www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wna3100.32763309
7.8 av 10

Netgear WNA3100

Faster downloads and online gaming Push 'N' Connect - push butto Läs mer

Pris från: 171 kr

Recensioner för Netgear WNA3100

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 1
1.0

Usel

Malus, Prisjakt
18 december 2012
  • Summering: Helt värdelöst, har försökt att installera denna i över 4 timmar på win 7. Har testat alla slags olika installations vägar samt installerat utan virusskydd, utan skiva, med och utan internet genom kabel, kopierat drivrutiner, ladda ner extra, windows drivrutiner mm. Och inget fungerar. Skall kontakta Netgear efter jullhelgen och skälla ut dem. KÖP FÖR GUDS SKULLE INTE DENNA!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

frododavinci, Prisjakt
11 juli 2012
  • Summering: Funkade bra det första två veckorna (ungefär liknande problem som en tidigare recensent) sedan behövde man dra ut den och sätta tillbaka den om vart annat för att det skulle funka hyfsat, det verkade bli överhettat misstänker jag (om man googlar lite finns det många som har samma problem). Datorn är ungefär placerad 10 m från Dir-655 routern ändå pindlar signalen från 3 av 5 pinnar till 5 av 5 beronde på om jag har den bakom datorn eller framför.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

domina2r, Prisjakt
17 maj 2012
  • Summering: Den tidigare recensentens prb med drivrutin/prgvara har jag ej sett röken av, bara lade in drivrutinerna och körde, mitt g:a Nkort gav 35-40Mbit, detta landar på 65-75Mbit, så jag är mkt nöjd, det har t om WPSknapp på sig om man behöver sådant. + pris + prestanda + enkel installation - ej vinklingsbar usb-led, kan ngn säga "bryta av usbpinnen"?
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

Gadget_geek, Prisjakt
20 februari 2012
  • Summering: VARFÖR köpte jag ännu ett netgear nätverkskort? Då Netonnet återigen strulade till det nåt så förbannat med min beställning lyckades jag avbryta denna och beställde istället detta sattyg till nätverkskort. Fungerade utmärkt första 2 veckorna sedan nästan tvärdog anslutningen. Testade flera gånger att om vartannat mäta hastigheten både mot bärbar dator och android-telefon, anslutning hur bra som helst, stabilt mellan 17-18Mbit/s ner och ca 2Mbit/s upp, svarstid runt 25ms.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

rastafari., Prisjakt
4 februari 2012
  • Summering: Hade lite problem först när jag försökte köra med Netgears egna programvara. Jag kopierade drivrutinerna från Netgear mappen i program files och avinstallerade mjukvaran och starta sedan om datorn. Jag kopplade in stickan och gick sedan in under "devices and printers" i kontrollpanelen och lade därefter manuellt in drivrutinerna, som jag kopierade och placerat i en mapp tidigare, till adaptern där ifrån, då funkade det prima.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Johaan_07, Prisjakt
10 januari 2012
  • Summering: Funkade bra både med Windows XP 32bit och Windows 7 64bit. Smidig installation. Stabil signal. Hastigheten blev också betydligt bättre när jag använder med medföljande dockan. Kör med Netgears medföljande program för anslutning och tycker det funkar bra. Routern (Thomson tg789vn) och datorn står på olika våningsplan och jag får ändå ut 60 Mbit. Riktigt bra pris också. Köp!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
28 december 2011
  • Summering: En cd-skiva med drivrutiner följer med men fungerar som sagt bara till Windows (vista, XP, 7 och 8 enligt kartongen). Inga problem att installera även för en som inte är jätteinsatt i hur saker och ting fungerar. Stoppa i skivan först och följ anvisningarna. Mitt inbyggda nätverkskort har strulat jättemycket då jag har långt till routern men det verkar inte alls vara något problem med detta nätverkskort.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (179 kr)
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Dustin home
28 december 2011
Totalbetyg 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
4 december 2010
  • Summering: Jag måste tyvärr säga precis samma sak! Köpte den för att ha till min stationära dator som mest kör på Ubuntu. Men det gick inte alls att använda. Kort sagt tvärkört! Sedan när man ska koppla upp sig i windows så krävs det drivrutiner, som man "laddar ner" och därmed så behövs det redan internetuppkoppling innan man använder den. Så resultatet är att sladden från routern till datorn är kvar för Ubuntu, o då var det lika bra att lägga dongeln i byrålådan...
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (179 kr)
Totalbetyg 10
10

Perfekt

hassek, Prisjakt
17 oktober 2010
  • Summering: Mycket snabb och enkel installation utan några som helst problem. trots att jag har usb-adaptern något skymd och routern står inuti ett stängt skåp i ett annat rum har jag hastigheter på 160-220 Mbit/s
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>