www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sony Ericsson Aspen / Faith (M1i )
5.4 av 10

Sony Ericsson Aspen / Faith (M1i )

Välj paneler fritt - Nyheter, arbetsverktyg eller bara ren och Läs mer

Recensioner för Sony Ericsson Aspen / Faith (M1i )

Visar 1-10 av totalt 100
Totalbetyg 10
10

Sony Ericsson Aspen

kimme, Ciao
20 november 2010
  • Utdrag: Hej! Sony ericsson aspen är en välldigt komplicerad mobil om man inte är van vid internett och datorer. själva mobilen är jätte bra om du har fullt up och använder internett mycket. mobilen har ett tangentbord som gör det jätte lätt att skriva och skicka sms.
  • Fördelar: bra mobil
  • Nackdelar: lite komplicerad
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Sony Ericsson Aspen bra mobil!

johhny, Ciao
27 juli 2010
  • Utdrag: FAKTA Sony Ericsson Aspen är en liten och härlig mobil att äga. Den har en liten tagentbord. Mobilen har QWERTY-knappsats och har en mellanstor pekskärm. Mobilen har 3,2 megapixel kamera med 4x digital zoom och ljus. Den har också en mediaspelare med högtalare.
  • Fördelar: Bra tangentbord och pekskärm .
  • Nackdelar: -  -
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Horrible

Jonisha, Amazon
14 maj 2015

Sony Ericsson Aspen mobile phone

miki35, ReviewStream
10 september 2014
  • Utdrag: I bought the Sony Ericsson Aspen last year, when Windows Mobile 6.5 lived its last moments. The ecological model is named after a city famous for winter sports, Aspen. It is from the eco series from Sony Ericsson called Greenheart. That is why it has a recyclable plastic case economic …
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Sony Aspen

Recombu
28 mars 2014
  • Summering: "I have had the aspen for about a month now i can say that most of the time i'm satisfied with it, bet it has it's special moments where you have to restart your phone so it its a windows phone indeed. The camera is awesome, love it. Video is laggy when not in proper lightning (very bright!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Batteriprestanda 10
10

Kenne mich bisher mit Smart-Phones nicht aus! Bin Neuling!!!

balou_2002, eBay.de
18 mars 2014
  • Summering: Da ich es hasse, Bedienungsanleitungen zu lesen (+ zu verstehen), suche ich mir immer Jemanden, der sich auf Grund seiner Ausbildung oder seiner Erfahrungen mit ähnlichen Produkten oder deren Beschreibungen eher damit zurecht findet als ich.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0
Design 8
8.0
Användarvänlighet 4
4.0
Ljud 8
8.0
Batteriprestanda 8
8.0

"

Jorge R, moviles.com
25 februari 2014
  • Utdrag: Lamentablemente, la pantalla touch deja de funcionar después de algún tiempo.
  • Fördelar: -Cámara de vídeo, -Cámara de fotos, -Conexión a Internet, -Diseño, -Duración de la Batería
  • Nackdelar: -Aplicaciones y juegos, -GPS, -Pantalla, -Reproductor de música
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

Very bad sound item was sent back

Lamogio, Amazon
25 november 2013
Totalbetyg 10
10

Хороший, стильный телефон!

smolkovlad, Onliner
8 september 2013
  • Summering: Пользуюсь уже как почти два года, телефон порадовал! Плюсы: +Клавиатура! +Динамик! +Экран! +Стилус! +Камера(для меня нормальная камера)! +Процессор! +И многое другое! Минусы - ИХ НЕТ
  • Fördelar: Выше)
  • Nackdelar: Их нет!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

A GIFT

nicole hoyte, Amazon
3 juli 2013
Nästa sida >>