www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wndr4000.32763306
7.9 av 10

Netgear WNDR4000

Pris från: 899 kr

Recensioner för Netgear WNDR4000

Visar 1-10 av totalt 108
Totalbetyg 4
4.0

Användarrecension

Pimp My Life, Prisjakt
11 oktober 2013
  • Summering: Jag kan inte säga att jag är nöjd med den här. + Skapligt GUI -Dålig räckvidd. Det här är det mest irriterande av allt. Jag har nästan ingen täckning på nedervåningens bortre del som skilljs från routern med ett betonggolv och sitter ca 10m ifrån. På uteplatsen är det helt dött -Vissa enheter verkar inte riktigt gilla den här routern. Den tappar dessa enheter, även då det ser ok i enheten och routern så bär den ingen trafik. Det hände aldrig med min förra router.
  • Läs hela recensionen

Netgear WNDR4000 Fraktklass A

Michel, cdon.se
30 april 2013
  • Summering: Den gör va jobbet, lite dyr eftersom jag köpte en till router när jag flytta och den är minst lika bra... så vill ni ha en bra router som inte kostar lika mycket ska ni köpa den här: Ultimate Wireless N Gigabit Router TP-Link TL-WR1043ND
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 6
6.0
Funktioner 6
6.0
Kvalitet 6
6.0

Problem med ständig nerkoppling

ulfelf, Pricerunner
8 januari 2013
  • Summering: Kan tyvärr inte rekommendera denna även om jag vet att andra har varit nöjda med den. Har som sagt provat två stycken och båda har betett sig på samma dåliga sätt. Jag är ändå glad att jag kommer att få returnera den, även om detta ha tagit för lång tid (snart ett år) Frågan är nu bara, finns det nån bra som man kan ta som man kommer att vara nöjd med?
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

farbman, Prisjakt
15 juli 2012
  • Summering: Fungerar klockrent. Även VLANet funkar fint trots att jag har c:a 30+ andra vlan som ligger och stör här. Min gamla Linksysrouter hade problem att leverera med så mycket andra vlan men med min Netgear har jag aldrig haft problem hittils. Riktigt najs feature att man kan koppla på en usb-disk som man kan nå ifrån alla sina burkar på nätet samt att man kan få upp alla mediafiler på DLNA om man så önskar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

Uppfyller klart mina förväntningar

morslillacalle@hotmail.com, Pricerunner
6 april 2012
  • Summering: WNDR4000 hanterar i mitt fall 6 PC (varav 1 trådlös), 1 Playstation, en nätverksskrivare samt 1 NAS. Överföringshastigheten mellan alla enheterna är nominellt 1 Gb/s (utom till den trådlösa som har 450 Mbit/s nominellt). Funkar alldeles utmärkt mot smart-phones (både iPhone och Experia Pro är testade) Eftersom den uppfyller mina förväntningar och krav så är jag fullständigt nöjd. Tack SIBA som lät mig uppgradera till WNDR4000.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

anders112, Prisjakt
27 mars 2012
  • Summering: Fungerar hur bra som helst. I början var överföringen till den hårddisk som man kan ansluta långsam.Efter att ha uppdaterat programvaran så fungerar även det jätte bra. WNDR4000 är snabb och enkel att använda, kan bara rekommendera den. Hade tidigare en ASUS WL-500W router vilken var rejält underlägsen på allt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

berghp, Prisjakt
28 februari 2012
  • Summering: Helt underbar router. Den enda jag testat som klarar mina hårda krav på att streama fullHD 1080p utan att buffra. Även den inbyggda 1Gbit switchen är bra. Maxar min 100mbit lina utan problem. Rekomenderas starkt. köpt på elgiganten collect@store för 889kr gemfört med 1399kr i butiken.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

pallean, Prisjakt
13 januari 2012
  • Summering: klockren, gjorde ett byte från wndr3500v2 till denna, skillnad på hastighet & räckvid. klockren funktion. mkt bra router.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Användarrecension

bigman_69, Prisjakt
17 oktober 2011
  • Summering: Jag hade den varan men det var något galet med dataöverföringshastigheten. Kunde inte ställa in på 300 Mbit på 2.4 Ghz. Den ville lägga på 130Mbit. Ringde Netgear för hjälp men dom kunde inte hjälpa mig. Till slut lämnade jag tillbaka den där jag köpte. Jag använde DWA.547 trådlösa nätverkskort och inte min nya WMP-600N. Jag ångrade lite att jag lämnade den tillbaka för att ville bara testa med WMP-600N som har dual band. Ville testa med 5Ghz...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Funktioner 10
10

Perfetto

Axolizzata, Ciao
11 januari 2014
  • Utdrag: Ottimo prodotto, resistente e durevole nel tempo, perfetto per chi richiede un modem che offra ottime prestazioni durante il gioco (XBOX-PS-WII), ha un ottima percezione ed un segnale piuttosto potente, è possibile posizionarlo ovunque grazie alle sue dim ...
  • Fördelar: Veloce  -  Durevole  -  Eccellente
  • Nackdelar: Nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>