www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Motorola-defy.32703270
6.9 av 10

Motorola DEFY

Recensioner för Motorola DEFY

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

sexhundrasextiosex, Prisjakt
17 mars 2014
  • Summering: Stryktålig. Har haft den i mitt jobb som snickare i över ett år. Så den tål alla typer av damm som från gips, sågspån, betong, glasull, stenull osv. Har haft den i havet. Jag har tappat den från taket på ett 3-våningshus ner i asfalten och den fick ett litet märke i ena hörnet, annars har den inte minsta repa. Funktionerna är klart godkända för prisnivån. Det vore grymt med en lika tålig telefon med mycket kräm i oavsett vad priset skulle bli.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

Bondelito, Prisjakt
7 juni 2013
  • Summering: Seg som sirap och problem med högtalaren. Dålig batteritid. Ibland blev telefonen skållhet och sög ut batteriet på en halvtimme. Försökte gilla den i ett år men det gick inte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Snurrbo, Prisjakt
4 april 2013
  • Summering: Var tveksam innan köp men är helnöjd. Vid första anblicken kan den se billig eller enkel ut men den är gediget byggd. Batteriluckan sitter med gummitätning. Att man får in en nagel i springan gör inget. Man når inte in till tätningen med naglarna. Man behöver inga skyddande skal eller tänka på var man lägger den. Den är tålig helt enkelt. Motorola anger att den uppfyller kraven för IP67. Det är inte illa! Nån skrev att Wifi och Blåtand inte funkar samtidigt. Det är fel!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

dextur, Prisjakt
25 juli 2012
  • Summering: Har haft min i över ett år nu. Den stänger av sig i tid och otid. Det kan ta upp till en minut innan den svarar på en knapptryckning och om man råkat trycka flera gånger på knappen i tron att man missat så upprepar den kommandot vilket kan vara hyffsat störande när den bryter ett samtal. Kort sagt en helt värdelös mobil.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

bsrwsr, Prisjakt
24 maj 2012
  • Summering: Har haft telefonen ett år. Skickade in på service eftersom den hängde sig slumpmässigt. Fick tillbaka den, men den fortsatte i samma spår. Det visade sig att det var batteriet som var labilt. Ett nytt batteri löste problemet. Nu till själva telefonen. Precis lagom fickstorlek. Högupplöst lagom stor skärm. Har rootat och skickat i CM7.2, vilket medförde en automatisk överklockning till 1 ghz. Flyter på hur bra som helst.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Cirap, Prisjakt
15 maj 2012
  • Summering: efter snart två års användande uppdaterar jag betyget. Jag älskar den. Den har tagit mycket stryk, tappats i snö, sköljts under kranen, rullat på kullersten. Displayen är fortfarande repfri (jag lägger ner mynt i samma ficka som telefonen bara för att jag vet att det inte händer något... jag försöker provocera fram skador). Jag har kört GoLauncher istället för Motoblur launchern och den flyter på så fint.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

vgustav, Prisjakt
16 april 2012
  • Summering: Riktig skitlur, seg som tuggummi, stänger av sig själv och går inte att starta utan att ta bort batteriet. Ett batteri som för övrigt räcker bara c:a 12 timmar. Oförklarliga problem att ringa upp som gör att man måste göra omstart med ty åtföljande batteriurtagning. Har snart slitit ut låset till batteriluckan. Wi-Fi lever sitt eget liv och kan lika gärna vara ansluten där det är dålig mottagning, som inte ansluten vid bra mottagning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Makaay, Prisjakt
21 mars 2012
  • Summering: Bra till telefon för lagom pris . Men snålt av motorola att inte uppdatera den. och istället lansera defy + ... Men annars bra telefon .
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

ZaNdRoRiA, Prisjakt
5 februari 2012
  • Summering: Dissar denna totalt tyvärr! Valde att köpa en efter att läst alla toppenomdömen här, det var ett misstag :( Jag och sambon köpte en varsin från Elgiganten och vi har inte haft annat än problem. Jag fick byta efter 1 dag redan då det inte gick att ringa på den. Sen har det efterföljts av högtalarproblem, touchen har lagt av, den hänger sig HELA tiden, stänger av sig, går ej att starta, och när du talar i den är den helt svart, det går inte att göra något, endast att lägga...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Schappe, Prisjakt
20 januari 2012
  • Summering: Bortsett från lite sporadiska omstarter så är det en lysande liten telefon. Liten och smidig. Stoooort app-minne. Gorilla-glaset är väldigt bra, praktiskt taget repfri efter ett drygt års användning. På det stora hela är jag väldigt nöjd.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>