www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Intel EXPI9301CTBLK
6.2 av 10

Intel EXPI9301CTBLK

Pris från: 287 kr

Recensioner för Intel EXPI9301CTBLK

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Intel Gigabit CT Desktop Adapter

Staffan, cdon.se
2 december 2014
  • Summering: Intel Gigabit CT Desktop Adapter är galet bra för pengarna. Sedan jag köpte mitt första Intel NIC för ett antal år sedan har jag märkt att oavsett om det är budgetkort eller dyrare serverkort det gäller så är det just Intel som gäller - stödjs i de flesta system, inte bara Windows, funkar direkt,...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

parfait

Pascal B., Amazon
3 veckor sedan
  • Summering: c'est un produit Intel, donc reconnu comme une référence. fonctionne parfaitement dans toutes les configurations même un peu excentriques comme je l'utilise. Ca fonctionne donc, je recommande.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

It works perfectly

John, Walmart
29 mars 2016
Totalbetyg 8
8.0

Très bon achat, fonctionne parfaitement.

LaThi, Amazon
22 mars 2016
Totalbetyg 10
10

Works out of the box.

C.G.B. Spender, Amazon
20 mars 2016
Totalbetyg 10
10

Snelle overdracht in een handomdraai

Hakan Polat, computerstore.nl
9 mars 2016
  • Summering: Het product is letterlijk plug en play. Ik heb hem ingebouwd, de pc aangedaan en hij was geïnstalleerd. De overdrachtssnelheid onderling is zeer versneld en ik kan nu met mijn NAS snelle back-ups maken. Kortom: goed product voor een goed prijs!
  • Fördelar: Plug en play, Supersnelle overdracht, Extra bracket bijgeleverd voor mini pc
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Simplemente perfecto!!

JOSE ANTONIO, amazon.es
21 februari 2016
  • Summering: Estoy muy contento, a pesar de tener una buena placa base msi Gaming, con conexion de red he instalado esta intel y estoy muy contento. se ha reducido la temperatura de trabajo del pc y va muy bien. No soy informatico pero el pc va como un tiro
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

FJ, Amazon
15 februari 2016
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Amazon Customer, Amazon
8 februari 2016
Totalbetyg 6
6.0

Producto correcto.

Manuel Brea, amazon.es
5 februari 2016
  • Summering: Es un poco caro. Tengo otras targetas de red que cuestan la tercera parte y van igual de bien, Desconozco si tiene otras funciones que justifique en precio. Si es así yo no las aprovecho.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>