www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wn2000rpt.32583350
8.2 av 10

Netgear WN2000RPT

Works with any wireless b/g/n router or gateway Keep your curren Läs mer

Pris från: 199 kr

Recensioner för Netgear WN2000RPT

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Mycket bra affär!

Smullebus, electroworld.se
9 februari 2014
  • Summering: Mycket bra pris, mycket snabb leverans och extremt lätt att installera. Rekommenderas varmt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

orkade inte hela vägen

Cineasten, electroworld.se
2 februari 2014
  • Summering: Köpte denna för att förlänga signalen från vår nya triple-play router, men det visade sig snabbt att dess signal var alltför otillräcklig. Returnerade lådan och köpte ny gateway från vår bredbandsleverantör. Surt äventyr eftersom det tagit tid och blev onödigt dyrt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Bolfass, Prisjakt
10 januari 2014
  • Summering: Alldeles nyss installerat den och det ser ut att fungera som jag planerat. Har min router på vinden i ett isolerat rackskåp och denna står på ca 10m fågelvägen på markplan. Får ut ca 25-35mbps när jag testar hastigheten vilket är högre än om jag testar med min dator direkt mot routern från samma plats där Netgearen står. Har samma SSID angivet på denna som på min AP och det skiftar över utan att jag märker av det.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

hjort72, Prisjakt
27 oktober 2013
  • Summering: Klockren repeater. Förlänger mitt nuvarande Wi-Fi från nedervåningen upp till allrummet/rummen på övervåningen. Kanon! + att det finns 4 portar att koppla in tv-spel och andra enheter. + superenkel installation Köp!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

Chinka Chonka, Prisjakt
19 juni 2013
  • Summering: Funkar kanon till både min LG tv och Yamaha receiver. Haft den i ca 1år och har aldrig krånglat. Har också använt den till min Xbox360 då det inbyggda wifi modemet lagt av. -Den blanka svarta ytan vill gärna repa sig bara av lite lätt dammtorkning. Enligt mig en riktigt bra produkt som jag gärna rekommenderar till vänner för trådlös anslutning av tv etc..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

BestRip, Prisjakt
11 november 2012
  • Summering: Har svårt att förstå att det kan vara så skilda erfarenheter av samma produkt. Jag har 2 st som går hur fint som helst. Har inte behövt starta om eller liknande. Dom har tuffat å gått i drygt ett år utan omstarter eller problem. Det var bara att plugga in elen så gick all uppkoppling m.m. av sig självt. Min erfarenhet ger den en 10'a.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Användarrecension

bjorn47, Prisjakt
30 september 2012
  • Summering: Samma problem som många andra. Den klarar KNAPPT av att få signal 15 meter från en D-Link DIR-645, slutar att skicka vidare DHCP-requests så datorer inte får något IP från den, extremt rudimentärt gränssnitt. Går mellan 13-70 Mbps som bäst (av 300). Och varför den står listad som accesspunkt/brygga vet jag inte, den klarar bara av att göra trådlöst nätverk till trådat. Inte tvärtom. Mitt betyg blir "avoid at all costs".
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Användarrecension

nothing_records, Prisjakt
10 juli 2012
  • Summering: Jag har precis samma problem som många andra. Den fungerar ungefär en halv dag, och efter det så måste man starta om den för att den ska fungera igen. Jag har uppdaterat till senaste firmware och det hjälpte inte. Netgears support kunde inte heller hjälpa till.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

ROBRUG, Prisjakt
31 maj 2012
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Rolfi09, Prisjakt
17 maj 2012
Nästa sida >>