www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus-xl-notebook-backpac.29024778
9.6 av 10

Targus XL Notebook Backpac

Pris från: 593 kr

Recensioner för Targus XL Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 317
Totalbetyg 10
10

Perfekt

retyu, Prisjakt
8 november 2013
  • Summering: får börja med att tacka BullDozzeR nedan för tips om garanti använt min så gott som dagligen sen 2009 och vissa sömmar började gå upp vid remmarna upptill.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

BullDozzeR, Prisjakt
3 september 2012
  • Summering: ANG. Garanti Köpte min för 1 år sen. Efter ca. 4 månader eller liknande så började den gå sönder i sömmarna. Igår så gick även en dragkedja sönder, så jag bestämde mig för att kolla upp garantier osv. Targus har "Livstidsgaranti" på alla sina väskor, men jag tänkte ungefär att det antagligen inte täcker någontng. MEN! Dom har redan skickat en ny :) Garantin funkar! Väskan i övrigt är helt perfekt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

xandwest, Prisjakt
15 mars 2011
  • Summering: Jag har haft min väska i drygt två år och den ser fortfarande alldeles ny ut, trots att jag använder den dagligen och lastar den full. Den är skön att bära och ändå rätt smidig för att vara så stor (hög och bred). Regnskyddet är enkelt att använda och fungerar perfekt. Ett måste om man cyklar i ur och skur. Det jag kan sakna är att den inte alltid är tillräckligt djup för få plats med saker man kan behöva för en jobbresa på ett par dagar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

agever, Prisjakt
16 april 2009
  • Summering: Jag har haft stora problem att hitta en väska till min 18.4" Acer laptop. Jag ville ha en ryggsäck allra helst, men hade nog nöjt mig med vad som helst då det är väldigt svårt att hitta väska till en så stor dator. Jag hittade denna och tog en chansning. Den passar jättefint. Enda som blir är att man inte kan spänna över remmen, men det är inte heller nödvändigt (det kan man stå ut med). Jag tycker denna väska är kanon såhär långt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Awesome Backpack

BowenIT, B&H Photo
3 veckor sedan
  • Utdrag: I use this backpack for work. I hall my laptop and any other IT equipment I can fit into it. I was even able to fit a small battery backup inside and carry to location. Has big compartments and organizing pockets within them.
  • Fördelar: Adjustable Harness, Comfortable, Easily Accessible Equipment, Roomy, Strong Construction
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Great Quality

E. Prado, Staples
31 juli 2014
  • Utdrag: I broke the zipper from my last Targus backpack (had it over 3 years). This one is bigger than my last one but also much better. Fits my laptop and other things I carry with me for work. The handle on the top is great for when I don't have it on my back. It's overall very high quality and reliable.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Pratique et résistant

tomsawyer94, priceminister.com
25 juni 2014
  • Utdrag: Premier sac pour ordinateur que j¿achète et je ne suis pas déçu. Il est de très bonne qualité, pratique grâce à ses nombreux rangements et résistant avec des renforcement un peu partout. Je recommande Targus !
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Good for traveling

Pablo S, B&H Photo
19 maj 2014
Totalbetyg 10
10

Tech Nerd's Dream Bag

The Tech Nerd, B&H Photo
5 december 2013
  • Utdrag: This backpack is such a great way to transport all my tech gear when I go somewhere. It allows for me to bring the following comfortably with extra room to spare: 17" Laptop External Hard Drive iPod (3rd Generation Large Version). Sony Handycam Kodak Digital Camera Logitech HD Webcam Samsung Galaxy Note II (Phone) Samsung Galaxy Note 10.1 (Tablet) Foldable Bluetooth Keyboard There's extra room left over for some spiral notebooks and a place for pens as well.
  • Fördelar: Easily Accessible Equipment, Roomy, Strong Construction
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Prestanda 10
10
Kvalitet 10
10

Couldnt buy a better bag.

Robert, TigerDirect.com
11 november 2013
  • Summering: I carry a lot of stuff around with me for my laptop and had to have a big bag. This bag has all the room I need and then some. The stitching is great and it has help up to carrying an average of 40LBS. When this one dies on me I will be looking for the same one.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>