www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear WNDR4000
7.4 av 10

Netgear WNDR4000

Pris från: 2202 kr

Recensioner för Netgear WNDR4000

Visar 1-10 av totalt 155
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 6
6.0
Funktioner 6
6.0
Kvalitet 6
6.0

Problem med ständig nerkoppling

ulfelf, Pricerunner
8 januari 2013
  • Summering: Kan tyvärr inte rekommendera denna även om jag vet att andra har varit nöjda med den. Har som sagt provat två stycken och båda har betett sig på samma dåliga sätt. Jag är ändå glad att jag kommer att få returnera den, även om detta ha tagit för lång tid (snart ett år) Frågan är nu bara, finns det...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

Uppfyller klart mina förväntningar

morslillacalle@hotmail.com, Pricerunner
6 april 2012
  • Summering: WNDR4000 hanterar i mitt fall 6 PC (varav 1 trådlös), 1 Playstation, en nätverksskrivare samt 1 NAS. Överföringshastigheten mellan alla enheterna är nominellt 1 Gb/s (utom till den trådlösa som har 450 Mbit/s nominellt).
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

One of the easiest routers I've had the pleasure to ...

OldDad, Amazon
7 juni 2015
Totalbetyg 10
10

Five Stars

WG"Bill", Amazon
6 april 2015
Totalbetyg 10
10

Very satisfactory.

bob23, Amazon
31 mars 2015
  • Summering: I like the guest channel feature since I have guests often. I leave the guest channel open as I have acreage and my home is very isolated. It works in the entire house (7200 square feet) and on the grounds near the house. Excellent signal strength in every area.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

One of the shiiiiiiitiest router on market. However, ...

Sohail, Amazon
20 november 2014
Totalbetyg 10
10

Excellent router from Netgear!

e-repair_guy, Ebay
5 november 2014
  • Summering: Bought this router for DD-WRT Opensource firmware support. This is an excellent and highly capable router based on the broadcomm chipset and with 8MB flash memory with full capability to run custom OS. Love it. I wouldn't have it any other way.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Netgear reluctant to provide any real help with the equipment ...

Dissatisfied consumer "Dr. Goombadi", Amazon
14 oktober 2014
  • Summering: Netgear reluctant to provide any real help with the equipment. That is Netgear is stuck back in the proprietary days of DEC. and HP Mini computers. The equipment does the job.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Bill T, Amazon
11 september 2014
Totalbetyg 10
10

Five Stars

The Geek, Amazon
1 september 2014
Nästa sida >>