www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Texas Instruments TI-30XB
6.2 av 10

Texas Instruments TI-30XB

TI30XB MultiView är en ny batteridriven funktionsräknare som Läs mer

Pris från: 229 kr

Recensioner för Texas Instruments TI-30XB

Visar 1-10 av totalt 49
Totalbetyg 10
10

Fick vad jag ville ha.

Mummelman, NetonNet
18 juli 2013
  • Slutsats: Min 15 år gamle "miniräknare" gav upp så jag beställde en ny ifrån Netonnet. Handlar en del från dom både i butik och på nätet och det funkar bra.Är dessutom väldigt nöjd med min nya räknare! Tack! Observera att det kan ta upp till 72 timmar för ditt inlägg att synas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

gbpost, Prisjakt
25 april 2012
  • Summering: Riktigt grym! Hade ti-84plus innan, som jag tyvärr inte får använda på Chalmers. ti-30xb har förvånansvärt många förbättringar än 84:an. Räknaren är en aning basic, men har det man behöver(saknar dock o använda grafer ibland). Helt perfekt räknare till det här låga priset
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0
Design 6
6.0
Prisvärdhet 8
8.0
Användarvänlighet 4
4.0

Uitstekend voor school

schreef, Wehkamp
18 september 2014
  • Utdrag: Onze zoon moest voor de brugklas een rekenmachine aanschaffen. Deze adviseerde de docent. Mooi en stevig apparaat, kan tegen een stootje. Uiteraard wel de gebruiksaanwijzing lezen.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

A retirer du site

PBPB0962, priceminister.com
9 september 2014
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 8
8.0
Användarvänlighet 8
8.0
Hållbarhet 10
10
Utseende 6
6.0

A very good Calculator

ferrarifa..., Ciao
15 maj 2014
  • Utdrag: THe TI 30XB has'nt got a special look, but it does have a good grip when you are typing your sum. It fits realy comfortable in your hands. The TI has got a long durability. I already dropped it a couple of times and it's still working. Also is the TI protected against water.
  • Fördelar: Durability, feel
  • Nackdelar: manual, look
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

couteau suisse scientifique

gibzat, priceminister.com
30 december 2013
Totalbetyg 8
8.0

Required for grade six math

Kirkland, Walmart
15 november 2013
Totalbetyg 10
10

Calculatrice études supérieure

Saysimon35, priceminister.com
4 oktober 2013
  • Utdrag: En école d'ingénieur, c'est notre école qui nous demande d'avoir cette calculatrice non programmable. Demandée dans une grande majorité de concours, elle à tout ce qu'il faut (fonctions, tableau de valeur, etc). Plutôt facile d'utilisation donc n'hésitez pas !
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Rekenmachine

Bonbon, Bol
25 september 2013
  • Summering: Deze rekenmachine heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb al een TI-83plus in mijn bezit (een grafische rekenmachine van hetzelfde merk), maar omdat deze programmeerbaar is, wordt hij bij veel examens uitgesloten als hulpmiddel.
  • Fördelar: prettig compact formaat, lichtgewicht, display met meerdere regels, komt met beschermhoes
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Super rekenmachine en service

Beccy1977, Bol
24 september 2013
  • Summering: Voor de middelbare school was ik op zoek naar een rekenmachine voor mijn zoon die aan bepaalde eisen voldeed. Mijn zoon vind hem super goed werken. Echt een tip, vooral de prijs is een meevaller in deze dure tijd!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>