www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Netgear WNR2200
7.5 av 10

Netgear WNR2200

Recensioner för Netgear WNR2200

Visar 1-10 av totalt 172
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
22 februari 2014
  • Summering: Mycket bra prestanda, massor med funktioner och framförallt extremt bra räckvidd. Installerade den i ett hus med betongbjälklag, där tidigare routers bara hade täckt ett rum, fick med denna god täckning i hela huset.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Gamer24seven, Prisjakt
21 mars 2013
  • Summering: Väldigt bra router som var en övergång från belkin som var skit. Jag har haft netgear i två och aldrig stött på problem. Lätt att installera och ser bättre ut utan antenn.
  • Läs hela recensionen

NETGEAR WNR2200 WLAN-ROUTER N300

Conrad
23 september 2011
  • Slutsats: 3 av 5 Utrustningen är bra i sin prisklass och fungerar bra, den negativa är instruktionsbladet som kommer på Tyska. Dessutom Neatgear Genie ( vizard) som installerar utrustningen fungerar inte helavägen. Man får letta för hjälp på Nätet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Poor data read/write on network drive

Shahbaz piracha, Amazon
10 mars 2015
  • Summering: I bought it purely to add a network drive to my home network. I have a WD 3gb usb 3.0 external drive. This router is equiped with usb 2.0 port. For some reason or the other, Iam getting very poor read and write speed through this router.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Robert Steenton, Amazon
13 februari 2015
Totalbetyg 8
8.0

Little bit on the expensive end, but works great.

Alex Havko, Amazon
4 februari 2015
Totalbetyg 10
10

Wonderful in every way!

D. Glover, Amazon
26 januari 2015
  • Summering: Not only did the router arrive in record time (important when you desperately need one), it was a snap to install. We have two computers, 4 Kindles & a printer on our wireless network & the only thing I had trouble with was the printer and that turned out to be entirely my fault.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Alsie, Amazon
21 november 2014
Totalbetyg 10
10

Two problems solved

R. Carter "Me", Amazon
30 september 2014
  • Summering: I had an old USB hard drive that I wanted to share for music. This router has a USB port and ready share ability that easily solved this problem for £29 rather than going out and buying a new drive for over £100. The drive is now shared around the house for all my music and photos.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Très Bon Produit

cschw78870, priceminister.com
30 augusti 2014
Nästa sida >>