www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Tamron-18-270mm-f-3-5-6-3-di-ii-vc-pzd.33233494
8.7 av 10

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Pris från: 3381 kr

Recensioner för Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 4
4.0

Lättanvänd objektiv med superzoom!

Green_Chili_Pepper, Elgiganten
3 veckor sedan
  • Utdrag: Har använt Tamron 18-270 PZD objektivet i tre månader nu och är inte nöjd med detta objektiv. Nackdelarna är att den känns mycket trög när man zoomar in/ut, trög fokus, skärpan på bilderna är inte så bra, plus att den drar ganska mycket på kamerans batteri. Annars är objektivet lättanvänt och bekvämt att bara behöva ha ett objektiv med sig när man reser. Plus att den är litet och lätt med tanke på zoom bredden samt tystlåten.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Bästa

Aminus, Elgiganten
5 augusti 2014
  • Utdrag: Jag är mycke nöjd med tamron 18-270 som jag använder till canon 100D. Mycket för pengara.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Lättanvänt objektiv med bildstabilisering.

Tombo, Elgiganten
4 augusti 2014
  • Utdrag: Har haft detta objektivet över ett år nu och är mycket nöjd med det. Med en brännvidd på 18-270 har man ca 15 ggr zoom vilket gör att du som amatör inte behöver något annat objektiv. En av fördelarna med att handla hos Elgiganten är att man har prisgaranti och öppet köp en månad om man inte är nöjd. Aldrig något knussel om man inte är nöjd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fungerade perfekt

Guran, electroworld.se
11 januari 2014
  • Summering: Paketering och leverans var perfekt, först blev jag lite fundersam när jag bara fick en av varorna jag beställt jag visste inte att det levererades från olika lager.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Nöjd!

Santa, Elgiganten
30 oktober 2012
  • Utdrag: Jag är väldigt nöjd med min tamron 18-270 som jag använder till min canon 600D. Perfekt "reseobjektiv" då man både kan ta bilder på nära håll och zooma in när man står på avstånd. Tycker skärpan på bilderna är väldigt bra, dock inte lika skarpa som objektiven med fast bredd. Finns inget annat obejktiv med samma zoom bredd i ett och samma objektiv (närmaste är 18-250, annars 18-200), och zoom bredden gör att man både lätt kan fota sällskapet vid middagsbordet utan att stå...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Anonymous, Scandinavian Photo
15 februari 2012
  • Utdrag: Bildkvaliten är sisådär jämfört med andra objektiv för samma peng men zoomomfånget gör det till en perfekt reselins. Räckvidden är otrolig för storleken.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Anonymous, Scandinavian Photo
15 februari 2012
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

JØRN, Pixmania
11 november 2011
  • Summering: OBJEKTIVET, DER OPFYLDER ØNSKERNE TIL ET GODT FOTO, OGSÅ UNDER REJSEN
  • Fördelar: super objektiv
  • Nackdelar: Ingen
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Anonymous, Scandinavian Photo
4 oktober 2011
  • Utdrag: Suveränt reseobjektiv. Litet, lätt, snabb fokusering. Klarar det mesta från djur- till landskapsbilder.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Anonymous, Scandinavian Photo
23 juli 2011
  • Utdrag: Ett mycket bra objektiv som innebär att kameraväskan inte behöver ha så mycket innehåll.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>