www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus-usb-n53.33179725
8.9 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 225 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 259
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

maaaakn, Prisjakt
3 veckor sedan
  • Summering: Dålig täckning. Kom upp i 25mbit ner. Med mitt gamla USB kort från tplink alltid över 50mbit. Blev återköp. Förväntade mig mer trots samma setup/läge som den gamla.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

kanon bra

eenok, NetonNet
22 september 2014
  • Slutsats: enkel att installera både på xp och win 7 bra vill ni ha en bra nätverkskort då är valet lätt köp den här
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

kanon

TpWebb, NetonNet
10 september 2014
  • Slutsats: fungerar mer än utmärkt, håller vad den lovar. lite krångel innan jag kom på hur jag skulle få routern att prata med den, sen guld.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

robix, Prisjakt
3 juli 2014
  • Summering: Fungerar mycket bra. Kör 2.4GHz till min AirPort Extreme. Aldrig haft problem med packet loss. Spela FPS-spel är absolut inga problem!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Ragsan, Prisjakt
3 juli 2014
  • Summering: Fungerar klockrent! Jag hade dock lite strul i början med att koppla ihop den med min D-Link DIR-655 router. Snabb som tusan och spelen flyter på utan problem i multiplayer. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

hestJaevel, Prisjakt
6 juni 2014
  • Summering: Med sådana här prylar finns det ingen anledning att dra nätverkskablar. Jag hatar kablar! Men den här prylen gillar jag!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Asus USB-N53

Andreas, cdon.se
8 maj 2014
  • Summering: Tänkte först köpa pci men denna är bättre för att man kan ta bort den om tex ungarna ej gör läxan. Men har nu i efterhand märkt att man även kan begränsa tiderna man kan logga in på sitt windows 7 konto, genom kontrollpanelen (kräver att man har ett admin konto med ett lösenord bara man själv känner till, samt att vanliga kontot är begränsat). Bra hastighet för att vara usb samt bra pris. .
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fungerar perfelt!

bl, Komplett.se
4 februari 2014
  • Summering: Har använt denna USB dongle på Windows 7 Windows 8.1, Debian, och Ubuntu. Hårdvara allt från Raspberry pi till Dell laptop och Intel NUC i5. Fungerar utan problem på allt hittills. Både på 2,4 och 5 GHz. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Komplett (299 kr)
Totalbetyg 10
10

Asus USB-N53

Rolf, cdon.se
4 februari 2014
Totalbetyg 10
10

Perfekt

igo309, Prisjakt
30 december 2013
  • Summering: Ihop med Asus router N66U så märker man ingen skillnad på om man kör trådat eller trådlöst på 5Ghz. Mycket bra prestanda.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>