www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus-xl-notebook-backpac.29024778
9.6 av 10

Targus XL Notebook Backpac

Pris från: 449 kr

Recensioner för Targus XL Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 188
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

retyu, Prisjakt
8 november 2013
  • Summering: får börja med att tacka BullDozzeR nedan för tips om garanti använt min så gott som dagligen sen 2009 och vissa sömmar började gå upp vid remmarna upptill.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

BullDozzeR, Prisjakt
3 september 2012
  • Summering: ANG. Garanti Köpte min för 1 år sen. Efter ca. 4 månader eller liknande så började den gå sönder i sömmarna. Igår så gick även en dragkedja sönder, så jag bestämde mig för att kolla upp garantier osv. Targus har "Livstidsgaranti" på alla sina väskor, men jag tänkte ungefär att det antagligen inte täcker någontng. MEN! Dom har redan skickat en ny :) Garantin funkar! Väskan i övrigt är helt perfekt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

xandwest, Prisjakt
15 mars 2011
  • Summering: Jag har haft min väska i drygt två år och den ser fortfarande alldeles ny ut, trots att jag använder den dagligen och lastar den full. Den är skön att bära och ändå rätt smidig för att vara så stor (hög och bred). Regnskyddet är enkelt att använda och fungerar perfekt. Ett måste om man cyklar i ur och skur. Det jag kan sakna är att den inte alltid är tillräckligt djup för få plats med saker man kan behöva för en jobbresa på ett par dagar.
  • Läs hela recensionen

Lapptoppväska

Conrad
7 september 2009
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

agever, Prisjakt
16 april 2009
  • Summering: Jag har haft stora problem att hitta en väska till min 18.4" Acer laptop. Jag ville ha en ryggsäck allra helst, men hade nog nöjt mig med vad som helst då det är väldigt svårt att hitta väska till en så stor dator. Jag hittade denna och tog en chansning. Den passar jättefint. Enda som blir är att man inte kan spänna över remmen, men det är inte heller nödvändigt (det kan man stå ut med). Jag tycker denna väska är kanon såhär långt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Prestanda 10
10
Kvalitet 10
10

Couldnt buy a better bag.

Robert, TigerDirect.com
11 november 2013
  • Summering: I carry a lot of stuff around with me for my laptop and had to have a big bag. This bag has all the room I need and then some. The stitching is great and it has help up to carrying an average of 40LBS. When this one dies on me I will be looking for the same one.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Prestanda 10
10
Kvalitet 10
10

The last case you'll ever buy!

GUYLAIN, TigerDirect.com
25 februari 2013
  • Summering: I use to buy 1 backpack every year because they would simply not last. I bought this one 3 years ago and it still looks like new... and it's being used daily. Your shopping stops here!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0
Komfort 8
8.0
Hållbarhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Utseende 6
6.0
Kapacitet 10
10

Excellent bag... For a while...

StickyWhippit, targus.com
22 februari 2013
  • Summering: I received this bag this Crhistmas (2012) as a gift from my girlfriend to replace my messenger bag that just didnt have the room to carry everything I need on a daily basis. This bag is absolutely huge on the inside. It holds my Laptop, Tablet, all of my necessary files, and even my lunch when I have to brown bag it occasionally. The padding to protect your devices inside is great.
  • Fördelar: very roomy. , padding to protect devices. , padded shoulder straps.
  • Nackdelar: broke after less than 2 months. , warranty replacement is inconvenient.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 9
9.0
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 8
8.0
Prestanda 10
10
Kvalitet 10
10

What I needed

Douzeman,, TigerDirect.com
25 januari 2013
  • Summering: I have a 17,3 inches laptop which fit in the laptop area. I Can put up to 3 full binders (1 inch each) in the main division, and one more on the secondary division (the one with the laptop). The only thing missing is a little more space on the little divisions on the front, they are smaller than they appear.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska

Användarrecension

Дмитрий Иванов, Yandex
1 januari 2013
  • Utdrag: Бук 17.3+15.6+2БП+клава+много мелочевки. Качественно сшит, молнии и лямки прочные, дождевик, много карманов, внешний вид. Даже не знаю, что еще написать, устраивает на 100%. Если кому нужен рюкзак для походов, вам не сюда. Свои функции отрабатывает, конкуренты дороже. Рекомендую.
  • Fördelar: Вместительный.
  • Nackdelar: Не обнаружено.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>