www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus USB-N53
7.9 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 229 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 494
Totalbetyg 7
7.0

Bra

Fabbe1337, Prisjakt
24 februari 2016
  • Summering: Köpte denna för några dra sedan och windows klarade inte av att installera drivrutiner i USB 3.0 porten, det fungerade bara i USB 2.0 vilket var lite tråkigt. Nu till det värre. När jag har stoppat in den i datorn och installerar drivrutinerna ifrån skivan som medföljer så får datron blåskärm om och...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

hipoonios, Prisjakt
19 februari 2016
  • Summering: Fungerade i två veckor. Sen är den alldeles för stor och klumpig. Den kräver dessutom två USB portar kan man säga. Pg.a att den är så bred så blockeras USB porten jämte.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

ASUS USB N53 N600

Johan, inet.se
4 februari 2016
Totalbetyg 1
1.0

Usel

WithFieryTruth, Prisjakt
30 december 2015
  • Summering: Fungerade till en början bra, men så fort jag skaffade Windows 10 började problemen. Tappar ofta koppling till 5 GHz-bandet och får tuppjuck utan anledning titt som tätt med konsekvensen att även 2.4 GHz-bandet slutar fungera och jag därmed står utan internet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

commonrider, Prisjakt
2 november 2015
  • Summering: Funkar ej till windows 10 eller windows 8.1. Får endast upp den som okänd enhet. Finns inga drivrutiner som fungerar. (testat både asus och mediatek) Kanske funkar bra till windows 7. Men har du nyare OS undvik denna produkt. Min åkte tillbaka till butiken.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Sveos, Prisjakt
6 oktober 2015
  • Summering: Fungerar hur bra som helst. Min tidigare jättesvajiga 2,4 GHz-uppkoppling är nu stabil och väldigt nära de 100 Mbit som routern skickar ut. Då använder jag 5 GHz-bandet och har stickan nere i ett "betonghörn" och får 4 staplar enligt Windows 7.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

arne51, Prisjakt
16 september 2015
  • Summering: fungerade bra till Windows 7, men varning nu till windows 10 där inte verkar finnas drivrutiner så den går igång. åtminstone inte på enkelt sätt från Asus tills vidare. har ett Asus usb-ac56 ,ac51 och pce-ac68. dom fungerar bra allihopa.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

ASUS USB N53 N600

Mikael, inet.se
10 september 2015
  • Summering: Finns inte drivrutin till W 8.1 eller W 10. Kunde ej testa den. Återlämnas.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

driss_himdi, Prisjakt
11 augusti 2015
  • Summering: Bra nätverkskort men som många andra nämner tycks det vara problem. Börja först med att installera senaste drivrutinen (version 5.1.21.0 eller nyare) direkt från: http://www.mediatek.com/en/downloads1/downloads/?
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Powermad, Prisjakt
8 maj 2015
  • Summering: Fungerar perfekt,lite krångel med win8.1 för då försvinner 5 Ghz och man måste ladda hem drivrutin från mediatek.com till rt357x som är till USB-N53.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>