www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Apple-mac-mini-mc270.34167444
7.8 av 10

Apple Mac Mini Unibody 2010 -

Pris från: 5190 kr

Recensioner för Apple Mac Mini Unibody 2010 -

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Bra mediadator

Anonymous, Elgiganten
18 oktober 2014
  • Utdrag: Även för mig som konsult på Mac-sidan sedan många år är det här en mycket trevlig liten maskin. Rekommenderas varmt som mediamaskin när AppleTV inte räcker till, passar bra under TVn eller nära projektor. Fyll den med musik och fjärrstyr iTunes med Remote-appen i din iPhone m.m.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

HTPC!!

ArneArab, Elgiganten
18 oktober 2014
Totalbetyg 8
8.0

ljudlös, liten och snabb

djsmears, Elgiganten
16 september 2014
  • Utdrag: Köpte denna lilla rackare för några veckor sedan och den har än så länge uppfyllt alla mina krav. Gillar inte mac OS utan föredrar Windows alla dar i veckan, men utöver det så kan jag starkt rekommendera denna dator...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Äpplet som är litet

texasdog26, Elgiganten
7 augusti 2014
  • Utdrag: Ja som titeln säger så är detta en liten och kompakt dator. Men där slutar allt med det lilla för inne i denna lilla saken är det mycket kraft som vill hjälpa just dig med dit kontors arbete. Den hjälper dig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Bra media dator.

Essa, Elgiganten
6 augusti 2014
  • Utdrag: Inga problem att koppla den till TV:n. Vilket var bra för mig då det inte fanns plats för ett otympligt datorbord. Perfekt som media dator dock lite jobbig att skriva på ibland då alla i rummet ser dina privata mail. Kan va bra att ha en macbook som komplement isåfall.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fantastisk!

HenrikÖberg, Elgiganten
4 augusti 2014
  • Utdrag: Fungerar felfritt och är perfekt för mig som är ny till Apple. Jag har skärm och tangentbord sen tidigare och jag använder dem till min Mac mini. Perfekt att se film eller surfa på. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

cool mac :)

Slayer, electroworld.se
25 januari 2014
  • Summering: Har alltid gillat pc men efter detta köp så gillar jag mac väldigt mycket. Använder den till min tv o den fungerar utmärkt till att surfa o se på film:)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Mac mini,Mac pro och Iphone 5s

oneip, electroworld.se
24 november 2013
  • Summering: Har i huvudsak numera gått över till Mac.Har använt datorer i ca 40år.Anledningen att det inte har blivit Mac förrän nu är p.g.a. prissättningen. Ett minus till är att inte alla tjänster via nätet klarar av Mac. Bortsett från detta är jag helnöjd. Mac mini är kopplad till TV:n och sköter sin uppgift med bravur.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Bra dator helt enkelt.

hemulen, Elgiganten
4 november 2013
  • Utdrag: Väldigt trevlig dator att ha hemma i kontoret eller under tv:n Enkelt installation, mkt enkelt att flytta med data och program från den gamla datorn. Uppgraderade från en gammal mac mini, allt gick som smort. Visst, en iMac är säkert snyggare och snabbare, men en mac mini duger fint, även den billigaste modellen till de flesta göromål. Trevligt att man får med bra nytto program (tex iPhoto, pages, numbers och keynote) och inget skräp.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Four Stars

Robert Taylor, Amazon
1 vecka sedan
Nästa sida >>