www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Apple-iphone-4.31946675
7.5 av 10

Apple iPhone 4

Pris från: 1990 kr

Recensioner för Apple iPhone 4

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

bästa mobilen

coolabruden123, Ciao
5 april 2014
  • Utdrag: Iphone 4, 16 GB Det här är egentligen faktiskt min tvillingbrors mobil men han är snäll och lånar ut den till mig för han jobbar på höstlovet och inte jag och jag har inte lyckats lägga in alla kontakter ännu som han har i sin mobil(vi har många gemensamma vänner) till en annan mobil jag lånar. Det är faktiskt väldigt dåligt tycker jag att Iphone 4 inte lyckas dela med sig kontakter till en Sony Ericsson mobil utan det blir bara som en datafil.
  • Fördelar: helt otrolig på alla sätt
  • Nackdelar: -
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

mycket bra telefon

mariberggren, Ciao
28 mars 2014
  • Utdrag: Iphone 4, 16 GB Det här är egentligen faktiskt min tvillingbrors mobil( Fiskelyckan här på ciao recensioner) men han är snäll och lånar ut den till mig för han jobbar på höstlovet och inte jag och jag har inte lyckats lägga in alla kontakter ännu som han har i sin mobil(vi har många gemensamma vänner) till en annan mobil jag lånar.
  • Fördelar: snabb den är bäst
  • Nackdelar: batteritid kameran suger
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

NBCsChuck, Prisjakt
16 mars 2014
  • Summering: Uppgraderade från 3Gs och det är stora skillnader mellan telefonerna. Retinaskärmen är nog den främsta skillnaden, klar bild och härliga betraktningsvinklar. Designen är faktiskt väldigt väldigt uppskattad från mitt håll, och den känns gedigen i handen. Fungerar fortfarande bra med iOS 7.1 än idag, men den lär ju inte få iOS 8. 4 år har den på nacken, men trots det tycker jag att den hanterar det nya operativsystemet ypperligt för dess specifikationer.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Fabdulla, Prisjakt
7 februari 2014
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

starsmaker, Prisjakt
4 februari 2014
  • Summering: Ett stort steg från iPhone 3GS. Det finns egentligen inte så mycket att säga om iPhone 4 idag. Det har släppts många nyare iPhones. Men iPhone 4 håller fortfarande. Det är inte den bästa eller snabbaste telefonen på marknaden idag, men med tanke på att den släpptes 2010 och "still is going strong" är ett bevis på hur bra den är. Jag kör fortfarande iOS 6 och telefonen är snabb.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

snejk2, Prisjakt
8 november 2013
  • Summering: Jag har den vita varianten. Tyckte till en början att den var en dröm att använda, nu känns den lite långsam med iOS7. Ändå en bra telefon. Skulle köpa den igen. +iOS är härligt att använda. Har jämfört med Android och föredrar iOS helt klart. +Vit färg och kvalitet rakt igenom på designen. +Bra stadigt material. -Långsam efter uppdatering. -Lite liten skärm. -Micro-SIM förstår inte vitsen med det. -Kameran är inte toppkvalitet och bara 5 MP.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Iphone 4 - Många anledningar till att älska den här mobilen

Miiichelle, Ciao
23 oktober 2013
  • Utdrag: Utseende Vid det här laget så tror jag nog de flesta vet hur en Iphone 4 ser ut. Det är egentligen inget speciellt med den, utan den har en väldigt enkel och stilren design. Mobilen finns i två färger, svart eller vitt där kanterna på mobilen alltid är i metall. Den har en låsknapp, ett hörlursuttag, två volymknappar, en knapp som är ljud av/på, en meny knapp och längst ner så har den ett uttag för laddaren/usb sladden.
  • Fördelar: Kameran, Skalen, musiken, apparna, användningen, utseendet
  • Nackdelar: sämre batteritid vid användning
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Funktioner 2
2.0
Kvalitet 2
2.0

Sämsta mobilen någonsin

katavizs, Pricerunner
19 oktober 2013
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

chamberlain, Prisjakt
26 maj 2013
Totalbetyg 10
10

Apple iPhone 4

Kevyin, Ciao
16 maj 2013
  • Utdrag: Min personliga syn på iPhone 4, är att det är en exceptionellt bra smartphone. Den har designen, den passar perfekt i handen och är skön att hålla i, inte för stor och inte för liten. Det är en stor fördel att Apple själva ger ett stort utbud när det kommer till appar, men detta fenomen har nog att göra med hur populär Apple's produkter verkligen är.
  • Fördelar: Stort utbud i Appstore, många roliga funktioner
  • Nackdelar: Batteri
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>