www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Tamron-18-270mm-f-3-5-6-3-di-ii-vc-pzd.33233494
8.7 av 10

Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Pris från: 3349 kr

Recensioner för Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Bästa

Aminus, Elgiganten
5 augusti 2014
  • Utdrag: Jag är mycke nöjd med tamron 18-270 som jag använder till canon 100D. Mycket för pengara.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Lättanvänt objektiv med bildstabilisering.

Tombo, Elgiganten
4 augusti 2014
  • Utdrag: Har haft detta objektivet över ett år nu och är mycket nöjd med det. Med en brännvidd på 18-270 har man ca 15 ggr zoom vilket gör att du som amatör inte behöver något annat objektiv. En av fördelarna med att handla hos Elgiganten är att man har prisgaranti och öppet köp en månad om man inte är nöjd. Aldrig något knussel om man inte är nöjd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

JØRN, Pixmania
11 november 2011
  • Summering: OBJEKTIVET, DER OPFYLDER ØNSKERNE TIL ET GODT FOTO, OGSÅ UNDER REJSEN
  • Fördelar: super objektiv
  • Nackdelar: Ingen
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

TAMRON Objektiv 18-270 mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD

Utanede, Pixmania
26 maj 2011
  • Summering: Praktiskt format som gör det lättare att ha med sig "rätt" objektiv när man inte har foto som yrke. Formatet gör också att det kan vara "standardobjektiv". Canons egna "proffsobjektiv" ger naturligtvis bättre resultat men kostar mycket mer. Eftersom jag som amatörfotograf inte tänker göra bilder i affischformat är detta en bättre satsning. Dessutom finns det bra redigeringsprogram för digital fotobearbetning för att korrigera eventuella brister.
  • Fördelar: Stort zoomomfång. Smidigt. Bildstabilisering.
  • Nackdelar: Ljusstyrka.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Nöjd!

Santa, Elgiganten
12 februari 2011
  • Utdrag: Jag är väldigt nöjd med min tamron 18-270 som jag använder till min canon 600D. Perfekt "reseobjektiv" då man både kan ta bilder på nära håll och zooma in när man står på avstånd. Tycker skärpan på bilderna är väldigt bra, dock inte lika skarpa som objektiven med fast bredd. Finns inget annat obejktiv med samma zoom bredd i ett och samma objektiv (närmaste är 18-250, annars 18-200), och zoom bredden gör att man både lätt kan fota sällskapet vid middagsbordet utan att stå...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Bildkvalitet 10
10
Storlek 10
10

Ausgezeichnetes Reisezoom, handlich und leicht, gute Bildqualität!

mikel-ch, eBay.de
4 veckor sedan
  • Summering: Es ist ein ideales Reisezoom. Man benötigt in der Regel nur noch ein Objektiv, wichtig bei Flugreisen. Es ist handlich und leicht, so dass man wirklich super Aufnahmen aus der Hand machen kann. Meine ersten Bilder sind alle vorzüglich geworden. Das Objektiv ist wirklich zu empfehlen, wie gesagt besonders auf Reisen, wenn man auch mit Gepäck geizen muß, aber auch zu Hause finde ich es ideal.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

quick to focus nice clear pics fits in most areas of photography

ian, Amazon
25 oktober 2014
Totalbetyg 8
8.0

Tamron AF 18-270 objektiv

TSJ45, Elgiganten
12 oktober 2014
Totalbetyg 10
10

Great lens with an affordable price

Jeremy Lam, Amazon
11 oktober 2014
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Amazon Customer, Amazon
5 oktober 2014
Nästa sida >>