www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus XL Notebook Backpac
9.8 av 10

Targus XL Notebook Backpac

Pris från: 695 kr

Recensioner för Targus XL Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 498
Totalbetyg 10
10

Perfekt

retyu, Prisjakt
8 november 2013
  • Summering: får börja med att tacka BullDozzeR nedan för tips om garanti använt min så gott som dagligen sen 2009 och vissa sömmar började gå upp vid remmarna upptill. men mailade bilder och fick en ny ryggsäck på 2 veckor (:
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

BullDozzeR, Prisjakt
3 september 2012
  • Summering: ANG. Garanti Köpte min för 1 år sen. Efter ca. 4 månader eller liknande så började den gå sönder i sömmarna. Igår så gick även en dragkedja sönder, så jag bestämde mig för att kolla upp garantier osv.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

xandwest, Prisjakt
15 mars 2011
  • Summering: Jag har haft min väska i drygt två år och den ser fortfarande alldeles ny ut, trots att jag använder den dagligen och lastar den full. Den är skön att bära och ändå rätt smidig för att vara så stor (hög och bred). Regnskyddet är enkelt att använda och fungerar perfekt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

agever, Prisjakt
16 april 2009
  • Summering: Jag har haft stora problem att hitta en väska till min 18.4" Acer laptop. Jag ville ha en ryggsäck allra helst, men hade nog nöjt mig med vad som helst då det är väldigt svårt att hitta väska till en så stor dator. Jag hittade denna och tog en chansning. Den passar jättefint.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

trop simple

Client d'Amazon, Amazon
3 veckor sedan
  • Summering: trop peu de rangement, mal pensé, sensation de qualité médiocre. Seul intérêt : on peu y mettre des grands ordinateurs portable qui ne rentrent dans quasiment aucun sac a dos du marché
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

très bon produit

serra, Amazon
4 veckor sedan
  • Summering: Très bon produit qui correspond parfaitement au descriptif. C'est exactement ce que je cherchais, je le conseille à tous ceux qui cherchent une alternative à la sacoche.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

Losbportatiles de 18" no entran

Cliente Amazon, amazon.es
6 april 2016
  • Summering: En las especificaciones dice que es para portátiles de hasta 18" pero el mio no entraba. Después de consultar, he visto que no soy el primer comprador al que le sucede esto.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0

No recomendable

elcondemor, amazon.es
5 april 2016
  • Summering: Mochila grande y espaciosa, con muchos bolsillos, pero en 2 años las cremalleras se han roto prácticamente todas y se ha descosido varias costuras, para el precio me ha decepcionado,
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Bon produit

Client d'Amazon, Amazon
1 april 2016
Totalbetyg 10
10

perfecta

Robe Torres, amazon.es
4 mars 2016
  • Summering: Me ha gustado mucho. El material, el acolchamiento, la capacidad y la funda por si llueve están muy bien. Mi portátil de 17'3 pulgadas entra de sobra. La aconsejo
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>