www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Lg-p880-optimus-4x-hd.33691078
8.7 av 10

LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD

Optimus 4X HD är telefonen som kombinerar en kraftfull insida me Läs mer

Pris från: 2818 kr

Recensioner för LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 7
7.0

Bra

kpetters, Prisjakt
14 juni 2014
  • Summering: * * * UPPDATERING II. Nu är dags att byta ut denna mobil. GPS:en har blivit närmast obrukbar. Hittar ingen mottagning ca 50% av försöken. Bästa lösningen verkar vara att starta om mobilen och hålla tummarna. Oftast går det. * * * UPPDATERING. Lade på uppdateringen med Jelly Bean (4.1.2) och lägger nu också på en poäng till betyget. Kameraappen är bättre. Radion är bättre. Färre språkrelaterade fel. m.m. m.m. Priset har dessutom sjunkit ca 500 kr. Ett fynd.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

josa100, Prisjakt
4 maj 2014
  • Summering: Kommer från en xperia ray som aldrig krånglade. Skärmen är bra men telefonen är alldeles för buggig. Dåligt: Ibland funkar inte mikrofonen när man svarar. När man ska ladda över filer från dator till telefon så tappar telefonen kontakten och man får börja om... Händer i princip varje gång. När man byter mellan program hackar det När telefonen väcks tar det någon sekund och den kan vara laggig under 2-5 sekunder innan den kommer igång. Telefonappen tar 2-3 sekunder!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

Bobbyrex, Prisjakt
2 april 2014
  • Summering: Har efter ca ett år börjat bli extremt seg, på gränsen till oanvändbar...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

technicha2, Prisjakt
5 mars 2014
  • Summering: Bra telefon nu när den är nere i ca 2400 kr. Tyvärr brister den på flera punker som påverkar dig om du inte hade tänkt roota och låsa upp bootloadern. -Blir extremt varm efter 10 minuter (CPU'n maxar alltid till 1500 Mhz) -Dålig högtalar kvalite (Saknar väldigt mycket bas) -Dålig batteritid (Mest Pga LG's bloatade system som kommer med telefonen) -Dålig ljuskontroll av kameran gör att alla bilder som inte tas ute i dagsljus blir mediokra.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Prisvärd mobil med många funktioner! LG P880

NicooleCool, Ciao
4 januari 2014
  • Utdrag: Jag tycker att jag köpt en väldigt bra mobil trots det hyfsat låga priset jag köpte den för. Har nu använt den i ca ett halvår. Jag känner mig fortfarande rätt så nöjd med mobilen men batteriet har försämrats riktigt mycket och det var inte särskilt bra från början heller. Ibland hänger mobilen sig och då har jag försökt låta mobilen vara ett tag men det hjälper inte, bilden är fortfarande helt frusen efter flera timmar och då också väldigt varm.
  • Fördelar: Bra kamera och design, lätthanterlig, mycket minne
  • Nackdelar: Dålig batteritid, hänger sig ibland  -  bilden fryser, för stor
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

obbe72, Prisjakt
20 december 2013
  • Summering: Har haft den i ett par månader nu, kan bara säga att jag är kanon nöjd med denna mobil. Har inte märkt att den skulle krångla eller lagga. Rekommenderar denna lur starkt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 6
6.0
Kvalitet 8
8.0

En snabb mobil med bra design!

NicooleCool, Pricerunner
12 november 2013
  • Summering: Detta är en billig mobil med bra kvalité. Den är verkligen värd pengarna och jag har aldrig känt att jag ångrade att jag köpte den. Den är snabb och enkel att använda och finns inga svåra funktioner. Mobilen är lätt att lära sig. Jättebra kvalité på bilder och videor man kollar på.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

viller2, Prisjakt
9 november 2013
  • Summering: Alldeles nyligen köpte jag denna fjolårets modell för 1990 kr på Netonnet, vilket förmodligen gör den här telefonen till en av de mest prisvärda idag. Det här är en bra telefon, hur bra den är går utmärkt att läsa om i övriga omdömen här nedan. Jag kommer därför att välja att fokusera på det som jag personligen tycker drar ner den här telefonens betyg. Som referens har jag min tidigare Xperia X8, en riktigt budgetlur alltså. Kommentar 1: Skärmen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

ilstallione, Prisjakt
2 november 2013
  • Summering: Löjligt prisvärd telefon nu, 1990 på netonnet. Prestandamässigt inte mycket att snacka om, räcker mer än väl även för den avanacerade användaren. Skärmen har inte samma tryck i färger som Amoled men å andra sidan fungerar den att använda utomhus en solig dag. Älskar att baksidan är lite räfflad och inte så hal som baksidan är på till exempel Samsungs telefoner.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Snygg och bra telefon men med kort batteritid.

3broniewicz, Ciao
31 oktober 2013
  • Utdrag: En väldigt bra telefon med många smarta funktioner som t.ex. Quick Memo vilket gör att du kan anteckna helt fritt på mobilen ex under ett samtal. Den ligger bra i handen och är inte för stor eller för liten. Snygg design (hade den vita) som sticker lite ut från mängden , många säger att den liknar samsung s2:an men det tycker inte jag. Mobilen är väldigt snabb i början men den kan vara seg (då och då) ifall man laddar ner väldigt många appar och använder flera samtidigt.
  • Fördelar: Separat batteri, snygg design, smarta funktioner ex .  Quick memo, bra kamera
  • Nackdelar: Batteritid, blir seg efter ett tag .
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>