt bra, dock inte lika skarpa som objektiven med fast bredd. Finns inget annat obejktiv med samma zoom bredd i ett och samma objektiv (närmaste är 18-250, annars 18-200), och zoom bredden gör att man både lätt kan fota sällskapet vid middagsbordet utan att stå...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

JØRN, Pixmania
11 november 2011
  • Summering: OBJEKTIVET, DER OPFYLDER ØNSKERNE TIL ET GODT FOTO, OGSÅ UNDER REJSEN
  • Fördelar: super objektiv
  • Nackdelar: Ingen
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

Utanede, Pixmania
26 maj 2011
  • Summering: Praktiskt format som gör det lättare att ha med sig "rätt" objektiv när man inte har foto som yrke. Formatet gör också att det kan vara "standardobjektiv". Canons egna "proffsobjektiv" ger naturligtvis bättre resultat men kostar mycket mer. Eftersom jag som amatörfotograf inte tänker göra bilder i affischformat är detta en bättre satsning. Dessutom finns det bra redigeringsprogram för digital fotobearbetning för att korrigera eventuella brister.
  • Fördelar: Stort zoomomfång. Smidigt. Bildstabilisering.
  • Nackdelar: Ljusstyrka.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Gefällt!!

Mathias Will, Amazon
3 veckor sedan

Tamron 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD AF review by s87343jim

s87343jim, slrgear.com
3 veckor sedan
  • Summering: This review is based on what this lens is designed for, not compare it to professional zoom and prime lenses. You have to understand what this lens is designed for. It is not to replace your 24-70mm (17-50mm) + 70-200mm + 300mm lens combo in terms of image quality, but weight saving instead. It is a travel zoom lens. It is designed to be as convenient as possible, instead of produce the sharpest images with extreme shallow depth of field.
  • Fördelar: Small, light weight, large zoom range, VC(IS/VR), sharp at wide angle
  • Nackdelar: No manual focus over-ride, small aperture at tele end, lots of distortion, focus hunt at low light, noisy VC, not so sharp at tele end
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Great product at the right price

Steve, WEX
20 januari 2015
  • Summering: Wanted a decent zoom lens for when we travel. This seems to do a great job although I haven't used it much. Quick auto focus. Not that much bigger than the Nikon 18-55 lens.
  • Fördelar: Lightweight, Simple Controls
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

One Star

Kausor, amazon.in
19 januari 2015
Nästa sida >>