www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Texas Instruments TI-30XB
6.2 av 10

Texas Instruments TI-30XB

TI30XB MultiView är en ny batteridriven funktionsräknare som Läs mer

Pris från: 231 kr

Recensioner för Texas Instruments TI-30XB

Visar 1-10 av totalt 52
Totalbetyg 10
10

Fick vad jag ville ha.

Mummelman, NetonNet
18 juli 2013
  • Slutsats: Min 15 år gamle "miniräknare" gav upp så jag beställde en ny ifrån Netonnet. Handlar en del från dom både i butik och på nätet och det funkar bra.Är dessutom väldigt nöjd med min nya räknare! Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

gbpost, Prisjakt
27 november 2012
  • Summering: Riktigt grym! Hade ti-84plus innan, som jag tyvärr inte får använda på Chalmers. ti-30xb har förvånansvärt många förbättringar än 84:an. Räknaren är en aning basic, men har det man behöver(saknar dock o använda grafer ibland). Helt perfekt räknare till det här låga priset
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Amazon Customer, Amazon
4 mars 2016
Totalbetyg 4
4.0
Design 6
6.0
Prisvärdhet 8
8.0
Användarvänlighet 4
4.0

Uitstekend voor school

schreef, Wehkamp
18 september 2014
  • Utdrag: Onze zoon moest voor de brugklas een rekenmachine aanschaffen. Deze adviseerde de docent. Mooi en stevig apparaat, kan tegen een stootje. Uiteraard wel de gebruiksaanwijzing lezen.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

A retirer du site

PBPB0962, priceminister.com
9 september 2014
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 8
8.0
Användarvänlighet 8
8.0
Hållbarhet 10
10
Utseende 6
6.0

A very good Calculator

ferrarifa..., Ciao
15 maj 2014
  • Utdrag: THe TI 30XB has'nt got a special look, but it does have a good grip when you are typing your sum. It fits realy comfortable in your hands. The TI has got a long durability. I already dropped it a couple of times and it's still working. Also is the TI protected against water.
  • Fördelar: Durability, feel
  • Nackdelar: manual, look
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

couteau suisse scientifique

gibzat, priceminister.com
30 december 2013
Totalbetyg 8
8.0

Required for grade six math

Kirkland, Walmart
15 november 2013
Totalbetyg 10
10

Calculatrice études supérieure

Saysimon35, priceminister.com
4 oktober 2013
  • Utdrag: En école d'ingénieur, c'est notre école qui nous demande d'avoir cette calculatrice non programmable. Demandée dans une grande majorité de concours, elle à tout ce qu'il faut (fonctions, tableau de valeur, etc). Plutôt facile d'utilisation donc n'hésitez pas !
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Rekenmachine

Bonbon, Bol
25 september 2013
  • Summering: Deze rekenmachine heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb al een TI-83plus in mijn bezit (een grafische rekenmachine van hetzelfde merk), maar omdat deze programmeerbaar is, wordt hij bij veel examens uitgesloten als hulpmiddel.
  • Fördelar: prettig compact formaat, lichtgewicht, display met meerdere regels, komt met beschermhoes
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>