www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

TP-link TL-WN821N
8.3 av 10

TP-link TL-WN821N

Pris från: 95 kr

Recensioner för TP-link TL-WN821N

Visar 1-10 av totalt 500

Prisvärd

Conrad
17 februari 2014
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

guos89, Prisjakt
22 oktober 2013
  • Summering: Gör sitt jobb. Inget att klaga på. Inte fasligt snabb, men inte direkt långsam heller, Kopierar filer i ungefär 6MB/s med routern en våning ner, snett placerat i en låda. Prismässigt billig så köp heller denna än någon annat i motsvarande prisklass som oftas bara är upp till 150mbit/s.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 4
4.0

Knappt godkänd

zoddic, Prisjakt
23 mars 2013
  • Summering: Funkar ganska dåligt. Slutar fungera ibland vid hög belastning och då får man rycka ur den och stoppa in den i datorn igen. Når dåliga hastigheter inom det interna nätverket, skickar 2MB per sekund i snitt (tills den dör av utmattning och man får dra ur den). Dålig mjukvara.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

df9517, Prisjakt
12 februari 2013
  • Summering: Billig och har aldrig haft några problem vid användning eller installation.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

melatonin, Prisjakt
10 januari 2013
  • Summering: Ok, nu är det löst efter några ton svordomar. Avinstallera alla brandväggar och virusprogram. Installera därefter Windows 7 drivrutinen till stickan. Jag hade ZoneAlarm som satte tvärstopp för mig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

mole, Prisjakt
26 juli 2012
  • Summering: Funkar out of the box i Ubuntu, dock endast med 2.4ghz. Vid tung belastning hänger sig stickan och man återfår inte anslutningen förrän man drar ur och sätter i den igen. Får återgå till trådat som aldrig sviker!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

sundlof, Prisjakt
6 juli 2012
  • Summering: Var tvungen att avinstallera brandväggen och drivrutinerna för att sen igen installera drivrutinerna före brandväggen. Det fick igång nätverket iaf men lite smådrygt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Lasse-HIFI, Prisjakt
13 mars 2012
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

lcdlr, Prisjakt
14 december 2011
  • Summering: Fungerat problemfritt i över ett år nu. En hundring är den lätt värd!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Moggelicious, Prisjakt
13 augusti 2010
  • Summering: bra produkt. Finns bättre men denna funkar bra. Priset avgör i detta fall, så vill du ha bättre så får du punga ut mer.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>