www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Apple iPhone 4
7.0 av 10

Apple iPhone 4

Pris från: 1690 kr

Recensioner för Apple iPhone 4

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Grym iphone!

vich, Pricerunner
14 mars 2015
  • Summering: Det bästa med denna iphone är designen, händigt format och den fenomenala användarupplevelsen av iOS. Tyvärr kan man inte längre uppgrada operativsystemet men i alla fall räcker iOS 7 länge för mina behov.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

LynxTHEkinG, Prisjakt
8 december 2014
  • Summering: En rigitt bra telefon till både unga och äldre. Har nästa allt vad man behöver som Wifi, Bluetooth och mycket mer. Synd att det har låg kvalitet på selfie kameran men det funkar när det behövs. Laggar och stannar ibland men det är bara för att det är singel core.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

Adrian031003, Prisjakt
7 december 2014
  • Summering: Mobilen går ganska långsamt och för lite lagringsutrymme, iPhone 5c, 5s och 6 är ju bättre märker man
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Batteritiden sviker efter en tid

mlidman, Pricerunner
3 december 2014
  • Summering: Har varit supernöjd med min gamle trotjänare iphone 4an, men mot slutet tog batteriet en del stryk. Bra storlek att ha i handen om man jämför mot dagens telefoner.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

Evolved, Prisjakt
5 november 2014
  • Summering: Efter 4 år är den knappt användbar, den är otroligt seg och den hänger sig i samtal. Även utan några appar installerade. Min Nokia 5110 som jag köpte -98 är fortfarande lika snabb som dagen jag köpte den. Utvecklingen ska gå framåt, inte bakåt....
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Bästa mobilen jag haft

ecstasyecstasy, Pricerunner
17 september 2014
  • Summering: Jag har haft min iPhone 4 sedan 2011 och jag har inte haft många problem med den. Den har blivit klart segare med tiden och glasbaksidan har fixats två gånger (och den behövs fixas igen trots skal). Det är den bästa mobilen jag haft, den har allt man behöver i en mobil.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

bästa mobilen

coolabruden123, Ciao
5 april 2014
  • Utdrag: Iphone 4, 16 GB Det här är egentligen faktiskt min tvillingbrors mobil men han är snäll och lånar ut den till mig för han jobbar på höstlovet och inte jag och jag har inte lyckats lägga in alla kontakter ännu som han har i sin mobil(vi har många gemensamma vänner) till en annan mobil jag lånar.
  • Fördelar: helt otrolig på alla sätt
  • Nackdelar: -
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

mycket bra telefon

mariberggren, Ciao
28 mars 2014
  • Utdrag: Iphone 4, 16 GB Det här är egentligen faktiskt min tvillingbrors mobil( Fiskelyckan här på ciao recensioner) men han är snäll och lånar ut den till mig för han jobbar på höstlovet och inte jag och jag har inte lyckats lägga in alla kontakter ännu som han har i sin mobil(vi har många gemensamma...
  • Fördelar: snabb den är bäst
  • Nackdelar: batteritid kameran suger
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

NBCsChuck, Prisjakt
16 mars 2014
  • Summering: Uppgraderade från 3Gs och det är stora skillnader mellan telefonerna. Retinaskärmen är nog den främsta skillnaden, klar bild och härliga betraktningsvinklar. Designen är faktiskt väldigt väldigt uppskattad från mitt håll, och den känns gedigen i handen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Fabdulla, Prisjakt
7 februari 2014
Nästa sida >>