www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Tp-link-tl-wn821n.33405451
9.0 av 10

TP-link TL-WN821N

Pris från: 74 kr

Recensioner för TP-link TL-WN821N

Visar 1-10 av totalt 240
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

guos89, Prisjakt
22 oktober 2013
  • Summering: Gör sitt jobb. Inget att klaga på. Inte fasligt snabb, men inte direkt långsam heller, Kopierar filer i ungefär 6MB/s med routern en våning ner, snett placerat i en låda. Prismässigt billig så köp heller denna än någon annat i motsvarande prisklass som oftas bara är upp till 150mbit/s. Fungerar out of the box på windows 7 (säkert 8'an också) Bara att stoppa in och köra!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

zoddic, Prisjakt
23 mars 2013
  • Summering: Funkar ganska dåligt. Slutar fungera ibland vid hög belastning och då får man rycka ur den och stoppa in den i datorn igen. Når dåliga hastigheter inom det interna nätverket, skickar 2MB per sekund i snitt (tills den dör av utmattning och man får dra ur den). Dålig mjukvara. Ett plus är att version 3 av stickan funkar native i openelec vilket var orsaken till att jag valde just denna... enbart därför når den upp till 4 stjärnor.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

df9517, Prisjakt
12 februari 2013
  • Summering: Billig och har aldrig haft några problem vid användning eller installation.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

melatonin, Prisjakt
10 januari 2013
  • Summering: Ok, nu är det löst efter några ton svordomar. Avinstallera alla brandväggar och virusprogram. Installera därefter Windows 7 drivrutinen till stickan. Jag hade ZoneAlarm som satte tvärstopp för mig. Det är nog just detta som skapat problem för så många vad gäller installation av donglar och nätverkskort till Windows 7. Jag får återkomma med täckningen. Tills dess får den en 7:a. TP-links programvara fungerar inte med Windows 7. Bara drivrutinerna.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

mole, Prisjakt
26 juli 2012
  • Summering: Funkar out of the box i Ubuntu, dock endast med 2.4ghz. Vid tung belastning hänger sig stickan och man återfår inte anslutningen förrän man drar ur och sätter i den igen. Får återgå till trådat som aldrig sviker!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

sundlof, Prisjakt
6 juli 2012
  • Summering: Var tvungen att avinstallera brandväggen och drivrutinerna för att sen igen installera drivrutinerna före brandväggen. Det fick igång nätverket iaf men lite smådrygt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Lasse-HIFI, Prisjakt
13 mars 2012
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

lcdlr, Prisjakt
14 december 2011
  • Summering: Fungerat problemfritt i över ett år nu. En hundring är den lätt värd!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Moggelicious, Prisjakt
13 augusti 2010
  • Summering: bra produkt. Finns bättre men denna funkar bra. Priset avgör i detta fall, så vill du ha bättre så får du punga ut mer.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Aakira, Prisjakt
27 juni 2010
  • Summering: Köpte denna produkt då min äldre lapptop hela tiden avbröt trafiken. Denna produkt har inte brötit en gång sen jag köpte den. På över en vecka! Hastigheten som jag får är ca: 150Mbps och då sitter jag ca 3m från min Belkin router. Extremt prisvärd!
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>