www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wn2000rpt.32583350
7.8 av 10

Netgear WN2000RPT

Works with any wireless b/g/n router or gateway Keep your curren Läs mer

Pris från: 259 kr

Recensioner för Netgear WN2000RPT

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

Sunbane, Prisjakt
3 maj 2014
  • Summering: Som många andra vittnat om är den här mojängen ganska instabil. Positivt: 1) Billig. Negativt: 1) Dör om den får för mycket trafik. Måste ständigt startas om. 2) Ganska kort räckvidd för att vara en repeater. 3) På våran har WPS-funktionen aldrig fungerat. Den var trasig från dag ett. Har gjort många försök att få det att hoppa igång, men det är lönlöst.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Mycket bra affär!

Smullebus, electroworld.se
9 februari 2014
  • Summering: Mycket bra pris, mycket snabb leverans och extremt lätt att installera. Rekommenderas varmt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

orkade inte hela vägen

Cineasten, electroworld.se
2 februari 2014
  • Summering: Köpte denna för att förlänga signalen från vår nya triple-play router, men det visade sig snabbt att dess signal var alltför otillräcklig. Returnerade lådan och köpte ny gateway från vår bredbandsleverantör. Surt äventyr eftersom det tagit tid och blev onödigt dyrt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Bolfass, Prisjakt
10 januari 2014
  • Summering: Alldeles nyss installerat den och det ser ut att fungera som jag planerat. Har min router på vinden i ett isolerat rackskåp och denna står på ca 10m fågelvägen på markplan. Får ut ca 25-35mbps när jag testar hastigheten vilket är högre än om jag testar med min dator direkt mot routern från samma plats där Netgearen står. Har samma SSID angivet på denna som på min AP och det skiftar över utan att jag märker av det.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 6
6.0
Kvalitet 6
6.0
Användbarhet 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
7 januari 2014
  • Summering: Funkade inte så bra för det behov jag hade tänkt. Kan inte klaga på kvalitet eller något speciellt. Jag hade förväntat mig lite mer kapacitet än vad fick ut men det kan även beror på konfigurering av enheten och placering.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (340 kr)
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

hjort72, Prisjakt
27 oktober 2013
  • Summering: Klockren repeater. Förlänger mitt nuvarande Wi-Fi från nedervåningen upp till allrummet/rummen på övervåningen. Kanon! + att det finns 4 portar att koppla in tv-spel och andra enheter. + superenkel installation Köp!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
12 juli 2013
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Chinka Chonka, Prisjakt
19 juni 2013
  • Summering: Funkar kanon till både min LG tv och Yamaha receiver. Haft den i ca 1år och har aldrig krånglat. Har också använt den till min Xbox360 då det inbyggda wifi modemet lagt av. -Den blanka svarta ytan vill gärna repa sig bara av lite lätt dammtorkning. Enligt mig en riktigt bra produkt som jag gärna rekommenderar till vänner för trådlös anslutning av tv etc..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
14 juni 2013
  • Summering: Lite konstigt att det skiljer så mycket mellan olika användare, kan det bero på olika hårdvarurevisioner eller miljön den arberar i. Jag har flera nu, de två första har jag haft i ett år minst, "inköpta från Tyskland" men visst har de hängt sig någon gång, speciellt att komma åt konfigsidan på dem, men det gör man ju bara en gång vid installationen. En står ute i ett ouppvärmt uthus och har kanske hängt sig 3-4 gånger på ett år och risken är störst vid omstart av router.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (340 kr)
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

mole, Prisjakt
17 maj 2013
  • Summering: Köpte denna efter rekommendation från en bekant, använt den i knappt två dagar. Har en WN2000RPT v2 med i nuläget senaste firmware v1.1.0.12 kopplad till min ASUS RT-N56U som står 5-10m bort med två väggar mellan. Jag använder inte WN2000RPT som extender (AP-funktionen är deaktiverad) utan som brygga mellan trådat till trådlöst. Vid större filöverföringar når jag 3.9-5.2 MB/sekund utan att ha experimenterat med placeringen för att nå högre hastigheter.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>