www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD
7.3 av 10

LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD

Optimus 4X HD är telefonen som kombinerar en kraftfull insida Läs mer

Recensioner för LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 6
6.0
Design 8
8.0
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 8
8.0
Användarvänlighet 8
8.0

Prisvärd mobil med många funktioner! LG P880

NicooleCool, Ciao
4 januari 2014
  • Utdrag: Jag tycker att jag köpt en väldigt bra mobil trots det hyfsat låga priset jag köpte den för. Har nu använt den i ca ett halvår. Jag känner mig fortfarande rätt så nöjd med mobilen men batteriet har försämrats riktigt mycket och det var inte särskilt bra från början heller.
  • Fördelar: Bra kamera och design, lätthanterlig, mycket minne
  • Nackdelar: Dålig batteritid, hänger sig ibland  -  bilden fryser, för stor
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Design 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 8
8.0
Användarvänlighet 8
8.0
Batteriprestanda 6
6.0

Snygg och bra telefon men med kort batteritid.

3broniewicz, Ciao
30 oktober 2013
  • Utdrag: En väldigt bra telefon med många smarta funktioner som t.ex. Quick Memo vilket gör att du kan anteckna helt fritt på mobilen ex under ett samtal. Den ligger bra i handen och är inte för stor eller för liten.
  • Fördelar: Separat batteri, snygg design, smarta funktioner ex .  Quick memo, bra kamera
  • Nackdelar: Batteritid, blir seg efter ett tag .
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Design 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Funktioner 8
8.0
Användarvänlighet 8
8.0
Batteriprestanda 6
6.0

tips på en hjälpande hand till telefon

mynameisbitch, Ciao
23 september 2012
  • Utdrag: Köpte denna telefonen för En - två månader sedan på ett ungefär på comviqs hemsida och detta absolut den bästa mobilen jag någonsin haft någonsin. Musikspelaren är enkel att förstå sig på kameran är bra ( finns både fram och bak) den är lätt, skön att skriva på och om inte annat sjukt snygg ddesign.
  • Fördelar: design lätthet säker
  • Nackdelar: kan hacka
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Schnell kaputt, nie wirklich o.k.

Fetti, Amazon
3 veckor sedan
  • Summering: Ich habe mir das Handy aufgrund der Empfehlung meines Neffen geholt, der die technischen Daten interpretieren konnte. Das Handy war ziemlich schnell kaputt, und zwar konnte man nichts speichern. Bei der Reparatur wurde dann das komplette Innenleben ausgetauscht, das aber auch schnell kaputt war.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

Gerät ist sehr kurzlebig

Nachdenken, Amazon
4 veckor sedan
  • Summering: In weniger als zwei jahren ist das Gerät kaputt gegangen! Nie mehr so ein Fabrikat.Nie mehr von diesem Verkäufer, da er keine Kulanz und Entgegekommen gezeigt hat!!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0

1 Jahr nach dem Kauf...

Amazon Kunde, Amazon
21 mars 2016
  • Summering: Das Handy stürzt andauernd ab. Auch nach mehreren Resets. Im seltensten Fall schaff ich es noch ein Foto damit zu machen. Ab und zu wird die Sim-Karte auch nicht mehr erkannt. Habe inzwischen ein neues Gerät und hier ist das nicht so. Anfangs war ich sehr zufrieden damit. Aber jetzt nicht mehr.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0

Anfangs gut, jetzt praktisch unbrauchbar - keine Kaufempfehlung!

Hannah W., Amazon
14 mars 2016
  • Summering: Anfangs war ich überzeugt, doch jetzt ist es extrem langsam und der Akku ist sehr schwach. Habe das Smartphone zwar jetzt schon 2,5 Jahre, jedoch begannen die starken Probleme auch schon vor mindestens einem Jahr. Reseten oder Speicherplatz leeren nützt nichts.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

"Quando alla fine sono riuscito a venderlo ero felice..."

SteveWhitte, Ciao
26 februari 2016
  • Summering: Quando alla fine sono riuscito a venderlo ero felice...anche se dentro provavo un pò di senso di colpa per il poveretto a cui l'avevo venduto. Non riesco a capacitarmi dei voti alti che ha raggiunto questo dispositivo. è stato il mio primo smartphone e me li ha fatti odiare!
  • Fördelar: non comprarlo
  • Nackdelar: averlo comprato
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Fazit nach drei Jahren

Alex Paster, Amazon
16 februari 2016
  • Summering: Ich habe mir das P880 Anfang 2013 als Ersatz für mein Galaxy S1 angelegt. Es funktionierte tadellos und war für den Preis von damals 260€ sehr gut. Nach ca. einem Jahr wurde das Gerät jedoch sehr langsam, Apps öffneten erst nach einer Ewigkeit. Ich machte ein backup und reset und es lief wieder.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Das Erste ging verloren, das zweite war folgerichtig....

longtawan, Amazon
28 januari 2016
  • Summering: Eigentlich hatte ich mir das LG als erstes gutes Smartphone von LG zugelegt, war kurz danach aber dem "Ich will immer das Neueste haben" erlegen und bin wieder zum S...g geswitcht. Die Liebste hat mich beerbt und als einigermaßen Technik-Unaffine sogleich begeistert übers kleine Schwarze...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>