www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear WNDR3400
7.4 av 10

Netgear WNDR3400

Dual Band avoids interference Faster downloads and Internet Läs mer

Pris från: 599 kr

Recensioner för Netgear WNDR3400

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Router Netgear WNDR3400-100PES N600 Fraktklass A

Tony, cdon.se
26 december 2014
  • Summering: Har haft denna i mer än ett halvår. Köpte den på rea. Alltid presterat jättebra. Klarar av 2.4 GHz och 5 GHz samtidigt, vilket är riktigt nice. Bra räckvidd, brukar aldrig behövas startas om. Helt okej webbadmin. Dessutom: levereras med slumpat lösenord direkt ur förpackningen.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Router Netgear WNDR3400-100PES N600 Fraktklass A

Isak, cdon.se
3 juni 2014
  • Summering: Mycket enkel att installera och har inte tappat täckningen någon gång under de 2-3 veckor jag haft den. Svajar dock lite i hastighet vid vissa tillfällen. Kanon med en USB-ingång så man kan koppla en extern hårddisk till routern.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Router Netgear WNDR3400-100PES N600 Fraktklass A

Henrik, cdon.se
23 april 2014
  • Summering: Mycket bra hemma nätverk! Enkel installation och har fungerat utan problem sedan köpet för en månad sedan.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Router Netgear WNDR3400-100PES N600 Fraktklass A

Jonas, cdon.se
31 mars 2014
  • Summering: Man får mycket för pengarna med denna lilla box, perfekt för ett hemma nätverk.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

metalviking, Prisjakt
4 januari 2011
  • Summering: funkar mycket bra, även till airplay funkar den bra i min lägenhet hadde en NGWNB2100 förut men den va inget att ha endå så är den dyrare på elgigantens hemsida. med den gamla routern när man lyssna på airplay så räkte det med att lägga ipoden i fickan eller gå in i köket så strula det.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Defcon, Prisjakt
4 januari 2011
  • Summering: Hade en Netgear router före denna och den var så ostabil att man var tvungen att starta om den 5-7 ggr per vecka minst! Så jag sa åt mig själv aldrig mer Netgear! Men i paniken blev det en en Netgear WNDR 3400 (Cisco routern var slut i butiken då jag behövde en ny asap).
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Netgear N600 RangeMax Wireless Dual Band Router

OstkUser74748, Overstock
4 januari 2016
  • Summering: Easy to install but make sure it is strong enough for your size home. I live in a 2700" two story and it only works on the second story where the router is set up.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Great product

Radgirl, B&H Photo
13 december 2015
  • Utdrag: This was a replacement router and I had read the previous reviews - I live in a 2 story home and my previous router wasn't very good. This one was easy to install and works great ! I am very pleased with the coverage that this router provides!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Netgear N600 RangeMax Wireless Dual Band Router

Dorothy B., Overstock
4 december 2015
Totalbetyg 10
10

Netgear N600 RangeMax Wireless Dual Band Router

nhowes, Overstock
19 november 2015
  • Summering: I bought a new router because the old one didn't reach the furthest corners of my apartment. The 2.4 GHz signal covers not only my apartment well, but I still get signal when I go over to the building next door! The 5 GHz signal is fast, and easy to connect to, as well.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>