www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear-wndr4000.32763306
7.4 av 10

Netgear WNDR4000

Pris från: 1150 kr

Recensioner för Netgear WNDR4000

Visar 1-10 av totalt 126
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

Pimp My Life, Prisjakt
11 oktober 2013
  • Summering: Jag kan inte säga att jag är nöjd med den här. + Skapligt GUI -DÃ¥lig räckvidd. Det här är det mest irriterande av allt. Jag har nästan ingen täckning pÃ¥ nedervÃ¥ningens bortre del som skilljs frÃ¥n routern med ett betonggolv och sitter ca 10m ifrÃ¥n. PÃ¥ uteplatsen är det helt dött -Vissa enheter verkar inte riktigt gilla den här routern. Den tappar dessa enheter, även dÃ¥ det ser ok i enheten och routern sÃ¥ bär den ingen trafik.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 6
6.0
Funktioner 6
6.0
Kvalitet 6
6.0

Problem med ständig nerkoppling

ulfelf, Pricerunner
8 januari 2013
  • Summering: Kan tyvärr inte rekommendera denna även om jag vet att andra har varit nöjda med den. Har som sagt provat två stycken och båda har betett sig på samma dåliga sätt. Jag är ändå glad att jag kommer att få returnera den, även om detta ha tagit för lång tid (snart ett år) Frågan är nu bara, finns det nån bra som man kan ta som man kommer att vara nöjd med?
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

farbman, Prisjakt
15 juli 2012
  • Summering: Fungerar klockrent. Även VLANet funkar fint trots att jag har c:a 30+ andra vlan som ligger och stör här. Min gamla Linksysrouter hade problem att leverera med sÃ¥ mycket andra vlan men med min Netgear har jag aldrig haft problem hittils. Riktigt najs feature att man kan koppla pÃ¥ en usb-disk som man kan nÃ¥ ifrÃ¥n alla sina burkar pÃ¥ nätet samt att man kan fÃ¥ upp alla mediafiler pÃ¥ DLNA om man sÃ¥ önskar.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Funktioner 10
10
Kvalitet 10
10

Uppfyller klart mina förväntningar

morslillacalle@hotmail.com, Pricerunner
6 april 2012
  • Summering: WNDR4000 hanterar i mitt fall 6 PC (varav 1 trådlös), 1 Playstation, en nätverksskrivare samt 1 NAS. Överföringshastigheten mellan alla enheterna är nominellt 1 Gb/s (utom till den trådlösa som har 450 Mbit/s nominellt). Funkar alldeles utmärkt mot smart-phones (både iPhone och Experia Pro är testade) Eftersom den uppfyller mina förväntningar och krav så är jag fullständigt nöjd. Tack SIBA som lät mig uppgradera till WNDR4000.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

anders112, Prisjakt
27 mars 2012
  • Summering: Fungerar hur bra som helst. I början var överföringen till den hÃ¥rddisk som man kan ansluta lÃ¥ngsam.Efter att ha uppdaterat programvaran sÃ¥ fungerar även det jätte bra. WNDR4000 är snabb och enkel att använda, kan bara rekommendera den. Hade tidigare en ASUS WL-500W router vilken var rejält underlägsen pÃ¥ allt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

berghp, Prisjakt
28 februari 2012
  • Summering: Helt underbar router. Den enda jag testat som klarar mina hÃ¥rda krav pÃ¥ att streama fullHD 1080p utan att buffra. Även den inbyggda 1Gbit switchen är bra. Maxar min 100mbit lina utan problem. Rekomenderas starkt. köpt pÃ¥ elgiganten collect@store för 889kr gemfört med 1399kr i butiken.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

pallean, Prisjakt
13 januari 2012
  • Summering: klockren, gjorde ett byte frÃ¥n wndr3500v2 till denna, skillnad pÃ¥ hastighet & räckvid. klockren funktion. mkt bra router.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

bigman_69, Prisjakt
17 oktober 2011
  • Summering: Jag hade den varan men det var nÃ¥got galet med dataöverföringshastigheten. Kunde inte ställa in pÃ¥ 300 Mbit pÃ¥ 2.4 Ghz. Den ville lägga pÃ¥ 130Mbit. Ringde Netgear för hjälp men dom kunde inte hjälpa mig. Till slut lämnade jag tillbaka den där jag köpte. Jag använde DWA.547 trÃ¥dlösa nätverkskort och inte min nya WMP-600N. Jag Ã¥ngrade lite att jag lämnade den tillbaka för att ville bara testa med WMP-600N som har dual band. Ville testa med 5Ghz...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Excellent router from Netgear!

e-repair_guy, Ebay
5 november 2014
  • Summering: Bought this router for DD-WRT Opensource firmware support. This is an excellent and highly capable router based on the broadcomm chipset and with 8MB flash memory with full capability to run custom OS. Love it. I wouldn't have it any other way.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

Лобанов Илья, Yandex
9 augusti 2014
  • Utdrag: За такие деньги так себе приобретение.
  • Fördelar: Не греется, стабильно работает, нормальный интерфейс и много мануалов.
  • Nackdelar: 1) USB порт бесполезный - только для медиа-сервера или диск сетевой подключить. Да и эти функции по отзывам работают раз через раз. Для Печати, чтобы не говорили, не настраивается. 2) Заявленная "Самая большая дальнобойность wi-fi" на деле от среднестатистической ни чем не отличается. Даже стыдно за такие деньги.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>