www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Bärbara Datorer (Laptops)

Bärbara Datorer - Senaste recensionerna
HP Pavilion dv6000 pris, Zepto Notus A12, Asus Zenbook Prime UX31A - en ultrabook i världsklass!,... Se senaste recensionerna

HP Pavilion dv6000 pris [DELETED]

Let's go digital
  • Utdrag: HPs Pavilion dv6000 pris : HP Pavilion dv6000 serien har tilldelats det internationella designpriset ’Red Dot’. Bärbara datorerna har det nya ytskiktet HP Imprint - ett högblankt, mycket tåligt ytskikt med ett diskret mönster. HP har använt sig av en gjutningsteknik som ofta används för att tillverka mobiltelefonhöljen, kosmetikaförpackningar och inredning till lyxbilar och som gör ytan både hållbar och snygg. Datorns skarpa och personliga stil bidrog till juryns beslut.
  • Läs hela recensionen

Zepto Notus A12 [DELETED]

NordicHardware
  • Utdrag: Zepto Notus A12 är något av en hybrid, en del UMPC och en del bärbar dator. Med en 12" skärm och en utlovad batteritid på upp till 10 timmar har man siktat in sig på de riktigt mobila användarna, men räcker en 800MHz CPU i Vista?
  • Läs hela recensionen

Asus Zenbook Prime UX31A - en ultrabook i världsklass! [DELETED]

PC för Alla Extreme
  • Utdrag: Zenbook UX32VD lämnade oss inte med mycket att efterfråga, utan blev en riktig vinnare med tanke på dess pris. Idag har vi testat Asus riktiga flaggskepp på ultrabookmarknaden, Zenbook Prime UX31A. Den här modellen kommer med en ytterligare trimmad design, ett chassi helt i aluminium, en äkta SSD-lösning och riktigt bra batteritid. Självklart finns samma IPS-skärm med 1 920 x 1 080 pixel upplösning vi förälskade oss i hos dess billigare syskon.
  • Läs hela recensionen

: Acer Aspire E1-572G-54204G75Mnkk (Sammanfattning)

notebookcheck.se
  • Utdrag: Framgångsrik uppföljare. Acer är ute efter att kombinera lång batteritid med hög prestanda och ett lågt pris. För att nå målet använder tillverkaren en kombination av en ULV-krets från Intel och en dedikerad GPU i mellanklassen.
  • Läs hela recensionen

: MSI GE70 Apache (sammanfattning)

notebookcheck.se
  • Utdrag: Speldraken. Även om GE70 inte använder det mest kraftfulla grafikkortet har 17-tummaren attraktiv prestanda. Till skillnad från andra tillverkare använder MSI GDDR5 istället för DDR3-minne i GTX 850M-kortet. Här tittar vi närmare på hur den skiljer sig från andra modeller.
  • Läs hela recensionen
Stäng
Du måste välja mellan 2 och 5 produkter för jämförelse
Sortera efter: Popularitet FreakScore Pris Namn Releasedatum Nyheter
Visar 1-50 av totalt 3774