www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Yamaha-rx-v671.32736535
8.2 av 10

Yamaha RX-V671

Recensioner för Yamaha RX-V671

Visar 1-10 av totalt 108
Totalbetyg 10
10

Perfekt

tekarn, Prisjakt
3 januari 2013
  • Summering: Grymt mkt funktioner och prestanda för pengarna. Detta är min första "riktiga" moderna hembioreceiver så det ändå jag har att jämföra med är mitt gamla "färdiga" hemmabiosystem, och naturligtvis är detta ett lyft ljudmässigt. Jag driver bara Dynavoice Magic vägghögtalare (tillsammans med sub) med förstärkaren så kanske kommer inte Yamahan till sin rätt riktigt, men det duger för mig. Eftersom jag inte är en ljudkännare så säger jag inte mer om det.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

simpisch, Prisjakt
3 september 2012
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Johnny Wishbone, Prisjakt
31 augusti 2012
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

Jugulator, Prisjakt
10 augusti 2012
  • Summering: Bytte min JVC-receiver från 2003 mot denna och är hittills mycket nöjd med resultatet - låter bra, till ett bra pris! Detaljer som drar ner betyget något är: - Högtalarkablarnas anslutningar sitter för tätt/trångt (jag använder ej banankontakt) - Volymvisningen som ska skickas till TV:n är buggig (firmware v1.19) - Otydlig benämning på vissa inställningar med bristande beskrivningar i manualen - Autokalibreringen kunde ge bättre stöd för inställning av aktiv subbas (gör...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

SFTKLSK, Prisjakt
1 augusti 2012
  • Summering: Mycket bra Surroundförstärkare förutom nedanstående : mottagningen på FM-radion som är jättedålig. Blir säkert bättre om man skaffar en ordentlig antenn för den som följer mer är bara en sladdstump. Fjärrkontrollen har nästan en miljon knappar och att hitta rätt knapp för eventuell justering av något i halvmörkret då man ska se film är TOTALT omöjligt. Varför bara i svart...man vill ju göra annat än att torka synligt damm.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Wicked261, Prisjakt
3 juli 2012
  • Summering: Utan tvekan den bästa receivern i sin prisklass. Riktigt klart å fint ljud både för film och musik. Måste säga att jag gillar starkt Yamaha´s nätverks möjligheter samt app till denna receivern. Men nä den har inte wifi.. men eftersom jag sällan ska ut å gå med receivern så kan jag ju ansluta den med kabel som alla andra stationära saker i hemmet, med trådlös router som jag tror alla har 2012 så spelar de ingen roll om den inte har wifi.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Jokez80, Prisjakt
28 juni 2012
  • Summering: Riktigt bra receiver! Minus för endast en HDMI ut men annars inget att klaga på!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Chinka Chonka, Prisjakt
19 juni 2012
  • Summering: Helt fantastisk! Den fungerar och fungerar.. Blir aldrig något problem. Ljudet är en 10'a vid både Musik och Film. Har ingenting att klaga på igentligen. Det ända är att Lipsync funktionen täcker nästan hela bilden när man justerar. Den har mycket snygg design och är mycket gediget byggd. Var innan intresserad av Onkyo TX-609 och Denon avr-1912. Men känner att denna klarar av det mesta som de gör plus mer. Wifi är ju dessutom på gång!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

3kronor, Prisjakt
16 juni 2012
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Freddy_54, Prisjakt
24 maj 2012
  • Summering: För kännedom för er som funderar på att köpa denna receiver. Yamaha RX-V671 blir mitt val därför att jag litar mer på Yamaha än andra receivers. Det har tidigare inte funnits någon Nätverksdongel att köpa till denna. Från och med i sommar så släpper Yamaha en Nätverksdongel för deras modeller med nätverk. Bekräftat av Yamaha supporten. Dongeln heter: WiFi bridge YWA10BL. Så...från och med i sommar så går det dämed att köra trådlöst med denna. Nu vet ni detta.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>