www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear WNR2200
7.7 av 10

Netgear WNR2200

Pris från: 475 kr

Recensioner för Netgear WNR2200

Visar 1-10 av totalt 148
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
22 februari 2014
  • Summering: Mycket bra prestanda, massor med funktioner och framförallt extremt bra räckvidd. Installerade den i ett hus med betongbjälklag, där tidigare routers bara hade täckt ett rum, fick med denna god täckning i hela huset.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (489 kr)
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Gamer24seven, Prisjakt
21 mars 2013
  • Summering: Väldigt bra router som var en övergång från belkin som var skit. Jag har haft netgear i två och aldrig stött på problem. Lätt att installera och ser bättre ut utan antenn.
  • Läs hela recensionen

NETGEAR WNR2200 WLAN-ROUTER N300

Conrad
23 september 2011
  • Slutsats: 3 av 5 Utrustningen är bra i sin prisklass och fungerar bra, den negativa är instruktionsbladet som kommer på Tyska. Dessutom Neatgear Genie ( vizard) som installerar utrustningen fungerar inte helavägen. Man får letta för hjälp på Nätet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Poor data read/write on network drive

Shahbaz piracha, Amazon
10 mars 2015
  • Summering: I bought it purely to add a network drive to my home network. I have a WD 3gb usb 3.0 external drive. This router is equiped with usb 2.0 port. For some reason or the other, Iam getting very poor read and write speed through this router.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Robert Steenton, Amazon
13 februari 2015
Totalbetyg 8
8.0

Little bit on the expensive end, but works great.

Alex Havko, Amazon
4 februari 2015
Totalbetyg 10
10

Wonderful in every way!

D. Glover, Amazon
26 januari 2015
  • Summering: Not only did the router arrive in record time (important when you desperately need one), it was a snap to install. We have two computers, 4 Kindles & a printer on our wireless network & the only thing I had trouble with was the printer and that turned out to be entirely my fault.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Alsie, Amazon
21 november 2014
Totalbetyg 8
8.0

... ISP provided ones as I've had problems doing things like hosting game servers and getting kicked off them with ...

Laurence, Amazon
10 november 2014
  • Summering: Always bought these kind of Netgear routers to replace ISP provided ones as I've had problems doing things like hosting game servers and getting kicked off them with them. This fixed all my problems and I love all the features that come with it, which are great for the price.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Two problems solved

R. Carter "Me", Amazon
30 september 2014
  • Summering: I had an old USB hard drive that I wanted to share for music. This router has a USB port and ready share ability that easily solved this problem for £29 rather than going out and buying a new drive for over £100. The drive is now shared around the house for all my music and photos.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>