www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Yamaha-rx-v671.32736535
8.7 av 10

Yamaha RX-V671

Pris från: 2190 kr

Recensioner för Yamaha RX-V671

Visar 1-10 av totalt 77
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: Oj! Att gå från en NAD c352 till denna är som att förflytta sig 100 år i tiden. Tog tre dagar att få ljud ur tvn via stärkaren! Hade problem med ARC funktionen till min G30Y, men lösningen fanns i Viera-Link menyn. Bra ljud, bra funktioner, bra med kraft. Mycket nöjd. Driver ett par Audiovector k3 super. YPAO verkar lite klurigt har kört det 5-6 ggr med varierande resultat. Bla olika fasfel på högtalarna trots att allt är kopplat rätt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: Köpte först en Pioneer VSX-921 då de var snarlika men VSX-921 var billigare. Dock strulade det med HDMI växel då stärkaren ej hittade TV osv. Slutade med en återlämning och ett köp av denna RX-V671. Har använt den som en galning i några dagar nu och den bara fungerar. Enkla menyer som man förstår intuitivt. Till skillnad mot VSX-921 så fungerar här HDMI through till tvn fast stärkaren är avslagen direkt. Den känns klockren!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: Denna rackare bytte jag mig till efter att jag prövat Onkyo TX-NR609 som i mitt fall inte riktigt ville fungera. krångel med både ARC från Panasonic TX-P50VT30 samt att det vart svart bild när man bytte input efter ett tag. Denna reciver (de 5 minuterna jag han pilla innan man skulle iväg) är både gedigen samt snygg och lite mer kompakt än min föregående. Har inte haft samma problem med HDMI än, som givetvis är ett plus.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: Fantastisk produkt! För under 3000 kr. går det inte att hitta bättre.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: Beställde precis en på Ljudkällarn till det facila priset av 2490:- Får återkomma med omdöme när jag hittat ett par högtalare också. Min första surroundförstärkare ... Spontant kan jag ju säga att det verkar vara en mycket prisvärd lösning, som väl matchar motsvarande Onkyo 609, Denon 1912 och Pioneer 921. Enda anledningen att inte köpa Yamaha är väl om man antingen behöver Spotify eller Airplay direkt i förstärkaren. Ljudmässigt ska den vara lika bra eller bättre.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: Helt fantastisk! Den fungerar och fungerar.. Blir aldrig något problem. Ljudet är en 10'a vid både Musik och Film. Har ingenting att klaga på igentligen. Det ända är att Lipsync funktionen täcker nästan hela bilden när man justerar. Den har mycket snygg design och är mycket gediget byggd. Var innan intresserad av Onkyo TX-609 och Denon avr-1912. Men känner att denna klarar av det mesta som de gör plus mer. Wifi är ju dessutom på gång!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
  • Summering: För kännedom för er som funderar på att köpa denna receiver. Yamaha RX-V671 blir mitt val därför att jag litar mer på Yamaha än andra receivers. Det har tidigare inte funnits någon Nätverksdongel att köpa till denna. Från och med i sommar så släpper Yamaha en Nätverksdongel för deras modeller med nätverk. Bekräftat av Yamaha supporten. Dongeln heter: WiFi bridge YWA10BL. Så...från och med i sommar så går det dämed att köra trådlöst med denna. Nu vet ni detta.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Prisjakt
4 december 2011
Nästa sida >>