www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus XL Notebook Backpac
9.8 av 10

Targus XL Notebook Backpac

Pris från: 695 kr

Recensioner för Targus XL Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 461
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

xandwest, Prisjakt
7 september 2009
  • Summering: Jag har haft min väska i drygt två år och den ser fortfarande alldeles ny ut, trots att jag använder den dagligen och lastar den full. Den är skön att bära och ändå rätt smidig för att vara så stor (hög och bred). Regnskyddet är enkelt att använda och fungerar perfekt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

agever, Prisjakt
7 september 2009
  • Summering: Jag har haft stora problem att hitta en väska till min 18.4" Acer laptop. Jag ville ha en ryggsäck allra helst, men hade nog nöjt mig med vad som helst då det är väldigt svårt att hitta väska till en så stor dator. Jag hittade denna och tog en chansning. Den passar jättefint.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

BullDozzeR, Prisjakt
7 september 2009
  • Summering: ANG. Garanti Köpte min för 1 år sen. Efter ca. 4 månader eller liknande så började den gå sönder i sömmarna. Igår så gick även en dragkedja sönder, så jag bestämde mig för att kolla upp garantier osv.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

retyu, Prisjakt
7 september 2009
  • Summering: får börja med att tacka BullDozzeR nedan för tips om garanti använt min så gott som dagligen sen 2009 och vissa sömmar började gå upp vid remmarna upptill. men mailade bilder och fick en ny ryggsäck på 2 veckor (:
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Quality backpack

Anthony B., Newegg
20 december 2015
  • Summering: Everything is well stitched and put together on this backpack I received it in a timely manner and it seems to be exceptional quality. The problem with most backpacks is how well they hold up over time especially under a heavy load.
  • Fördelar: Plenty of space Holds both my laptop, my books and my other accessories with plenty of room to spare. The material and composition of the backpack seems to be good quality and seems as if it will hold up durability wise over the long haul.
  • Nackdelar: None so far
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Perfect for travelling

Shan, B&H Photo
5 november 2015
Totalbetyg 10
10

A great purchase

None, B&H Photo
16 september 2015
  • Utdrag: Great design. Many different compartments. Easily fits computer, accessories and still has room for many papers and other items. Would highly recommend this. A great bargain for the price.
  • Fördelar: Adjustable Harness, Comfortable, Easily Accessible Equipment, Roomy, Strong Construction
  • Nackdelar: none that I have found
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Excellent backpack, missing favorite details of other Targus

bpb, B&H Photo
17 juni 2015
  • Utdrag: This is a great backpack, but I gave it 3 stars because of my experience and expectations related to another Targus backpack that has faithfully served me for several years. The good: This backpack can carry a lot of stuff and still fit in the overhead on an airliner, which is why I bought it.
  • Fördelar: Easily Accessible Equipment, Roomy, Strong Construction
  • Nackdelar: Minimal Padding, No Stops On Strap Ends, Smallish Bottle Pocket
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

BIG BAG

Paul C., Newegg
8 juni 2015
  • Summering: Good workmanship on the stitching and I like the mesh pockets under the exterior flap, great for holding a bottle of water without fear of it falling out.
  • Fördelar: This bag is huge! Tons of pockets everywhere. multiple large compartments and decent padding for the laptop pocket. 2nd large pocket that looks like it could hold another laptop/tablet but no real padding for this one. I find that I have more pockets than stuff to put them in.
  • Nackdelar: None at this time.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

correcte mais....

arnau, Amazon
22 maj 2015
  • Summering: expédition correcte sans surprise, après quelques mois d'utilisation, relativement intense, sans exes la bretelle commence à se fissurer, donc va pas tarder à se déchirer.....
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>