www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

TP-link TL-WN821N
7.7 av 10

TP-link TL-WN821N

Pris från: 99 kr

Recensioner för TP-link TL-WN821N

Visar 1-10 av totalt 500

Prisvärd

Conrad
17 februari 2014
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Moggelicious, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: bra produkt. Finns bättre men denna funkar bra. Priset avgör i detta fall, så vill du ha bättre så får du punga ut mer.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Aakira, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: Köpte denna produkt då min äldre lapptop hela tiden avbröt trafiken. Denna produkt har inte brötit en gång sen jag köpte den. På över en vecka! Hastigheten som jag får är ca: 150Mbps och då sitter jag ca 3m från min Belkin router. Extremt prisvärd! Köpte min på JME data för 119:-
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

petterblomkvist, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: Fungerar stabilt som det ska, lite låga buffertnivåer 128/64 så det drar ner lite, men hallå för detta pris bra.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

myrn, Prisjakt
18 februari 2011
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

mole, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: Funkar out of the box i Ubuntu, dock endast med 2.4ghz. Vid tung belastning hänger sig stickan och man återfår inte anslutningen förrän man drar ur och sätter i den igen. Får återgå till trådat som aldrig sviker!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

sundlof, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: Var tvungen att avinstallera brandväggen och drivrutinerna för att sen igen installera drivrutinerna före brandväggen. Det fick igång nätverket iaf men lite smådrygt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Lasse-HIFI, Prisjakt
18 februari 2011
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

lcdlr, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: Fungerat problemfritt i över ett år nu. En hundring är den lätt värd!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

guos89, Prisjakt
18 februari 2011
  • Summering: Gör sitt jobb. Inget att klaga på. Inte fasligt snabb, men inte direkt långsam heller, Kopierar filer i ungefär 6MB/s med routern en våning ner, snett placerat i en låda. Prismässigt billig så köp heller denna än någon annat i motsvarande prisklass som oftas bara är upp till 150mbit/s.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>