www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Texas Instruments TI-30XB
6.5 av 10

Texas Instruments TI-30XB

TI30XB MultiView är en ny batteridriven funktionsräknare som kom Läs mer

Pris från: 198 kr

Recensioner för Texas Instruments TI-30XB

Visar 1-10 av totalt 11
Totalbetyg 10
10

Perfekt

gbpost, Prisjakt
27 november 2012
  • Summering: Riktigt grym! Hade ti-84plus innan, som jag tyvärr inte får använda på Chalmers. ti-30xb har förvånansvärt många förbättringar än 84:an. Räknaren är en aning basic, men har det man behöver(saknar dock o använda grafer ibland). Helt perfekt räknare till det här låga priset
  • Läs hela recensionen

Texas Instruments TI-30XB Multiview Calculator

bethbarl, ReviewStream
25 juli 2014
  • Utdrag: I had to buy another scientific calculator for my daughter who is eventually going to need one in the coming months. Instead of buying a simple calculator, I opted to get a her a scientific one. Besides, it is a school requirement to provide a scientific calculator to each …
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Super rekenmachine en service

Beccy1977, Bol
24 september 2013
  • Summering: Voor de middelbare school was ik op zoek naar een rekenmachine voor mijn zoon die aan bepaalde eisen voldeed. Mijn zoon vind hem super goed werken. Echt een tip, vooral de prijs is een meevaller in deze dure tijd!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Aanrader

Esther2404, Bol
24 september 2013
Totalbetyg 9
9.0
Användarvänlighet 9
9.0
Kvalitet 9
9.0

Texas Instruments TI-30XB

anonieme bezoeker, Vergelijk
2 oktober 2012
Totalbetyg 6
6.3
Användarvänlighet 9
9.0
Kvalitet 9
9.0

Texas Instruments TI-30XB

Theo, Vergelijk
22 juli 2012
  • Utdrag: Ik gebruik hem nog te kort, om een mening te kunnen geven over b.v. de duurzaamheid van het apparaat daarom staat daar het cijfer 1 opgegeven. Bestelling en aflevering zijn zeer correct uitgevoerd.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Een prima rekenmachine voor de middelbare school

Knox, Bol
8 januari 2012
  • Summering: Mijn school schrijft voor dat we deze machine gebruiken. Mijn zus heeft een andere, maar deze werkt gemakkelijker. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en de knoppen zijn zo dat je nooit hoeft na te denken hoe je hem moet gebruiken.
  • Fördelar: heel robuust gebouwd
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Superhandig

flapjaskon, Bol
29 oktober 2010
Totalbetyg 10
10

viele Funktionen, gut zu bedienen, aber ein bug gefunden

sovus, geizhals.de
24 september 2010
  • Summering: Ein toller Rechner mit enorm vielen Funktionen. Die Bedienung ist sehr gut durchdacht und lässt keine Wünsche offen. Funktionen und Ergenisse lassen sich leicht speichern und immer wieder verwenden.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Zeer goede rekenmachine

MariaJK, Bol
9 augusti 2010
Nästa sida >>