www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus-xl-city-gear-messenger-notebook-case.33101356
9.6 av 10

Targus XL City.Gear Messenger Notebook Case

Pris från: 423 kr

Recensioner för Targus XL City.Gear Messenger Notebook Case

Visar 1-10 av totalt 130
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Bra väska

simskog, NetonNet
1 september 2014
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 6
6.0

17,3" ? nej max 16,3" skulle jag säga.

Anonym, NetonNet
13 februari 2014
  • Slutsats: har haft väskan ett litet tag nu men de första jag märker är att jag knappt får i datan. får pressa i den för att få ner den. jag har en asus g750jh (17,3") känns lite på gränsen att de ska vara så trångt. men bortsett från detta är den as bra får i allt jag behöver mus / matta headset laddare extern hdd kablar m.m.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra väska!

Luddeman, NetonNet
28 januari 2014
  • Slutsats: Är riktigt nöjd med denna. Fyller alla de behov jag har. Dessutom tycker jag om designen. skyddar laptopen bra.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 6
6.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

Targus TCG200

Macgyver, NetonNet
6 september 2013
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra laptop och skolväska!

Barrison, NetonNet
23 juli 2012
  • Slutsats: Köpte denna tillsammans med min nya "HP Pavilion dv7-7003eo", väskan passar upp till 17,3 tums laptops och rymmer mycket utrymme till övriga saker. Fungerar utmärkt som en skolväska, snygg design, bra kvalitet etc.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
10 augusti 2010
  • Summering: Passar perfekt för en 17,3" ASUS G750JX, en gaminglaptop som är väldigt stor..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
10 augusti 2010
  • Summering: Bra och "rymlig" väska. Måtten som dustin uppger stämmer dock inte. inner måttet är 41.9cm och inte 44cm som dustin uppger, så det var på det berömda att min dator som är 42cm gick in i den. Och sedan följer det inte med någom löstagbar mobil väska heller.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
13 juli 2009
  • Summering: Utmärkt väska. En 19.4" laptop passar perfekt. Var dock uppmärksam att inte ha någon knapp eller sånt som tar emot på baksidan av väskan när du ex. gå på stan eftersom då riskerar du att slita baksidans "nät" snabbare.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
22 oktober 2008
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dustin home
28 augusti 2008
Nästa sida >>