www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Asus-usb-n53.33179725
8.8 av 10

Asus USB-N53

Pris från: 236 kr

Recensioner för Asus USB-N53

Visar 1-10 av totalt 259
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Zapper007, Prisjakt
3 veckor sedan
  • Summering: Snygg sticka med praktiskt böjbar anslutning. Eliminerar behovet av nätverkskabel. I kombination med RT-ac68u samma hastighet som kabel på båda banden inom lägenheten. Se bara till att ladda ner drivrutinerna från Mediatek istället för ASUs egna.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

maaaakn, Prisjakt
7 oktober 2014
  • Summering: Dålig täckning. Kom upp i 25mbit ner. Med mitt gamla USB kort från tplink alltid över 50mbit. Blev återköp. Förväntade mig mer trots samma setup/läge som den gamla.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

kanon bra

eenok, NetonNet
22 september 2014
  • Slutsats: enkel att installera både på xp och win 7 bra vill ni ha en bra nätverkskort då är valet lätt köp den här
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

kanon

TpWebb, NetonNet
10 september 2014
  • Slutsats: fungerar mer än utmärkt, håller vad den lovar. lite krångel innan jag kom på hur jag skulle få routern att prata med den, sen guld.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

robix, Prisjakt
3 juli 2014
  • Summering: Fungerar mycket bra. Kör 2.4GHz till min AirPort Extreme. Aldrig haft problem med packet loss. Spela FPS-spel är absolut inga problem!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Ragsan, Prisjakt
3 juli 2014
  • Summering: Fungerar klockrent! Jag hade dock lite strul i början med att koppla ihop den med min D-Link DIR-655 router. Snabb som tusan och spelen flyter på utan problem i multiplayer. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

hestJaevel, Prisjakt
6 juni 2014
  • Summering: Med sådana här prylar finns det ingen anledning att dra nätverkskablar. Jag hatar kablar! Men den här prylen gillar jag!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fungerar perfelt!

bl, Komplett.se
4 februari 2014
  • Summering: Har använt denna USB dongle på Windows 7 Windows 8.1, Debian, och Ubuntu. Hårdvara allt från Raspberry pi till Dell laptop och Intel NUC i5. Fungerar utan problem på allt hittills. Både på 2,4 och 5 GHz. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Komplett (299 kr)
Totalbetyg 10
10

Perfekt

igo309, Prisjakt
30 december 2013
  • Summering: Ihop med Asus router N66U så märker man ingen skillnad på om man kör trådat eller trådlöst på 5Ghz. Mycket bra prestanda.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Lactoferrin, Prisjakt
3 december 2013
Nästa sida >>