www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear DGN2200
7.2 av 10

Netgear DGN2200

ReadySHARE™ - share USB storage Faster downloads and Internet Läs mer

Pris från: 488 kr

Recensioner för Netgear DGN2200

Visar 1-10 av totalt 202
Totalbetyg 10
10

Perfekt

rahman79, Prisjakt
17 december 2015
Totalbetyg 7
7.0

Bra

andni432, Prisjakt
10 oktober 2014
  • Summering: Funkar fint, har problem med att internetanslutningen via leverantör bryt men beror med högsta sannolikhet på leverantör av anslutning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

menhallå, Prisjakt
26 december 2013
  • Summering: Har fungerat näst intill helt utan problem i flera år nu. Hade DLINK innan (aldrig mer...)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

gamepoint_se, Prisjakt
23 september 2013
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 2
2.0
Användarvänlighet 8
8.0
Prestanda 10
10
Installation 10
10

En helt okej Router med en stilren design.

kevinlowe, Ciao
2 oktober 2012
  • Utdrag: Går du på hastighet före design, eller tvärtom, går snygghet före snabbhet? Jag kan i säg inte så mycket om routermodeller och "Routerföretag". Men jag har haft det som instikt att alltid köpa Netgear. Kompisar har sagt att Netgear är ett utav det bättre märket på marknaden.
  • Fördelar: snabb, stilren, snygg
  • Nackdelar: Dyr
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

filip71, Prisjakt
11 augusti 2012
  • Summering: Prisvärd och smidig allt-i-ett-lösning som faktiskt fungerar bra och stabilt. Modem, router, 100Mbps-switch, Wifi och USB-kontakt för nätverksdisk. Hade lite problem med filöverföring via Wifi från en Dell E6400 men det fixade sig med uppdaterad BIOS och drivrutin - inte routerns fel men nu funkar...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

bengt-re, Prisjakt
31 mars 2011
  • Summering: ADSL fungerar bra. Enkel installation och bra prestanda. Blir lite varm så undvik att använda den i trånga utrymmen där den möjligen får kortare livslängd beroende på detta.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Gelmax, Prisjakt
4 februari 2011
  • Summering: +Stabil +Liten +Bra och många inställningsmöjligheter -Ingen splitter med svenskt uttag medföljde (kan kanske bero på var man köper den!) -100Mbit (stör mig inte då jag använder annan Gbit-switch)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Installation 4
4.0

Fa il suo lavoro

nameless123, Ciao
3 veckor sedan
  • Summering: Premetto che questo è stato il mio primo router adsl che ho comprato. appena tornato a casa mi sono messo ad installarlo, anche se i manuali non sono poi così chiari... l'ergonomia del prodotto è abbastanza scarsa soppratutto dove c'e la plastica trasparente sotto i LED che scricchiola un bel po '.
  • Fördelar: Nessuno, fa il suo lavoro e basta .
  • Nackdelar: Ergonomia, le plastiche scricchiolano un po'
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Abhimanyu S Dhapola, Amazon
27 mars 2016
Nästa sida >>