www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Targus-xl-notebook-backpac.29024778
9.7 av 10

Targus XL Notebook Backpac

Pris från: 542 kr

Recensioner för Targus XL Notebook Backpac

Visar 1-10 av totalt 495
Totalbetyg 10
10

Perfekt

retyu, Prisjakt
8 november 2013
  • Summering: får börja med att tacka BullDozzeR nedan för tips om garanti använt min så gott som dagligen sen 2009 och vissa sömmar började gå upp vid remmarna upptill.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

BullDozzeR, Prisjakt
3 september 2012
  • Summering: ANG. Garanti Köpte min för 1 år sen. Efter ca. 4 månader eller liknande så började den gå sönder i sömmarna. Igår så gick även en dragkedja sönder, så jag bestämde mig för att kolla upp garantier osv. Targus har "Livstidsgaranti" på alla sina väskor, men jag tänkte ungefär att det antagligen inte täcker någontng. MEN! Dom har redan skickat en ny :) Garantin funkar! Väskan i övrigt är helt perfekt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

xandwest, Prisjakt
15 mars 2011
  • Summering: Jag har haft min väska i drygt två år och den ser fortfarande alldeles ny ut, trots att jag använder den dagligen och lastar den full. Den är skön att bära och ändå rätt smidig för att vara så stor (hög och bred). Regnskyddet är enkelt att använda och fungerar perfekt. Ett måste om man cyklar i ur och skur. Det jag kan sakna är att den inte alltid är tillräckligt djup för få plats med saker man kan behöva för en jobbresa på ett par dagar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

agever, Prisjakt
16 april 2009
  • Summering: Jag har haft stora problem att hitta en väska till min 18.4" Acer laptop. Jag ville ha en ryggsäck allra helst, men hade nog nöjt mig med vad som helst då det är väldigt svårt att hitta väska till en så stor dator. Jag hittade denna och tog en chansning. Den passar jättefint. Enda som blir är att man inte kan spänna över remmen, men det är inte heller nödvändigt (det kan man stå ut med). Jag tycker denna väska är kanon såhär långt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

This backpack is HUGE!

Dan the IT Guy, B&H Photo
16 september 2014
  • Utdrag: We bought this backpack to hold our engineering laptop as well as an assortment of cables and other misc tech items. The previous case was about to burst at the seams, but this bag is so large it almost seems empty. Now we have a lot more room to carry extra gear with us to remote sites, and wearing 30lbs of tech on your back is much easier than carrying it in briefcase style cases.
  • Fördelar: Comfortable, Roomy, Strong Construction
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

sac a dos Targus

xety, priceminister.com
14 september 2014
Totalbetyg 10
10

Huge

Lyndon T., Newegg
1 september 2014
  • Summering: I bought it full price at about $80 three + years ago. On sale now for less than $60. Great buy.
  • Fördelar: Huge. Takes everything but the kitchen sink. Great for long haul travel to Asia and Europe. Carries one 17 inch laptop and one 14 inch laptop at the same time. Plus all the chargers and extra batteries with room for extra clothes, paperwork, toiletries, a snack and a water bottle.
  • Nackdelar: None.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Awesome Backpack

BowenIT, B&H Photo
28 augusti 2014
  • Utdrag: I use this backpack for work. I hall my laptop and any other IT equipment I can fit into it. I was even able to fit a small battery backup inside and carry to location. Has big compartments and organizing pockets within them.
  • Fördelar: Adjustable Harness, Comfortable, Easily Accessible Equipment, Roomy, Strong Construction
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

ASUS ROG G75VW Perfect Fit

Osvaldo E., Newegg
12 augusti 2014
  • Summering: Thanks to the previous owners of the ASUS G7(x) for sharing your reviews, I would of never try it. Just what I was looking for. Not even an $80.00 backpack was doing it's job as stated.....Stay away from the Rosewill 17' size backpack. I try it & is a buffle bag size...lol..
  • Fördelar: This backpack is a great fit for anyone looking to carry their ASUS ROG 17.3" Gaming laptop. After a few review from the previous owners I read on Newegg reviews. I gave it try & is a perfect fit. Not to BIG no too SMALL. Not even my local retail store had one. And it's a Navy blue color.
  • Nackdelar: For me is the color, but nothing else.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Great Quality

E. Prado, Staples
31 juli 2014
  • Utdrag: I broke the zipper from my last Targus backpack (had it over 3 years). This one is bigger than my last one but also much better. Fits my laptop and other things I carry with me for work. The handle on the top is great for when I don't have it on my back. It's overall very high quality and reliable.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>