www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear WNR2200
7.3 av 10

Netgear WNR2200

Recensioner för Netgear WNR2200

Visar 1-10 av totalt 258
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
22 februari 2014
  • Summering: Mycket bra prestanda, massor med funktioner och framförallt extremt bra räckvidd. Installerade den i ett hus med betongbjälklag, där tidigare routers bara hade täckt ett rum, fick med denna god täckning i hela huset.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Gamer24seven, Prisjakt
24 mars 2012
  • Summering: Väldigt bra router som var en övergång från belkin som var skit. Jag har haft netgear i två och aldrig stött på problem. Lätt att installera och ser bättre ut utan antenn.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

erikssonper, Prisjakt
24 mars 2012

NETGEAR WNR2200 WLAN-ROUTER N300

Conrad
23 september 2011
  • Slutsats: 3 av 5 Utrustningen är bra i sin prisklass och fungerar bra, den negativa är instruktionsbladet som kommer på Tyska. Dessutom Neatgear Genie ( vizard) som installerar utrustningen fungerar inte helavägen. Man får letta för hjälp på Nätet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Gutes Produkt

G. Schweizer, Amazon
4 oktober 2015
Totalbetyg 10
10

Alles Bestens

bay_Wolf, Amazon
17 juli 2015
  • Summering: Sehr zuverläßiges Gerät. Leichte Internetanbindung durch eine sehr gute Anleitung und Serviceunterstützung. Bis heute gab es keine Probleme mit diesem Gerät.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Netgear ... Router

BeBe, Amazon
15 juli 2015
  • Summering: Dieses Teil hat jemand für mich eingebaut. Weil ich überhaupt keine Nachteile oder Fehler etc. beim Arbeiten am PC spüre, nehme ich an, dass es sehr gut funktioniert.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Einfach klasse

Frank, Amazon
7 maj 2015
Totalbetyg 10
10

Toller Router (für Hardwareprojekte)

Benedikt M., Amazon
7 maj 2015
  • Summering: Ich habe den Router nicht gekauft, um ihn als solchen zu verwenden, sondern um meine Kenntnisse im Bereich von Embedded Systems aufzubessern. Zusätzlich möchte ich ihn für Hardwareprojekte nutzen. Ich habe eine eigene, ebenfalls wie das Orginal auf OpenWrt basierte Firmware kompiliert, die u.A.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Hohe Verbindungsqualität und zuverlässig

Anja Franz, Amazon
6 maj 2015
  • Summering: Wir sind sehr zufrieden mit diesem Router. Seine Reichweite ist sehr gut und er arbeitet zuverlässig. Installationssoftware ist außerdem in deutsch, was das Installieren einfach macht!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>