www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus-usb-n53.33179725
9.2 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 224 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 210
Totalbetyg 10
10

Perfekt

robix, Prisjakt
4 veckor sedan
  • Summering: Fungerar mycket bra. Kör 2.4GHz till min AirPort Extreme. Aldrig haft problem med packet loss. Spela FPS-spel är absolut inga problem!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Ragsan, Prisjakt
4 veckor sedan
  • Summering: Fungerar klockrent! Jag hade dock lite strul i början med att koppla ihop den med min D-Link DIR-655 router. Snabb som tusan och spelen flyter på utan problem i multiplayer. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

hestJaevel, Prisjakt
6 juni 2014
  • Summering: Med sådana här prylar finns det ingen anledning att dra nätverkskablar. Jag hatar kablar! Men den här prylen gillar jag!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

igo309, Prisjakt
30 december 2013
  • Summering: Ihop med Asus router N66U så märker man ingen skillnad på om man kör trådat eller trådlöst på 5Ghz. Mycket bra prestanda.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Lactoferrin, Prisjakt
3 december 2013
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Zhacha, Prisjakt
9 november 2013
  • Summering: Har försökt att få det fungera skapligt med trådlöst internet i flera år. Då jag har 100/10 Mbps. Nu bestämde jag mig för att köpa en RT-N66U och detta USB nätverkskort. Jag sitter 3 rum ifrån och på en annan våning, på 5Ghz bandet får jag upp till 80 Mbps! Helt otroligt. För detta pris, en sinnessjukt bra produkt som osar kvalité. Otroligt bra USB förlängningssladd som följer med också! Full pott på denna.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Jonte8310, Prisjakt
23 oktober 2013
  • Summering: Köpte för en vecka sen och den har redan betalat av sig i form av mindre svordomar och en stabil och snabb uppkoppling trots min Netgear router från Comhem. Rekommenderas varmt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

soundorff, Prisjakt
17 oktober 2013
  • Summering: Denna nätverksadapter presterar bra. En bra investering om du vill slippa störningar i den vanliga 2.4ghz nätet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

rhallstrom, Prisjakt
27 juli 2013
  • Summering: Köpte denna för ca 8 månader sedan främst för att kunna köra på 5GHz nätet. Använder denna tillsammans med routern Asus RT-N65u och kan säga att det fungerar riktigt bra. Kör denna i Windows 8 x64 med drivern från Asus 1.0.14.0. Lite besviken att Asus inte släpper nya drivers för denna, finns bara en för Windows 8. Använder mig av den tillhörande USB-förlängaren. Riktar denna rakt uppåt mot routern, får bäst prestanda då.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

jolu21, Prisjakt
20 november 2012
  • Summering: Köpte denna för tre dagar sen och prestanda mässigt är det full pott. Hade tidigare en Netgear WN111 och den pendlade mellan 54 och 130 Mb/s tillsammans med en Netgear 2000 router. Denna håller sig stabilt runt 300 Mb/s och tillsammans med Asus 65 någonting router så är det inga problem att stream 1080p material till ex Boxee Boxen. Det enda minuset var lite krångel att installera utrustningen.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>