www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus-xl-notebook-backpac.29024778
9.6 av 10

Targus XL Notebook Backpac

Pris från: 449 kr

Recensioner för Targus XL Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 207
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

retyu, Prisjakt
8 november 2013
  • Summering: får börja med att tacka BullDozzeR nedan för tips om garanti använt min så gott som dagligen sen 2009 och vissa sömmar började gå upp vid remmarna upptill.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

BullDozzeR, Prisjakt
3 september 2012
  • Summering: ANG. Garanti Köpte min för 1 år sen. Efter ca. 4 månader eller liknande så började den gå sönder i sömmarna. Igår så gick även en dragkedja sönder, så jag bestämde mig för att kolla upp garantier osv. Targus har "Livstidsgaranti" på alla sina väskor, men jag tänkte ungefär att det antagligen inte täcker någontng. MEN! Dom har redan skickat en ny :) Garantin funkar! Väskan i övrigt är helt perfekt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

xandwest, Prisjakt
15 mars 2011
  • Summering: Jag har haft min väska i drygt två år och den ser fortfarande alldeles ny ut, trots att jag använder den dagligen och lastar den full. Den är skön att bära och ändå rätt smidig för att vara så stor (hög och bred). Regnskyddet är enkelt att använda och fungerar perfekt. Ett måste om man cyklar i ur och skur. Det jag kan sakna är att den inte alltid är tillräckligt djup för få plats med saker man kan behöva för en jobbresa på ett par dagar.
  • Läs hela recensionen

Lapptoppväska

Conrad
7 september 2009
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

agever, Prisjakt
16 april 2009
  • Summering: Jag har haft stora problem att hitta en väska till min 18.4" Acer laptop. Jag ville ha en ryggsäck allra helst, men hade nog nöjt mig med vad som helst då det är väldigt svårt att hitta väska till en så stor dator. Jag hittade denna och tog en chansning. Den passar jättefint. Enda som blir är att man inte kan spänna över remmen, men det är inte heller nödvändigt (det kan man stå ut med). Jag tycker denna väska är kanon såhär långt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Komfort 8
8.0
Hållbarhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Utseende 6
6.0
Kapacitet 10
10

Excellent bag... For a while...

StickyWhippit, targus.com
22 februari 2013
  • Summering: I received this bag this Crhistmas (2012) as a gift from my girlfriend to replace my messenger bag that just didnt have the room to carry everything I need on a daily basis. This bag is absolutely huge on the inside. It holds my Laptop, Tablet, all of my necessary files, and even my lunch when I have to brown bag it occasionally. The padding to protect your devices inside is great.
  • Fördelar: very roomy. , padding to protect devices. , padded shoulder straps.
  • Nackdelar: broke after less than 2 months. , warranty replacement is inconvenient.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska

Användarrecension

Дмитрий Иванов, Yandex
1 januari 2013
  • Utdrag: Бук 17.3+15.6+2БП+клава+много мелочевки. Качественно сшит, молнии и лямки прочные, дождевик, много карманов, внешний вид. Даже не знаю, что еще написать, устраивает на 100%. Если кому нужен рюкзак для походов, вам не сюда. Свои функции отрабатывает, конкуренты дороже. Рекомендую.
  • Fördelar: Вместительный.
  • Nackdelar: Не обнаружено.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska

Targus TCB001EU 17 Inch XL Notebook Backpack

Mark, TakeALot
21 september 2012
  • Utdrag: Not cheap but worth every cent. Well thought out bag and good build quality. Even a rain hoodie built in. If you have invested in a 17" Laptop, worth investing on protecting it.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska

Targus TCB001EU 17 Inch XL Notebook Backpack

Iftekhar, TakeALot
21 september 2012
  • Utdrag: Comfortable bag with lots of compartments and the raincoat feature is quite handy. Only gripe is that the shoulder pads start tearing off slowly after a while (7 months in my case) so it's not suited for anything other than your laptop + essential accessories as it can't handle a heavy load.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Komfort 10
10
Hållbarhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Utseende 10
10
Kapacitet 10
10

Great Bag - but also a problem

RGB, targus.com
11 maj 2012
  • Summering: I've had my bag for close to 5 years now and it's still going strong. I do love the capability to carry so much in it. I really abuse it sometimes with 3 laptops, chargers, a couple of portfolios, and many cables and connectors. I originally bought it for the capacity for a European 10 day trip where I was taking laptop and 3 cameras as well as change of clothes in a carry on bag.
  • Fördelar: lots of space , long lasting
  • Nackdelar: front pocket 'slouch'
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>