www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD
8.2 av 10

LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD

Optimus 4X HD är telefonen som kombinerar en kraftfull insida me Läs mer

Pris från: 2818 kr

Recensioner för LG Optimus 4X HD P880 / Swift 4X HD

Visar 1-10 av totalt 154

LG Optimus 4X HD Android

prylkoll.se
21 december 2012
  • Utdrag: LG Optimus 4X HD heter ‘det andra’ sydkoreanska mobilbolaget senaste kombattant i slaget mot Samsung, HTC och Sony. Det är LGs första lur med Android 4.
  • Läs hela recensionen

LG Optimus 4X HD

Swedroid
12 november 2012
  • Slutsats: Just detta hände LG med deras Optimus 2X, en telefon som lanserades med topphårdvara och gårdagens Androidversion, och som sedan fick se sin uppdatering till den senaste versionen – som den borde lanserats med – framskjuten in absurdum, med resultatet att många användare svor att aldrig lita på den koreanska tillverkaren igen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0
Kvalitet 7
7.0
Multimedia 8
8.0

LG Optimus 4X HD

Mobil
17 oktober 2012
  • Summering: [Uppdaterad med fotoexempel] LG Optimus 4X HD är intressant av flera orsaker, bland annat den skarpa skärmen och telefonens snabbhet. I ett test gjord av Mobils danska redaktion har vi tagit reda på vad den går för och passat på att jämföra med HTC:S quad core-modelll One X.
  • Fördelar: Skärmen Snabbheten i gränssnittet
  • Nackdelar: Få extra funktioner
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.3

LG Optimus 4X HD

Bild och Ljud
16 september 2012
  • Utdrag: LG brakar på med senaste och värsta tekniken men misslyckas med att kännas lyxig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

LG Optimus 4X HD

Telekom idag
4 september 2012
  • Summering: Ingen minns en fyra, inte ens med ett X efter. LG:s toppmodell är varken först, snabbast eller smartast och hamnar därför i skuggan av konkurrenterna
  • Fördelar: Prisvärd, Bra skärm, Riktigt bra på video
  • Nackdelar: Saknar wow-känsla, Inget mdm-stöd
  • Läs hela recensionen

Test: LG Optimus 4X HD - snubblar på mjukvaran

PC för Alla Extreme
9 juli 2012
  • Utdrag: LG var den första tillverkaren som släppte en telefon med en tvåkärnig processor som hårdvarumässigt tog ett stort steg framåt jämfört med de enkärniga processorerna. Problemet var att LG inte gav samma uppmärksamhet till mjukvaran, Optimus 2X har fortfarande inte fått tillgång till ICS och kommer inte få det förrän tredej kvartalet 2012.
  • Läs hela recensionen

LG Optimus 4X HD testad - Snubblar på mjukvaran

NordicHardware
6 juli 2012
  • Slutsats: LG har gjort stora framsteg på sitt nya flaggskepp. Redan när man tar Optimus 4X HD ur lådan märker man att LG lagt tid på att göra en telefon som ligger bra i handen och som utnyttjar dess yta till fullo. Trots all plast som används får man en premiumkänsla när man håller i telefonen.
  • Fördelar: + Smalaste telefonen med 4,7" skärm, + Skärm med mycket god färgåterginving och ljusstyrka, + Bra ljudkvalitet
  • Nackdelar: - Bristfällig kamera, - Dålig batteritid, - Strulande GPS
  • Läs hela recensionen

LG Optimus 4X HD - Förhandstitt

NordicHardware
15 juni 2012
  • Slutsats: Optimus 4X HD är det nya flaggskeppet från LG och är den smalaste telefonen som använder en 4,7 tums skärm. Fylld med nya hårdvara hoppas LG att den ska ta tillbaka den förlorade tillit som Optimus 2X orsakade. Medan vi jobbar på en djupare genomgång kommer här en förhandstitt. Optimus 2X har agerat rollen som flaggskepp för LG i över ett år, bristerna har varit flera och uppdateringarna få vilket lett till ett missnöje bland konsumenter.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 3
3.0

LG Optimus 4X HD

Akam.no
3 veckor sedan
  • Utdrag: LG Optimus 4X HD kommer litt i skyggen av HTC One X og Samsungs flaggskip Galaxy S III når mobilprodusentene sloss om oppmerksomheten. Det er urettferdig, for LG Optimus 4X HD er en verdig utfordrer i kampen om mobiltronen.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska

LG Optimus 4X HD

evogadget.com
2 mars 2015
Nästa sida >>