www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Toshiba-satellite-l755.32800703
7.7 av 10

Toshiba Satellite L755

Recensioner för Toshiba Satellite L755

Visar 1-10 av totalt 63
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra prisvärd dator

NetonNet
30 maj 2012
  • Slutsats: Jag är mycket nöjd med denna dator. Gott om minne och bra grafikkort gör att man kan köra tunga CAD-program, Photoshop mm. Även vid hård ansträngning så håller sig datorn förvånansvärt sval. Tangentbordet har en otroligt bra känsla. Jag rekommenderar denna dator.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 6
6.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 4
4.0

Datorn är bra men grafikkortet är budget!

NetonNet
28 maj 2012
  • Slutsats: Varning om du tänker köpa denna dator för att spela spel på glöm det, grafikkortet är budget och låt dig inte luras över att det har 2 gig i dedikerat minne, det gör ingenting. Grymt uselt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Prisjakt
13 november 2011
  • Summering: Med tanke pDå att jag gav 3500 kr för min så är den bra. Datorn kommer fullproppad med massor av värdelösa program Toshiba har lagt in, ca 30 stycken (Programmen är ren skit som ingen använder eller det finns väl alltid någon...) Har försökt att installera ett clean Windows på datorn men det går inte för att satakontrollern behöver en drivrutin.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
13 november 2011
  • Summering: Grymt snabb och fin dator...Supernöjd med den...Köpte den från Elgiganten för 5490:- Rätt pris på en underbart grym dator...Att Rekommendera..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Powerful laptop

Caleb, Amazon
20 december 2013
  • Summering: 4 GB of ram isn't bad, it can run most everyday programs. It can play games such as Happy Wheels, and is very good at multitasking. It will run hot from time to time due to the accelerator, which runs programs faster than the CPU can keep up with. It's a nice computer for general tasks.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

fast, reliable and good looking!

duneit005, Ebay
24 maj 2013
  • Summering: I have had 3 Toshiba Satellite laptops and have a tremendous success. Never have I had to get any repairs on any of them. It is the easiest decision for me to pick which brand of laptop... it's just deciding how fast I want it to go.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

My favorite laptop no longer available.

jodot2000, Ebay
10 mars 2013
  • Summering: I purchased the Toshiba model new a couple of years ago. One of the grandkids spilled soda in the key board and it was totally fried no fixing. I found out that this model was no longer available new so I went to e-bay to find another because I like this particular laptop/notebook so well. I was able to find exactly what I was looking for, made the purchase and am extremely happy with the machine.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Gutes Preis-Leistungsverhältnis

ipsc-sandy, eBay.de
8 mars 2013
  • Summering: Ein sehr gutes Gerät. Leistungsstark, gut handzuhaben. Einzig das Display ist nicht nach meinem Geschmack, es ist nicht matt! Grafikkarte okay, Prozessorleistung gut.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

автор: Тимофей, otkliki.net
27 februari 2013
  • Summering: Я работаю в строительной фирме и частенько приходится ездить из одного города в другой и показывать свои разработки на что люди будут тратить свои деньги. Так как проекты очень большие и чертежи не меньше, то нужен компьютер с большими возможностями. Такой на рынке мне присмотрелся один и это Toshiba Satellite L755. Моделька на рынке новенькая и своими показателями меня удивила.
  • Fördelar: С виду корпус был обделан приятной пластмассой, отпечатков на корпусе не видно, что немало важно. Понравился большой экран и стилем оформления самого компьютера. По техническим показателям меня тоже порадовал. Трех ядерный процессор, жесткий диск на 640 ГБ, оперативная память расширяется до 8 Гб, видеокарта просто красота, возможности просто удивительные. По техническим характеристикам мне он в полнее подходил, ведь тут можно было не только делать проекты, а даже игра...
  • Nackdelar: Стоимость чуть завышена, но он этого стоит.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

1 year and going strong

Leah Yearwood, Amazon
25 februari 2013
  • Summering: If you're looking for a high quality budget laptop, then this is the one. I read through a lot of other reviews before I made this selection and got it through a black Friday sale in 2011. No regrets since. No crashes, still has a quick startup and is pretty fast. The speakers are above average. Overall I'd say it's pretty reliable.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>