www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus-notebook-backpac.32613157
9.4 av 10

Targus Notebook Backpac

Pris från: 290 kr

Recensioner för Targus Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 169
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
23 augusti 2011
  • Summering: Har haft min ryggsäck i 1,5 år för att ta mig till och från jobbet. Nu har den pensionerats för att sömmar i tyget inte höll. Ena bär remmen lossnade nertill, och sömmar mellan facken har spruckit upp så att man alltid kan titta in i rycksäcken. + Den var bra så länge den höll. - Den gick sönder alldeles för tidigt i dess livscykel. Jag kan inte rekommendera denna till någon.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (445 kr)
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Dustin home
23 augusti 2011
  • Summering: Skitbra väska men känner mig lite besviken, precis som nedan så stämde inte bilden med den väska som jag fick, bara nästan. Känner dock att jag fick en riktigt bra väska och jag troligen hade köpt denna iaf men gillar inte att känna mig bedragen. OBS!!! STORT PLUS för Dustin som nu har ändrat bilden så den nuvarande bilden stämmer helt korrekt!
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (445 kr)
Totalbetyg 4
4.0

Användarrecension

Dustin home
22 juli 2011
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dustin home
12 juni 2011
  • Summering: Mycket bra väska med plats för allt du kan tänkas behöva! Jag köpte den för att ha plats med böcker och andra saker tillsammans med laptopen för skolans skull och det har funkat mycket bra hittills. Jag har en laptop med 15,6 tums skärm och den får plats med rätt stor marginal. Har inte hittat något negativt med väskan ännu, REKOMMENDERAS!
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (445 kr)
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dustin home
13 april 2011
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Love T, Prisjakt
7 april 2011
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dustin home
1 april 2011
  • Summering: Wow! vilken kvalitet, den är väldigt bekväm och man känner knappt av den när man bär den. Passar utmärkt till Asus N53SV även om datorn är på gränsen för stor, 15,6" (dock rätt bred sådan, tror den är 40cm bred) så går ändå facket och ryggsäcken att stänga fint som den ska. Men större dator skulle inte passa bra. Ryggsäcken har en robust och förstärkt botten vilket jag också gillar när man ställer ner den på marken.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (445 kr)
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
26 september 2010
  • Summering: MKT nöjd med denna rygga! Massor med bra fack, perfekt med löstagbar sleeve för datorn och rejäl botten, man kn ställa ifrån sig den på fuktig/blöt mark. Det enda som gör att den inte får 5* är att bärremmarna inte är designade för kvinnor... har man riktigt stor byst fungerar den inte.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (445 kr)
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
7 juli 2010
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dustin home
14 juni 2010
Nästa sida >>