www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Intel EXPI9301CT
6.1 av 10

Intel EXPI9301CT

Pris från: 290 kr

Recensioner för Intel EXPI9301CT

Visar 1-10 av totalt 20
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

MrSweden, Prisjakt
31 december 2015
  • Summering: Kör denna på min hackintosh, funkar utmärkt! Kör OS X 10.10.4 och använde mig av den här guiden för att få det här kortet att funka: http://www.tonymacx86.com/network/3748-intel-gigabit-ct-desktop-adapter.html Först gick det jättelångsamt så fick gå in på settings > network > advanced > hardware och...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

EricJ, Prisjakt
26 september 2015
  • Summering: Hade en del strul med inbyggda ethernet-porten på moderkortet så köpte detta kortet. Installerades helt utan problem i windows 10 och har fungerat felfritt hittills (ett par månader).
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

Orphu, Prisjakt
17 maj 2015
  • Summering: De drivrutiner som är värst och bäst och nyast just nu som kan laddas ner från Intels hemsida (ver 20.0 - från mars 2015) stöder inte windows 8.1 (än?). Jag vet ärligt talat inte om det är ett problem, de drivrutiner som finns i windows (ver 12.6.47.1 - mars 2013) får ju i alla fall igång kortet men...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

lordofkonsum, Prisjakt
2 februari 2015
  • Summering: Funkar i esxi/vsphere 5.5, ubuntu och windows 7 utan extra drivrutiner
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

SirMacke, Prisjakt
9 december 2014
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Rozzor, Prisjakt
2 oktober 2014
  • Summering: Jag har en NAS-server som kör FreeNAS 9.2 och detta nätverkskort fungerar som det ska i den. Behövde inte konfigurera ett smack. Min Netgear GS105 rapporterar att Gigabitnät är anslutet till servern.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

jlw82, Prisjakt
12 november 2013
  • Summering: Fungerar utmärkt i min N54L server. Medföljde ett low profile bracket i bulkversionen. Bra!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Tozzi_89, Prisjakt
16 augusti 2013
  • Summering: Det bara funkar, och mycket bättre än de inbyggda som finns med på moderkorten på de flesta hem-pc datorerna. Helt klart prisvärd!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Kaziglu, Prisjakt
27 januari 2013
  • Summering: Fina drivrutiner som uppdateras ofta och till och med förklarar alla avancerade inställningar(tanka hem det kompletta paketet från Intel) som finns, samt även innehåller användbara funktionstest för felsökning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

mxb, Prisjakt
22 juli 2011
Nästa sida >>