www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

D-Link DWA-160
6.1 av 10

D-Link DWA-160

Wireless N-teknik på 2 valbara frekvenser: 2.4GHz eller 5GHz * Läs mer

Pris från: 296 kr

Recensioner för D-Link DWA-160

Visar 1-10 av totalt 249
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
15 december 2013
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
23 juni 2013
Totalbetyg 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
20 september 2010
  • Summering: Nej, detta är ingen höjdarprodukt. Räckvidden är dålig, drivarna instabila och uppkopplingen går upp och ner trots kort avstånd från routern (Dlink DIR-855). 5GHz-läget ger dessutom absolut ingenting. Undvik!
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (349 kr)
Totalbetyg 4
4.0

Användarrecension

Dustin home
26 mars 2010
Totalbetyg 10
10

Perfekt

maxxess, Prisjakt
26 september 2009
  • Summering: Dual band är underbart. Har kört detta kort i HTPC:en på 5 GHz sedan det kom ut på marknaden mot min DIR-855. Gör nästan 100 Mbps och har inte falerat en enda gång trots alla standby:s och allt fippel man gör på htpc:en. Sweet....
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

Gentle_man27, Prisjakt
26 september 2009
  • Summering: Trodde i min enfald att jag skulle få bättre signal till min laptop Sony Vaio med Intel WiFi Link 4965AGN om jag kopplade in denna. Tyvärr inte. Samma mottagning som den lilla inbyggda mottagaren och dessutom med bättre konstant signal uppmätt med WirelessMon.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Bra

zarrgozz, Prisjakt
26 september 2009
  • Summering: Fungerar prima utan krångel, snabb och enkel installation. Är jättenöjd med allt förutom priset.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

MagnusBio, Prisjakt
26 september 2009
  • Summering: Nog en av de absolut sämsta produkter jag har köpt till datorn. Trodde att den skulle fungera bra med min dir-655. Jag har DWA-160 rev.A Den fungerar inte alls med windows 7 som jag hade tänkt att använda den till först. Med vista (64-bitars) fungerar den ibland.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Topper Harley 77, Prisjakt
26 september 2009
  • Summering: Köpte den, pluggade in, hänvisade till drivisarna på skivan och bom, allt funkar och den tuffar på bra. Lirar bra med min 855
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

ruva, Prisjakt
26 september 2009
  • Summering: Fungerar super på Vista 64 bit, och XP. Jag har revision A av kortet.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>