www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus-usb-n53.33179725
9.3 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 219 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 129
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

igo309, Prisjakt
30 december 2013
  • Summering: Ihop med Asus router N66U så märker man ingen skillnad på om man kör trådat eller trådlöst på 5Ghz. Mycket bra prestanda.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Lactoferrin, Prisjakt
3 december 2013
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Zhacha, Prisjakt
9 november 2013
  • Summering: Har försökt att få det fungera skapligt med trådlöst internet i flera år. Då jag har 100/10 Mbps. Nu bestämde jag mig för att köpa en RT-N66U och detta USB nätverkskort. Jag sitter 3 rum ifrån och på en annan våning, på 5Ghz bandet får jag upp till 80 Mbps! Helt otroligt. För detta pris, en sinnessjukt bra produkt som osar kvalité. Otroligt bra USB förlängningssladd som följer med också! Full pott på denna.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Jonte8310, Prisjakt
23 oktober 2013
  • Summering: Köpte för en vecka sen och den har redan betalat av sig i form av mindre svordomar och en stabil och snabb uppkoppling trots min Netgear router från Comhem. Rekommenderas varmt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

soundorff, Prisjakt
17 oktober 2013
  • Summering: Denna nätverksadapter presterar bra. En bra investering om du vill slippa störningar i den vanliga 2.4ghz nätet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

rhallstrom, Prisjakt
27 juli 2013
  • Summering: Köpte denna för ca 8 månader sedan främst för att kunna köra på 5GHz nätet. Använder denna tillsammans med routern Asus RT-N65u och kan säga att det fungerar riktigt bra. Kör denna i Windows 8 x64 med drivern från Asus 1.0.14.0. Lite besviken att Asus inte släpper nya drivers för denna, finns bara en för Windows 8. Använder mig av den tillhörande USB-förlängaren. Riktar denna rakt uppåt mot routern, får bäst prestanda då.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

jolu21, Prisjakt
20 november 2012
  • Summering: Köpte denna för tre dagar sen och prestanda mässigt är det full pott. Hade tidigare en Netgear WN111 och den pendlade mellan 54 och 130 Mb/s tillsammans med en Netgear 2000 router. Denna håller sig stabilt runt 300 Mb/s och tillsammans med Asus 65 någonting router så är det inga problem att stream 1080p material till ex Boxee Boxen. Det enda minuset var lite krångel att installera utrustningen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

DanielZheng89, Prisjakt
9 november 2012
  • Summering: Köpte min tillsammans med Asus RT-N66U och använder 5Ghz N nätverket Det blev en ENORM skillnad på hastighet från mitt gamla 54Mbit G nätverk och då fick jag usla internet hastigheter som 16/11 Mbit Nu får jag faktiskt de 117/11 Mbit alltså som min ISP ger mig alltså full prestanda. 1000% ökning av ner-laddningen. Väldigt nöjd. I övrigt verkar man kunna ställa om den till en Access Point. Har inte testat men det är ju alltid roligt med lite extra funktioner.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
10 juli 2012
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
10 juli 2012
Nästa sida >>