www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wn2000rpt.32583350
7.7 av 10

Netgear WN2000RPT

Works with any wireless b/g/n router or gateway Keep your curren Läs mer

Pris från: 259 kr

Recensioner för Netgear WN2000RPT

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

Sunbane, Prisjakt
3 maj 2014
  • Summering: Som många andra vittnat om är den här mojängen ganska instabil. Positivt: 1) Billig. Negativt: 1) Dör om den får för mycket trafik. Måste ständigt startas om. 2) Ganska kort räckvidd för att vara en repeater. 3) På våran har WPS-funktionen aldrig fungerat. Den var trasig från dag ett. Har gjort många försök att få det att hoppa igång, men det är lönlöst.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra produkt

chiefen, NetonNet
21 mars 2014
  • Slutsats: Använder den för att ansluta min Canal digitals box till internet. Fungerar utmärkt. Installationen var superenkel.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Mycket bra affär!

Smullebus, electroworld.se
9 februari 2014
  • Summering: Mycket bra pris, mycket snabb leverans och extremt lätt att installera. Rekommenderas varmt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Mycket bra Repeater

Nezlii, NetonNet
3 februari 2014
  • Slutsats: En väldigt bra repeater som var jätte enkel att koppla ihop med den befintliga routern, Absolut inga problem med signalen mellan routern och repeatern. Absolut värd pengarna! Finns bara två små nackdelar med den: -Finns ingen svensk manual, varken i förpackningen eller på internet -Man kan behöva ändra några inställningar i den befintliga routern. Annars väldigt nöjd!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

orkade inte hela vägen

Cineasten, electroworld.se
2 februari 2014
  • Summering: Köpte denna för att förlänga signalen från vår nya triple-play router, men det visade sig snabbt att dess signal var alltför otillräcklig. Returnerade lådan och köpte ny gateway från vår bredbandsleverantör. Surt äventyr eftersom det tagit tid och blev onödigt dyrt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

mycket prisvärd

peraman, NetonNet
12 januari 2014
  • Slutsats: Kan rekommendera den här repeatern och även företaget netonnet för utmärkt ehandel och service.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Bolfass, Prisjakt
10 januari 2014
  • Summering: Alldeles nyss installerat den och det ser ut att fungera som jag planerat. Har min router på vinden i ett isolerat rackskåp och denna står på ca 10m fågelvägen på markplan. Får ut ca 25-35mbps när jag testar hastigheten vilket är högre än om jag testar med min dator direkt mot routern från samma plats där Netgearen står. Har samma SSID angivet på denna som på min AP och det skiftar över utan att jag märker av det.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 6
6.0
Kvalitet 6
6.0
Användbarhet 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
7 januari 2014
  • Summering: Funkade inte så bra för det behov jag hade tänkt. Kan inte klaga på kvalitet eller något speciellt. Jag hade förväntat mig lite mer kapacitet än vad fick ut men det kan även beror på konfigurering av enheten och placering.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (340 kr)
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 6
6.0
Användbarhet 6
6.0

Negativ publicitet

Morrie, NetonNet
7 december 2013
  • Slutsats: Min första recention passerade inte granskningen så nu måste jag skriva positivt om produkten. Jättebra produkt som jag verkligen rekommenderar om Ni får leverans. Använd inte posten om Ni bor på landsbygden. Har Ni möjlighet så åk o hämta produkten.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

Värdelös nätverksförlängare

Useless, NetonNet
6 november 2013
  • Slutsats: Jag har lagt till senaste programvaran och gjort inställningar enligt vad andra gjort med samma problem. "Extendern" tappar allt som oftast signalen och har ingen kontakt med internet. FULLSTÄNDIGT VÄRDELÖS!!
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>