www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Case-logic-lneo-10.33125965
9.5 av 10

Case Logic LNEO-10

Recensioner för Case Logic LNEO-10

Visar 1-10 av totalt 41
Totalbetyg 8
8.0

Una custodia elegante,maneggevole e molto resistente

mrgreg, Ciao
27 oktober 2013
  • Utdrag: Tre anni fa, circa, quando ormai i mini pc o netbook subirono una drastica riduzione di prezzo soppiantati dai più maneggevoli tablet, decisi di acquistare un Asus Eee Pc da 10" pollici approfittando di un'ottima offerta. Una volta acquistato, però, per p ...
  • Fördelar: Design elegante .  Materiali ottimi
  • Nackdelar: Manca la tracolla
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Perfect wat ik zocht!

Stargater66, bol.com
17 juli 2013
  • Summering: Ben supertevreden met deze soepele lichte tablettas. Mijn Samsung Galaxy Tab 10.1 past hierin perfect, en de lader en kabel kunnen makkelijk in het aparte vak...
  • Fördelar: Goede kwaliteit, Goede prijs/kwaliteit, Past perfect
  • Nackdelar: kleurtje mocht ook
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Message posté par josé

josé, webdistrib.com
1 november 2012
Totalbetyg 6
6.0

Case Logic Trendige iPad- und Netbookschutzhülle 29,5 cm (7"-11") schwarz

Daniel, bewertungen.cyberport.de
16 september 2011
  • Summering: Die Tasche ansich macht einen guten Eindruck! Die Beschreibung ist dagegen falsch... Geeignet bis maximal 10 Zoll. So steht es auch auf dem Produktetikett. Da ich allerdings eine Tasche für meinen neuen 11,6 Zoll Netbook brauche, geht die Tasche zurück an Cyberport! Wieso die Tasche hier als 11 Zoll beworben wird ist mir ein Rätsel. Ich Bekomme mein 11 Zoller zwar rein aber es füllt nicht aus wie es sollte und der Reissverschluss lässt sich NICHT problemlos schließen.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Perfect voor mijn tablet!

Zillertaler, bol.com
22 april 2011
  • Summering: Ik gebruik de beschermtas voor mijn Archos 101 internettablet. Past er prima in, en aan de voorkant extra plaats voor de oplader, de usb kabel en de micro-sd adapter. Heel praktisch.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Great buy

Sweetdeb, J&R
17 april 2011
Totalbetyg 10
10

Perfect

Misncy, J&R
3 februari 2011
Totalbetyg 10
10

praktische frisgekleurde netbooksleeve

vrede95, bol.com
30 juli 2010
  • Summering: Ik ben heel erg blij met deze rode laptopsleeve voor mijn netbook. Mijn broertje had het afgelopen schooljaar al een zwarte en deze beviel hem heel erg goed. Zijn netbook werd prima beschermd. De lader en muis passen in het vakje boven op de sleeve. De sleeve neemt weinig ruimte in, zodat je hem in je schooltas kunt meenemen. Het handvat aan de sleeve bleek heel praktisch te zijn.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Looks good, Works good !

bilray, J&R
15 juli 2010
  • Summering: I can't say how rugged or weatherproof this case is because we havent had it that long yet.The Grand Daughter really likes it and thinks it looks cool.It seems to protect her netbook well and I would buy it again.
  • Fördelar: Comfortable Strap, Good Protection, Lots Of Pockets And Features
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Zeer handig!

Carmonique, bol.com
11 juni 2010
  • Summering: Door het materiaal is deze Notebook Beschermtas zeer flexibel en kun je heel gemakkelijk je snoer/adapter samen met je muis aan de buitenkant opbergen. Zo beschadig je je Notebook niet. Kortom zeer handig!
  • Fördelar: Goede kwaliteit, Eenvoudig in gebruik, Past perfect, flexibel
  • Nackdelar: alleen in zwart verkrijgbaar
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>