www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear DGN2200
7.3 av 10

Netgear DGN2200

ReadySHARE™ - share USB storage Faster downloads and Internet Läs mer

Pris från: 299 kr

Recensioner för Netgear DGN2200

Visar 1-10 av totalt 192
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 2
2.0
Användarvänlighet 8
8.0
Prestanda 10
10
Installation 10
10

En helt okej Router med en stilren design.

kevinlowe, Ciao
2 oktober 2012
  • Utdrag: Går du på hastighet före design, eller tvärtom, går snygghet före snabbhet? Jag kan i säg inte så mycket om routermodeller och "Routerföretag". Men jag har haft det som instikt att alltid köpa Netgear. Kompisar har sagt att Netgear är ett utav det bättre märket på marknaden.
  • Fördelar: snabb, stilren, snygg
  • Nackdelar: Dyr
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

rahman79, Prisjakt
7 februari 2011
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Gelmax, Prisjakt
21 december 2010
  • Summering: +Stabil +Liten +Bra och många inställningsmöjligheter -Ingen splitter med svenskt uttag medföljde (kan kanske bero på var man köper den!) -100Mbit (stör mig inte då jag använder annan Gbit-switch)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

filip71, Prisjakt
21 december 2010
  • Summering: Prisvärd och smidig allt-i-ett-lösning som faktiskt fungerar bra och stabilt. Modem, router, 100Mbps-switch, Wifi och USB-kontakt för nätverksdisk. Hade lite problem med filöverföring via Wifi från en Dell E6400 men det fixade sig med uppdaterad BIOS och drivrutin - inte routerns fel men nu funkar...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

bengt-re, Prisjakt
21 december 2010
  • Summering: ADSL fungerar bra. Enkel installation och bra prestanda. Blir lite varm så undvik att använda den i trånga utrymmen där den möjligen får kortare livslängd beroende på detta.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

menhallå, Prisjakt
21 december 2010
  • Summering: Har fungerat näst intill helt utan problem i flera år nu. Hade DLINK innan (aldrig mer...)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

gamepoint_se, Prisjakt
21 december 2010
Totalbetyg 7
7.0

Bra

andni432, Prisjakt
21 december 2010
  • Summering: Funkar fint, har problem med att internetanslutningen via leverantör bryt men beror med högsta sannolikhet på leverantör av anslutning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Funktioner 10
10

Prezzo ottimo e funzionamento intuitivo

Sp4wn, Ciao
6 december 2015
  • Summering: Ho acquistato questo router perchè cercavo un modello che potesse supportare sia la classica ADSL che la fibra ottica, in caso di un futuro aggiornamento. Mi sono imbattuto in questo Netgear DGN2200 e l'ho preso al volo, visto il prezzo di poco inferiore ai 45€.
  • Fördelar: Installazione automatica e design compatto
  • Nackdelar: Nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 7
7.0

Fait ce qu on lui demande

Roland, avis-clients.grosbill.com
6 november 2015
  • Summering: Remplit sa fonction sans faille. Facile a mettre en oeuvre et a configurer. Portée un peu juste cependant, c est sa seule limite, mais vu son prix on s en accomode
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>