www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wna3100.32763309
8.1 av 10

Netgear WNA3100

Faster downloads and online gaming Push 'N' Connect - push butto Läs mer

Pris från: 129 kr

Recensioner för Netgear WNA3100

Visar 1-10 av totalt 295
Totalbetyg 1
1.0

Användarrecension

Malus, Prisjakt
18 december 2012
  • Summering: Helt värdelöst, har försökt att installera denna i över 4 timmar på win 7. Har testat alla slags olika installations vägar samt installerat utan virusskydd, utan skiva, med och utan internet genom kabel, kopierat drivrutiner, ladda ner extra, windows drivrutiner mm. Och inget fungerar. Skall kontakta Netgear efter jullhelgen och skälla ut dem. KÖP FÖR GUDS SKULLE INTE DENNA!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Användarrecension

frododavinci, Prisjakt
11 juli 2012
  • Summering: Funkade bra det första två veckorna (ungefär liknande problem som en tidigare recensent) sedan behövde man dra ut den och sätta tillbaka den om vart annat för att det skulle funka hyfsat, det verkade bli överhettat misstänker jag (om man googlar lite finns det många som har samma problem). Datorn är ungefär placerad 10 m från Dir-655 routern ändå pindlar signalen från 3 av 5 pinnar till 5 av 5 beronde på om jag har den bakom datorn eller framför.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

domina2r, Prisjakt
17 maj 2012
  • Summering: Den tidigare recensentens prb med drivrutin/prgvara har jag ej sett röken av, bara lade in drivrutinerna och körde, mitt g:a Nkort gav 35-40Mbit, detta landar på 65-75Mbit, så jag är mkt nöjd, det har t om WPSknapp på sig om man behöver sådant. + pris + prestanda + enkel installation - ej vinklingsbar usb-led, kan ngn säga "bryta av usbpinnen"?
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Användarrecension

Gadget_geek, Prisjakt
20 februari 2012
  • Summering: VARFÖR köpte jag ännu ett netgear nätverkskort? Då Netonnet återigen strulade till det nåt så förbannat med min beställning lyckades jag avbryta denna och beställde istället detta sattyg till nätverkskort. Fungerade utmärkt första 2 veckorna sedan nästan tvärdog anslutningen. Testade flera gånger att om vartannat mäta hastigheten både mot bärbar dator och android-telefon, anslutning hur bra som helst, stabilt mellan 17-18Mbit/s ner och ca 2Mbit/s upp, svarstid runt 25ms.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

rastafari., Prisjakt
4 februari 2012
  • Summering: Hade lite problem först när jag försökte köra med Netgears egna programvara. Jag kopierade drivrutinerna från Netgear mappen i program files och avinstallerade mjukvaran och starta sedan om datorn. Jag kopplade in stickan och gick sedan in under "devices and printers" i kontrollpanelen och lade därefter manuellt in drivrutinerna, som jag kopierade och placerat i en mapp tidigare, till adaptern där ifrån, då funkade det prima.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Johaan_07, Prisjakt
10 januari 2012
  • Summering: Funkade bra både med Windows XP 32bit och Windows 7 64bit. Smidig installation. Stabil signal. Hastigheten blev också betydligt bättre när jag använder med medföljande dockan. Kör med Netgears medföljande program för anslutning och tycker det funkar bra. Routern (Thomson tg789vn) och datorn står på olika våningsplan och jag får ändå ut 60 Mbit. Riktigt bra pris också. Köp!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

hassek, Prisjakt
17 oktober 2010
  • Summering: Mycket snabb och enkel installation utan några som helst problem. trots att jag har usb-adaptern något skymd och routern står inuti ett stängt skåp i ett annat rum har jag hastigheter på 160-220 Mbit/s
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

maaakn, Prisjakt
15 augusti 2010
  • Summering: Lätt och smidig installation. Stabilt nätverskort värt varenda öre. Tillsammans med Netgears router wnr35000 får jag 75-80mbit trådlöst. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Unreliable/Dinosaur of a driver

Hephaistos, Radioshack
1 vecka sedan
  • Summering: More Cons: Installed the driver on my 64 bit machine and after about an hour of non-compliance it connected to my router. That was manageable, but its random disconnecting from my router is not. How to fix this? Disconnect and reconnect? Nope. Restart your computer? Nope. Uninstall and reinstall driver? YEP! Needless to say, after 2 weeks of this and no box to return it in, I attached it to one of my son's M-80's. You've been warned.
  • Nackdelar: Unreliable connection
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0
Prisvärdhet 10
10

Användarrecension

Nagajuna, Walmart
2 veckor sedan
Nästa sida >>