www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus USB-N53
8.6 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 221 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 298
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Powermad, Prisjakt
8 maj 2015
  • Summering: Fungerar perfekt,lite krångel med win8.1 för då försvinner 5 Ghz och man måste ladda hem drivrutin från mediatek.com till rt357x som är till USB-N53.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

OscarTjader, Prisjakt
25 april 2015
  • Summering: Fungerar klockrent, jag behövde varken ladda ner några drivrutiner eller installera den medföljande installationsskivan. Plug and play i sin rätta bemärkelse. Betydligt bättre än min förra med några år på nacken ( levelone WUA-0605).
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

D4N1EL, Prisjakt
25 april 2015
  • Summering: Kan inte koppla upp på 5 Ghz mot comhems nya vita 500 Mbit kabelmodem, OS windows 8. Har provat ett flertal drivrutiner och att ändra i comhemboxens inställningar men ingenting fungerar, comhemboxen syns inte ens.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Asus trådlöst

Tonny, NetonNet
27 februari 2015
  • Slutsats: mycket bra produkt surfar snabbare än någonsin Men det kommer ju från Asus
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Inköp av trådlös pinne

Peryharkrank, NetonNet
18 februari 2015
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Anwest, Prisjakt
17 februari 2015
  • Summering: Flyttade till hus och har mitt hemmakontor en våning upp och ett rum bort från routern (dvs de är inte rakt ovanpå varandra) så jag la snabbt planerna på att dra en nätverkskabel på is tills jag kommer på en snygg lösning att gömma den kommande kabeln i lister m.m.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Perfekt täckning i halvsvårt läge

gbgsurfarn, NetonNet
5 februari 2015
  • Slutsats: Har routern på bottenplan i huset och en stationär dator på övre plan där surface v1 och ipad2 har halvkass täckning. Fick med denna 80/96 med bredbandskollen och med tanke på att fiberuppkopplingen är 100/100 så är det nog så bra det kan bli.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Redzo31, Prisjakt
24 januari 2015
  • Summering: Bra fart, täckning och stabilitet. Som Zapper007 skirver nedan se till att ladda ner rutiner från Realteks sida istället för Asus. Har 100Mbit lina till nätet och 2 väggar och ungefär 10 meter från router får jag 90Mbit, helt OK förlust med tanke på att jag slipper kablar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Trådlöst

Aerodude, NetonNet
20 januari 2015
  • Slutsats: Klarar båda banden. Har mycket inställningar. Seg programvara för att ställa in värden, trodde först att det hänt något med datorn, men efter av installering fungerade allt normalt, även då man inte startar programmet från ASUS.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Du behöver ingen dyrare

nesperi, NetonNet
9 januari 2015
  • Slutsats: Den var ganska lätt att installera på windows 8,1 den var igång på 20 min. Hastigheten är snabb. Du behöver ingen dyrare.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>