www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Apple-iphone-4.31946675
7.8 av 10

Apple iPhone 4

Pris från: 3345 kr

Recensioner för Apple iPhone 4

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

bästa mobilen

coolabruden123, Ciao
2 veckor sedan
  • Utdrag: Iphone 4, 16 GB Det här är egentligen faktiskt min tvillingbrors mobil men han är snäll och lånar ut den till mig för han jobbar på höstlovet och inte jag och jag har inte lyckats lägga in alla kontakter ännu som han har i sin mobil(vi har många gemensamma vänner) till en annan mobil jag lånar. Det är faktiskt väldigt dåligt tycker jag att Iphone 4 inte lyckas dela med sig kontakter till en Sony Ericsson mobil utan det blir bara som en datafil.
  • Fördelar: helt otrolig på alla sätt
  • Nackdelar: -
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

mycket bra telefon

mariberggren, Ciao
3 veckor sedan
  • Utdrag: Iphone 4, 16 GB Det här är egentligen faktiskt min tvillingbrors mobil( Fiskelyckan här på ciao recensioner) men han är snäll och lånar ut den till mig för han jobbar på höstlovet och inte jag och jag har inte lyckats lägga in alla kontakter ännu som han har i sin mobil(vi har många gemensamma vänner) till en annan mobil jag lånar.
  • Fördelar: snabb den är bäst
  • Nackdelar: batteritid kameran suger
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Iphone 4 - Många anledningar till att älska den här mobilen

Miiichelle, Ciao
23 oktober 2013
  • Utdrag: Utseende Vid det här laget så tror jag nog de flesta vet hur en Iphone 4 ser ut. Det är egentligen inget speciellt med den, utan den har en väldigt enkel och stilren design. Mobilen finns i två färger, svart eller vitt där kanterna på mobilen alltid är i metall. Den har en låsknapp, ett hörlursuttag, två volymknappar, en knapp som är ljud av/på, en meny knapp och längst ner så har den ett uttag för laddaren/usb sladden.
  • Fördelar: Kameran, Skalen, musiken, apparna, användningen, utseendet
  • Nackdelar: sämre batteritid vid användning
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Funktioner 2
2.0
Kvalitet 2
2.0

Sämsta mobilen någonsin

katavizs, Pricerunner
19 oktober 2013
Totalbetyg 10
10

Apple iPhone 4

Kevyin, Ciao
16 maj 2013
  • Utdrag: Min personliga syn på iPhone 4, är att det är en exceptionellt bra smartphone. Den har designen, den passar perfekt i handen och är skön att hålla i, inte för stor och inte för liten. Det är en stor fördel att Apple själva ger ett stort utbud när det kommer till appar, men detta fenomen har nog att göra med hur populär Apple's produkter verkligen är.
  • Fördelar: Stort utbud i Appstore, många roliga funktioner
  • Nackdelar: Batteri
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

iPhone 4

hannacronwik, Ciao
8 maj 2013
  • Utdrag: Jag vet inte ifall jag gillar iPhone eller inte, för det finns både för och nackdelar med det. Jag hade en iPhone 4 innan, men den började krångla helt, och Telenor skickade den till en apple verkstad som inte kunde fixa den. Jag vet fler som har haft iphone 4 som har fått samma problem, så jag skulle inte våga chansa att köpa en iPhone 4. Jag köpte istället en iPhone 4S och den fungerar aldelles utmärkt.
  • Fördelar: bra funktioner
  • Nackdelar: batteritid
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Användarvänlighet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Batteriprestanda 6
6.0
Skärm 10
10
Kamera 10
10

Bra och farligt kul val

Solle62, Tele2 Sweden
19 mars 2013
  • Slutsats: Gör skäl för namnet smartphone. Logisk och innehåller allt man behöver. Tyvärr kommer vare sig den gamla kameran eller laptopen att användas fortsättningsvis. Enda "farliga" är väl att nacken kan ta skada pga den framåtböjda ställning som användandet kan innebära! Telefonens utbud gör att man sitter och "leker"/utforskar/lär på ett helt annat sätt jämfört med den "vanliga"/gamla mobiltelefonen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

very good mobile suitable to everyday life

iamchenyuzhou, Pricerunner
16 januari 2013
  • Summering: A very good tool to handle everyday life, especially for me which travel a lot, this phone becomes abolutely neccesary, compared with other mobile products, there are no comparable product which have such high quality , multifunctions, it can be used as a schedule checker, way finder, alarm clock with high level of personal functions, movie watcher, music listener, game playing tool, video telephone, high quality camera.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

Oslagbar telefon

Sammollt, Pricerunner
16 januari 2013
  • Summering: Jag skulle rekommendera en iphone till vem som helst. Jag använder min telefon till ALLT! Har ingen annan kalender än i telefonen och det fungerar hur bra som helst för mig!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

Mycket bra!

Dinorino, Pricerunner
15 januari 2013
Nästa sida >>