www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wn2000rpt.32583350
7.8 av 10

Netgear WN2000RPT

Works with any wireless b/g/n router or gateway Keep your curren Läs mer

Pris från: 331 kr

Recensioner för Netgear WN2000RPT

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

Bästa inköp någonsin

rodjo, NetonNet
3 veckor sedan
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

dåligt köp

Payne, NetonNet
12 november 2014
  • Slutsats: Tappade anslutningen mot den hela tiden så jag kopplade ur den efter 2 dagar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 4
4.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

Nåja

skaning, NetonNet
24 september 2014
  • Slutsats: Svårt att få den att fungera, hittade inte mitt wifi kom inte upp på listan, efter lite om och men var den igång. Flyttade den till annan plats sedan har inte fått igång den igen, trotts försök att fabriksställa Mobilen har den på listan men ej i närheten 0,5m framför
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

Netgear WN2000RPT - enkel installation

JanGRF, NetonNet
24 september 2014
  • Slutsats: Jag hade inga problem att installera routern på bara några få minuter.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

urbansan, Prisjakt
22 september 2014
  • Summering: har bara haft den i ett dygn men är jättenöjd. Den skapar ett nytt nätverk med extensionen "_EXT" i SSID-strängen. Det tror jag är rätt metod. Är skeptisk till lösningar som kör samma SSID som orginal-wifi-nätet. Vi får se ifall min drabbas av krångel med tiden, men just nu är allt frid och fröjd. Får minst 25Mbit/s från den. Använder den till att förlänga Wifi-nätet till min nya Yamaha R-N500 receiver, utan att behöva dra kabel.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

Varför har jag inte köpt den tidigare?!!

tinaone, NetonNet
15 september 2014
  • Slutsats: Kanonnöjd!! Lätt att ansluta och ger, iaf hemma hos mej, en mycket bättre signal och nu i HELA lägenheten! Tack för en bra produkt som håller vad den lovar!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Mycket prisvärd repeater

Jetong, NetonNet
12 september 2014
  • Slutsats: Perfekt För att förstärka och förlänga mitt trådlösa nätverk i vår lite stora villa. Använder även de rj45 portar som finns för att ansluta digitalbox, Playstation, mediaspelare
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Enkel och kraftfull

Turbohusse, Elgiganten
9 september 2014
  • Utdrag: Haft den ett par veckor nu och den gav internetuppkopplingen i vardagsrummet ett jättelyft, och givetvis även det interna nätverket. Lätt att konfigurera till det befintliga nätverket. Toppen med flera (4) portar för trådbundet nätverk. Diskret design i sitt svarta skal, med tydliga men ej störande kontrollampor på framsidan.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

Sunbane, Prisjakt
3 maj 2014
  • Summering: Som många andra vittnat om är den här mojängen ganska instabil. Positivt: 1) Billig. Negativt: 1) Dör om den får för mycket trafik. Måste ständigt startas om. 2) Ganska kort räckvidd för att vara en repeater. 3) På våran har WPS-funktionen aldrig fungerat. Den var trasig från dag ett. Har gjort många försök att få det att hoppa igång, men det är lönlöst.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra produkt

chiefen, NetonNet
21 mars 2014
  • Slutsats: Använder den för att ansluta min Canal digitals box till internet. Fungerar utmärkt. Installationen var superenkel.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>