www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus-usb-n53.33179725
9.0 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 162 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 271
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Asus trådlöst

Tonny, NetonNet
27 februari 2015
  • Slutsats: mycket bra produkt surfar snabbare än någonsin Men det kommer ju från Asus
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Inköp av trådlös pinne

Peryharkrank, NetonNet
18 februari 2015
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Anwest, Prisjakt
17 februari 2015
  • Summering: Flyttade till hus och har mitt hemmakontor en våning upp och ett rum bort från routern (dvs de är inte rakt ovanpå varandra) så jag la snabbt planerna på att dra en nätverkskabel på is tills jag kommer på en snygg lösning att gömma den kommande kabeln i lister m.m. Har en Asus-router (RT-AC68U) så att köpa ett Asus-kort kändes givet, och valet föll på denna mycket tack vare priset och recensionerna här.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Perfekt täckning i halvsvårt läge

gbgsurfarn, NetonNet
5 februari 2015
  • Slutsats: Har routern på bottenplan i huset och en stationär dator på övre plan där surface v1 och ipad2 har halvkass täckning. Fick med denna 80/96 med bredbandskollen och med tanke på att fiberuppkopplingen är 100/100 så är det nog så bra det kan bli. Långsiktig hållbarhet kan jag dock inte uttala mig om ännu....
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Redzo31, Prisjakt
24 januari 2015
  • Summering: Bra fart, täckning och stabilitet. Som Zapper007 skirver nedan se till att ladda ner rutiner från Realteks sida istället för Asus. Har 100Mbit lina till nätet och 2 väggar och ungefär 10 meter från router får jag 90Mbit, helt OK förlust med tanke på att jag slipper kablar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Trådlöst

Aerodude, NetonNet
20 januari 2015
  • Slutsats: Klarar båda banden. Har mycket inställningar. Seg programvara för att ställa in värden, trodde först att det hänt något med datorn, men efter av installering fungerade allt normalt, även då man inte startar programmet från ASUS. Bra med en "hård" USB sladd då man kan vinkla stickan i det läge man önskar när den är satt i USB uttaget. Saknar ett snabbare program och enklare användning av mjukvaran. Inte vad van förväntar sig med tanke på prisbilden.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Du behöver ingen dyrare

nesperi, NetonNet
9 januari 2015
  • Slutsats: Den var ganska lätt att installera på windows 8,1 den var igång på 20 min. Hastigheten är snabb. Du behöver ingen dyrare.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Prisvärt och bra

kulis, NetonNet
6 januari 2015
  • Slutsats: Har köpt denna vara online, fick den snabbt levererad, fungerar utmärkt tillsammans med min nya webkontakt , superbra eftersom det bara fungerar med mobilt bredband + webkontakt där jag bor.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Modem

densite, NetonNet
28 december 2014
  • Slutsats: Har bara använt det en gång vet inte hur det går med dålig mottagning
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Anton Johansson, Prisjakt
1 december 2014
Nästa sida >>