www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Samsung-galaxy-z-r-gt-i9103.32830595
7.7 av 10

Samsung Galaxy Z / Galaxy R / i9103

Recensioner för Samsung Galaxy Z / Galaxy R / i9103

Visar 1-10 av totalt 229
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

henrikwango, Prisjakt
11 januari 2013
  • Summering: Utmärkt telefon för sin prislapp (2990 när jag köpte den i januari 2012) Har ägt telefonen sedan början av 2012. Fick först en telefon med fem döda pixlar mitt på skärmen, men den ersattes direkt. Har nu haft telefonen och inte stött på några som helst problem. Flyter på utmärkt i Android 4.0!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

peppelito, Prisjakt
1 mars 2012
  • Summering: Fått en sån här som ny jobblur. Bytte från en Galaxy Ace och jag förstod ju att jag bytte upp mig, men jag fattade nog inte innan vilken skillnad det skulle vara i praktiken med en dual core lur! Riktigt trevlig bekantskap som jag gärna rekommenderar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Rollele, Prisjakt
22 februari 2012
  • Summering: Löjligt PRISVÄRD smartphone , 2990:- på Netonnet.. Med en budget på "3 papp" äger denna mobil...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Barbro14, Prisjakt
17 februari 2012
Totalbetyg 8
8.0

Galaxy R - Bra budgeterad variant av den berömda Galaxy SII

henrikwango, Ciao
16 februari 2012
  • Utdrag: Tillverkare: Samsung Modellbeteckning: GT-i9103 (Galaxy R) Operativsystem: Android 2.3 (Gingerbread) med gränssnitt Touchwiz 4.0. Kommer få en uppdatering till Android 4.0 Pris: Från 2990 kr enligt prisjakt. Samsung Galaxy R är en nedbantad version av den storsäljande Samsung Galaxy S2.
  • Fördelar: Elegant utseende, Stor ljusstark och kontrastrik skärm, Snabb
  • Nackdelar: Inte riktigt 8 GB lagringsutrymme, Svårtåtkomlig kameraknapp när den ligger horisontellt
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Rayden, Prisjakt
27 januari 2012
  • Summering: Snabb, stabil och smidig mobil med utmärkt upplösning på skärmen. Ansluter blixtsnabbt via WiFi. Att den får ICS är klart bonus. Även Kies funkade utan problem i Win7. Då det skiljer minst 1000 kr mot en SGS2 i dagsläget så anser jag att det inte är värt den extra slanten. Galaxy R är en grymt bra smartphone! Hade efter en dag ganska ihärdigt användande ca 57% kvar av batteriet (3G surf, WiFi surf, några tel samtal, några sms, ca 30 min spelande) Kameran är helt ok!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

tobbe_lindqvist, Prisjakt
7 januari 2012
  • Summering: Riktigt snabb och bra mobil, stord mellan denna och samsung s 2, bestämde mig för R :en för att den var mycket billigare och skilde inte så mycket i "prestanda". Gillar telefonen då skärmen är riktigt bra ljus och bra kontrast, bra till spel! I prestanda har den allt man behöver, tycker kameran är helt ok. Designen och kvaliteten på telefonen är mycket bättre an vad jag trodde, man ser knappt någon skillnad på denna och S2 ! RIKTIGT NÖJD!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

MickeOj, Prisjakt
23 december 2011
  • Summering: Heter egentligen Galaxy Z, och är en grym telefon som fungerar utmärkt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Muy Bonito

Mª Dolores, amazon.es
3 veckor sedan
Totalbetyg 10
10

Super

Alexandra Schlager, Amazon
24 augusti 2014
Nästa sida >>