www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD
8.8 av 10

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Pris från: 3465 kr

Recensioner för Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Bra bilder men långsam autofokus

The_Duke, Elgiganten
21 maj 2015
  • Utdrag: Tar bra bilder men har ibland svårt med autofokus. Ibland kan det ta flera sekunder att ta en bild. Fördelarna uppväger dock nackdelen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Lättanvänd objektiv med superzoom!

Green_Chili_Pepper, Elgiganten
4 mars 2015
  • Utdrag: Har använt Tamron 18-270 PZD objektivet i tre månader nu och är inte nöjd med detta objektiv. Nackdelarna är att den känns mycket trög när man zoomar in/ut, trög fokus, skärpan på bilderna är inte så bra, plus att den drar ganska mycket på kamerans batteri.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Bästa

Aminus, Elgiganten
5 augusti 2014
  • Utdrag: Jag är mycke nöjd med tamron 18-270 som jag använder till canon 100D. Mycket för pengara.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Lättanvänt objektiv med bildstabilisering.

Tombo, Elgiganten
4 augusti 2014
  • Utdrag: Har haft detta objektivet över ett år nu och är mycket nöjd med det. Med en brännvidd på 18-270 har man ca 15 ggr zoom vilket gör att du som amatör inte behöver något annat objektiv. En av fördelarna med att handla hos Elgiganten är att man har prisgaranti och öppet köp en månad om man inte är nöjd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fungerade perfekt

Guran, electroworld.se
11 januari 2014
  • Summering: Paketering och leverans var perfekt, först blev jag lite fundersam när jag bara fick en av varorna jag beställt jag visste inte att det levererades från olika lager.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Nöjd!

Santa, Elgiganten
30 oktober 2012
  • Utdrag: Jag är väldigt nöjd med min tamron 18-270 som jag använder till min canon 600D. Perfekt "reseobjektiv" då man både kan ta bilder på nära håll och zooma in när man står på avstånd. Tycker skärpan på bilderna är väldigt bra, dock inte lika skarpa som objektiven med fast bredd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

JØRN, Pixmania
11 november 2011
  • Summering: OBJEKTIVET, DER OPFYLDER ØNSKERNE TIL ET GODT FOTO, OGSÅ UNDER REJSEN
  • Fördelar: super objektiv
  • Nackdelar: Ingen
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Anonymous, Scandinavian Photo
23 juli 2011
  • Utdrag: Ett mycket bra objektiv som innebär att kameraväskan inte behöver ha så mycket innehåll.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

Utanede, Pixmania
26 maj 2011
  • Summering: Praktiskt format som gör det lättare att ha med sig "rätt" objektiv när man inte har foto som yrke. Formatet gör också att det kan vara "standardobjektiv". Canons egna "proffsobjektiv" ger naturligtvis bättre resultat men kostar mycket mer.
  • Fördelar: Stort zoomomfång. Smidigt. Bildstabilisering.
  • Nackdelar: Ljusstyrka.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfetto!!!

Clady71, Pixmania
1 vecka sedan
  • Utdrag: Premetto che ero indecisa fra un obiettivo tuttofare e il 18/155, e leggendo le recensioni mi sono convinta che la scelta giusta per le mie esigenze da neofita nel mondo della fotografia cadesse sul tuttofare.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>