www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wndr3400.32583368
8.0 av 10

Netgear WNDR3400

Dual Band avoids interference Faster downloads and Internet gami Läs mer

Pris från: 528 kr

Recensioner för Netgear WNDR3400

Visar 1-10 av totalt 296
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Defcon, Prisjakt
4 januari 2014
  • Summering: Hade en Netgear router före denna och den var så ostabil att man var tvungen att starta om den 5-7 ggr per vecka minst! Så jag sa åt mig själv aldrig mer Netgear! Men i paniken blev det en en Netgear WNDR 3400 (Cisco routern var slut i butiken då jag behövde en ny asap). Blev dock överraskad hur bra denna har fungerat, den är riktigt stabil och ger bra hastigheter plus att den är lätt att konfigurera. Kommer dock att byta denna inom kort då den saknar Gigabit Ethernet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

metalviking, Prisjakt
28 augusti 2011
  • Summering: funkar mycket bra, även till airplay funkar den bra i min lägenhet hadde en NGWNB2100 förut men den va inget att ha endå så är den dyrare på elgigantens hemsida. med den gamla routern när man lyssna på airplay så räkte det med att lägga ipoden i fickan eller gå in i köket så strula det. Men i butiken så kostar denna dubbelt så mycket så köp den över nätet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Dissapointed in the seller !

tjpierce56, Ebay
7 dagar sedan
  • Summering: I bought one from Staples two years ago,and it went bad. I bought one from these people 5 weeks ago , I changed Internet service after ordering it, It is not a cable router,so I sent it back to them unopened at my expense $7.35 . And tommorow will be four weeks that I've been looking for my refund . So I wouldn't buy anything from these people, and if I don't see the refund before long , well let's hope for the best.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10

Användarrecension

Naples12, Walmart
1 vecka sedan
Totalbetyg 4
4.0
Prisvärdhet 4
4.0

Användarrecension

Yanga, Walmart
2 veckor sedan
  • Summering: I bought this router about 6 months ago and it was easy to setup. My internet speed is 30Mbps. If I stand in front of the router and use the speed test software on my ipad I get anything from 15 to +22Mbps, but when I move to my bedroom (30 feet away) I get around 3Mbps (download test). In the past I used a router that was supplied by my service provider (I can't remember the make).
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0

Användarrecension

NoDog, Walmart
3 veckor sedan
Totalbetyg 10
10
Prestanda 10
10

Ein toller Router - simpel und schnell installiert

wuschi88, eBay.de
17 mars 2014
  • Summering: Ich bin mit dem Router sehr zufrieden. Er sieht nicht nur gut aus, er ist auch total einfach zu installieren. Einfach nur die Schritte in der kurzen und einfach gehaltenen Bedienungsanleitung befolgen, und der Router installiert sich fast von alleine. Innerhalb von 20 min. hatte ich eine stabile Internetverbindung. Diese ist auch schneller als vorher mit dem alten Router. Ist daher auch für Online-Gamer geeignet.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

NOT TOO GREAT

ejfoyjamie, Ebay
11 mars 2014
  • Summering: RECIEVED THE UNIT, COULDN'T GET IT TO WORK, GAVE IT TO A TECH SAVVY FRIEND OF MINE TO SEE IF HE COULD GET IT TO WORK, MY FRIEND SAID IT WAS INOPERATIVE, I.E. BROKEN. WROTE VENDOR ABOUT IT, HE ASKED ME IF I HAD CHECKED TECH SUPPORT FOR THE UNIT, RESET IT , ETC. ALL I WANTED WAS A UNIT I COULD USE. COULDN'T GET IT TO WORK, WENT TO TIGER DIRECT BOUGHT GOOD CISCO LINKSYS 2500 ROUTER. RATHER THAN HASSLING WITH SHIPPING,WRAPPING, BOXING,GOING TO THE USPS, ETC.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10

Användarrecension

BeachWanderer, Walmart
7 mars 2014
Totalbetyg 10
10

Great product

richards8606, Ebay
5 mars 2014
  • Summering: I honestly haven't used the router. It turned out that I haven't yet needed it. I gave my rating based on another Netgear router I have. It has been reliable and in service for several years. The unit cost was reasonable and the unit was delivered promptly.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>