www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-dgn2200.32583352
8.0 av 10

Netgear DGN2200

ReadySHARE™ - share USB storage Faster downloads and Internet ga Läs mer

Pris från: 490 kr

Recensioner för Netgear DGN2200

Visar 1-10 av totalt 158
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 4
4.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 6
6.0

Adsl router

Cj1980, NetonNet
1 september 2014
  • Slutsats: Köpte denna router till min mor. Routern dog efter 3 veckors användning
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

menhallå, Prisjakt
26 december 2013
  • Summering: Har fungerat näst intill helt utan problem i flera år nu. Hade DLINK innan (aldrig mer...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

gamepoint_se, Prisjakt
23 september 2013
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra köp

Mrgreen78, NetonNet
2 juli 2013
  • Slutsats: Funkar kanon till mitt adsl bredband. Har en PS3:a och en laptop i mitt lilla nätvärket. Lätt att installera och komma igång med.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra köp!

redroses1, NetonNet
14 mars 2013
Totalbetyg 6
6.0

En helt okej Router med en stilren design.

kevinlowe, Ciao
2 oktober 2012
  • Utdrag: Går du på hastighet före design, eller tvärtom, går snygghet före snabbhet? Jag kan i säg inte så mycket om routermodeller och "Routerföretag". Men jag har haft det som instikt att alltid köpa Netgear. Kompisar har sagt att Netgear är ett utav det bättre märket på marknaden. Och jag kan faktiskt hålla med...
  • Fördelar: snabb, stilren, snygg
  • Nackdelar: Dyr
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

filip71, Prisjakt
11 augusti 2012
  • Summering: Prisvärd och smidig allt-i-ett-lösning som faktiskt fungerar bra och stabilt. Modem, router, 100Mbps-switch, Wifi och USB-kontakt för nätverksdisk. Hade lite problem med filöverföring via Wifi från en Dell E6400 men det fixade sig med uppdaterad BIOS och drivrutin - inte routerns fel men nu funkar allt smärtfritt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

Enkel installation.

Veiron, NetonNet
22 juli 2012
  • Slutsats: Funkade utan krångel. Behövde bara vänta 15min så hittade datorn routern/modemet utan vidare installation.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Funktioner 4
4.0
Kvalitet 2
2.0

Värmeproblem och lukt

jmr@swipnet.se, Pricerunner
6 oktober 2011
  • Summering: Om alla Netgears N300 Wireless Adsl2+ Modem Router ( DGN 2200) luktar och håller den värmen så skulle jag köpa en annan typ av märke.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

bengt-re, Prisjakt
31 mars 2011
  • Summering: ADSL fungerar bra. Enkel installation och bra prestanda. Blir lite varm så undvik att använda den i trånga utrymmen där den möjligen får kortare livslängd beroende på detta.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>