www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus-usb-n53.33179725
9.1 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 233 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 213
Totalbetyg 10
10

Perfekt

robix, Prisjakt
3 juli 2014
  • Summering: Fungerar mycket bra. Kör 2.4GHz till min AirPort Extreme. Aldrig haft problem med packet loss. Spela FPS-spel är absolut inga problem!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Ragsan, Prisjakt
3 juli 2014
  • Summering: Fungerar klockrent! Jag hade dock lite strul i början med att koppla ihop den med min D-Link DIR-655 router. Snabb som tusan och spelen flyter på utan problem i multiplayer. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

hestJaevel, Prisjakt
6 juni 2014
  • Summering: Med sådana här prylar finns det ingen anledning att dra nätverkskablar. Jag hatar kablar! Men den här prylen gillar jag!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Asus USB-N53

Andreas, cdon.se
8 maj 2014
  • Summering: Tänkte först köpa pci men denna är bättre för att man kan ta bort den om tex ungarna ej gör läxan. Men har nu i efterhand märkt att man även kan begränsa tiderna man kan logga in på sitt windows 7 konto, genom kontrollpanelen (kräver att man har ett admin konto med ett lösenord bara man själv känner till, samt att vanliga kontot är begränsat). Bra hastighet för att vara usb samt bra pris. .
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fungerar perfelt!

bl, Komplett.se
4 februari 2014
  • Summering: Har använt denna USB dongle på Windows 7 Windows 8.1, Debian, och Ubuntu. Hårdvara allt från Raspberry pi till Dell laptop och Intel NUC i5. Fungerar utan problem på allt hittills. Både på 2,4 och 5 GHz. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Komplett (299 kr)
Totalbetyg 10
10

Asus USB-N53

Rolf, cdon.se
4 februari 2014
Totalbetyg 10
10

Perfekt

igo309, Prisjakt
30 december 2013
  • Summering: Ihop med Asus router N66U så märker man ingen skillnad på om man kör trådat eller trådlöst på 5Ghz. Mycket bra prestanda.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Lactoferrin, Prisjakt
3 december 2013
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Zhacha, Prisjakt
9 november 2013
  • Summering: Har försökt att få det fungera skapligt med trådlöst internet i flera år. Då jag har 100/10 Mbps. Nu bestämde jag mig för att köpa en RT-N66U och detta USB nätverkskort. Jag sitter 3 rum ifrån och på en annan våning, på 5Ghz bandet får jag upp till 80 Mbps! Helt otroligt. För detta pris, en sinnessjukt bra produkt som osar kvalité. Otroligt bra USB förlängningssladd som följer med också! Full pott på denna.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Jonte8310, Prisjakt
23 oktober 2013
  • Summering: Köpte för en vecka sen och den har redan betalat av sig i form av mindre svordomar och en stabil och snabb uppkoppling trots min Netgear router från Comhem. Rekommenderas varmt.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>