www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear WNDR4000
7.3 av 10

Netgear WNDR4000

Pris från: 2202 kr

Recensioner för Netgear WNDR4000

Visar 1-10 av totalt 121
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 6
6.0
Funktioner 6
6.0
Kvalitet 6
6.0

Problem med ständig nerkoppling

ulfelf, Pricerunner
8 januari 2013
  • Summering: Kan tyvärr inte rekommendera denna även om jag vet att andra har varit nöjda med den. Har som sagt provat två stycken och båda har betett sig på samma dåliga sätt. Jag är ändå glad att jag kommer att få returnera den, även om detta ha tagit för lång tid (snart ett år) Frågan är nu bara, finns det...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

Uppfyller klart mina förväntningar

morslillacalle@hotmail.com, Pricerunner
6 april 2012
  • Summering: WNDR4000 hanterar i mitt fall 6 PC (varav 1 trådlös), 1 Playstation, en nätverksskrivare samt 1 NAS. Överföringshastigheten mellan alla enheterna är nominellt 1 Gb/s (utom till den trådlösa som har 450 Mbit/s nominellt).
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

One of the shiiiiiiitiest router on market. However, ...

Sohail, Amazon
20 november 2014
Totalbetyg 10
10

Excellent router from Netgear!

e-repair_guy, Ebay
5 november 2014
  • Summering: Bought this router for DD-WRT Opensource firmware support. This is an excellent and highly capable router based on the broadcomm chipset and with 8MB flash memory with full capability to run custom OS. Love it. I wouldn't have it any other way.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Лобанов Илья, Yandex
9 augusti 2014
  • Utdrag: За такие деньги так себе приобретение.
  • Fördelar: Не греется, стабильно работает, нормальный интерфейс и много мануалов.
  • Nackdelar: 1) USB порт бесполезный - только для медиа-сервера или диск сетевой подключить. Да и эти функции по отзывам работают раз через раз. Для Печати, чтобы не говорили, не настраивается. 2) Заявленная "Самая большая дальнобойность wi-fi" на деле от среднестатистической ни чем не отличается. Даже стыдно...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

Claimed Parental Control Features do not

PJ, Snapdeal
10 juli 2014
  • Utdrag: I purchased Netgear WNDR3400 N600 Wireless Dual Band Router two months ago. The primary reason for me to go for NETGEAR is its marketed Parental Control Features. However, upon installation, I noticed that none of them works. I raised it with NETGEAR. It says that it may be third party problem.
  • Nackdelar: Unreliable
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10
Funktioner 10
10

Perfetto

Axolizzata, Ciao
11 januari 2014
  • Summering: Ottimo prodotto, resistente e durevole nel tempo, perfetto per chi richiede un modem che offra ottime prestazioni durante il gioco (XBOX-PS-WII), ha un ottima percezione ed un segnale piuttosto potente, è possibile posizionarlo ovunque grazie alle sue dimensioni pratiche e la postura verticale.
  • Fördelar: Veloce  -  Durevole  -  Eccellente
  • Nackdelar: Nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

nice product...netgear is the best

ppol7778, Ebay
27 december 2013
  • Summering: i have been using this router for 3 days so far and i am very pleased with the performance. the set up process is very easy. All you have to do is to insert the cd in your laptop and it will walk you through the process in a very easy manner.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Yandex
5 december 2013
  • Fördelar: Хорошая пропускная способность
  • Nackdelar: Проработал год и началось. Видит DNS провайдера но инета нет, при ручной установке гугловских днс инет появился.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Good product

xsilvereclipse, Ebay
11 november 2013
  • Summering: This product works perfectly. It has a great range and was easy to set up. I would definitely recommend it to anyone who has never installed a wireless router before.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>