www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Projektorer - HD Ready / Full HD (1080p) LCD & DLP

Projektorer - Senaste recensionerna
Sanyo PLV-Z4 - En titt på nästa generations LCD., Epson TW600 - en utmanare bland LCD-projektorer... Se senaste recensionerna

Sanyo PLV-Z4 - En titt på nästa generations LCD.

Component
  • Utdrag: Component har haft möjligheten att testa en prototyp av LCD-projektorn Sanyo PLV-Z4. Det står redan nu klart att det rör sig om en klar förbättring av föregående modeller i Z-serien. De sedan tidigare mångsidiga placeringsmöjligheterna har ytterliggare förbättrats och även bildmässigt har man tagit ett stort steg framåt. PLV-Z4 ger en bild som är mer transparent, färgstark och djupare än vad vi någonsin tidigare sett från LCD-projektorer i den här prisklassen.
  • Läs hela recensionen

Epson TW600 - en utmanare bland LCD-projektorer.

Component
  • Utdrag: Detta är tredje projektorn med D5-paneler som vi recenserar och kan redan i detta skede avslöja att denna modell rekommenderas för demonstration innan man gör sitt val i denna prisklass. EPSON bjuder framför allt på dynamiska bilder och en förträfflig mångsidighet med sin TW600.
  • Läs hela recensionen

Hitachi PJ-TX200 - LCD tar ett steg vidare

Component
  • Utdrag: Hitachi lanserar lagom tills höstens biomörker sin nya LCD-projektor PJ-TX200. Component har testat och vi kan redan här avslöja att projektorspekulanter gör ett stort misstag om de missar att kolla upp denna intressanta modell. PJ-TX200 kombinerar dynamiska bilder med smidigt handhavande och genomtänkta funktioner.
  • Läs hela recensionen

Hitachi TX-300

Component
  • Utdrag: Förra hösten tog LCD projektorer ett sort steg framåt när Epson lanserade sin D5-panel. Nu är det dags för andra generationen D5 med förfining av tekniken och förbättringar i utnyttjandet av densamma. Man har mycket logiskt kommit att kalla denna generation för D5+. Först ut på marknaden är Hitachis PJ-TX300. TX300 erbjuder mycket prestanda för pengarna och ersätter direkt sin föregångare (TX200) som utgår ur sortimentet.
  • Läs hela recensionen

Sony VPL-HW50ES

Bild och Ljud
  • Slutsats: Sony sätter standarden för projektorer under 30 000 kronor. Tills vi testar Panasonic PT-AT6000 och JVC DLA-X35 är Sony VPL-HW50ES referensen för bildkvalitet i såväl 2D som 3D. Med motorstyrd optik och lite tystare fläkt hade den varit helt perfekt. Bildkvaliteten är dock övertygande på alla sätt och vis och kommer att få dig att tappa hakan. Och ge dig en biokänsla som är starkt beroendeframkallande.
  • Läs hela recensionen
Stäng
Du måste välja mellan 2 och 5 produkter för jämförelse
Sortera efter: Popularitet FreakScore Pris Namn Releasedatum Nyheter
Visar 1-50 av totalt 2934