www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

D-link-dwa-160.1436887
6.5 av 10

D-Link DWA-160

Wireless N-teknik på 2 valbara frekvenser: 2.4GHz eller 5GHz * Läs mer

Pris från: 234 kr

Recensioner för D-Link DWA-160

Visar 1-10 av totalt 191
Totalbetyg 10
10

Perfekt

idgforum, Prisjakt
27 juni 2014
  • Summering: Min har legat i byrÃ¥lÃ¥dan i mÃ¥nga Ã¥r. Tog fram den när jag köpte en NUC (Intels minidator) och stabil med bra fart pÃ¥ snitt 70 Mbps. Automatisk installation av drivrutiner i Windows 8.1 om man har nätverkskabel i.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

logos, Prisjakt
3 november 2013
  • Summering: Har just testat en D-Link DWA-160 rev. B2 adapter som hastigast. Den maxade utan problem bredbandsuppkopplingen (37 MBit/s - 10 MBit/s), när den satt i en USB hubb ansluten till en stationär dator, som stÃ¥r 5 - 10 m frÃ¥n det kombinerade ADSL modemet / routern frÃ¥n Bredbandsbolaget (Technicolor TG789vn v3). Installationen tog nÃ¥gra minuter, och gick helt smärtfritt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

rob88, Prisjakt
7 juni 2013
  • Summering: Helt ok. FÃ¥r ut 55 mbit jämfört med 98 med kabel. Sitter 10 meter bort och har en betongvägg mellan datorn och routern. Routern jag har är en Netgear 3100 frÃ¥n Com Hem.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Gew, Prisjakt
31 januari 2013
  • Summering: Bästa 802.11n-adaptern jag varit med om. Ville (först) helst ha ett PCI-Express kort. Det blev ett PCE-N15 frÃ¥n Asus. Jag mÃ¥ste ha fÃ¥tt ett mÃ¥ndagsexemplar, för den levererar pissdÃ¥ligt. Mitt typ sju Ã¥r gamla DWL-G510 ger bättre throughput. Jag var pÃ¥ väg att ge upp, men sÃ¥ sÃ¥g jag den här pÃ¥ NetOnNet. De hade bÃ¥de rev. A och rev. B2. Det var tydligt att de ville dumpa den äldre revisionen, sÃ¥ dessa stod givetvis frontade.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

FEA, Prisjakt
15 april 2012
  • Summering: Installationen var supersmidig, det fungerade omedelbart. Hastigheten ligger runt 80 Mbit/s ned trÃ¥dlöst (kabel snittar 85 Mbit/s) pÃ¥ en 100 Mbit/s fiberlina, sÃ¥ jag är toknöjd! Routern den kör mot är en ASUS RT-N66U. Jag använder Win 7 Prof (64 bit) Stabiliteten fÃ¥r jag lov att Ã¥terkomma till.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

prooosit, Prisjakt
26 februari 2012
  • Summering: Bra motagning har bÃ¥de ett sÃ¥nt här och ett DWA-140 lite bättre signal än pÃ¥ DWA-140 men för den prisskillnaden som är sÃ¥ är nog det här det mest prisvärda trÃ¥dlösa usb kort som fins i dag vad jag vet sÃ¥ om du snabbare uppkoppling än 24mbit sÃ¥ är det lika bra att köpa et här i stället för det billigare DWA-140, dessutom om man har en router som klarar av 5ghz bandet sÃ¥ ska man ju sattsa pÃ¥ DWA-160 lite dumsnÃ¥lt att köpa DWA-140 dÃ¥, Hur som...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

bedardo, Prisjakt
10 augusti 2011
  • Summering: Köpte en dwa-160 A2 fw1.7 idag. Totalt värdelös. Med datorns inbyggda trÃ¥dlösa lÃ¥g jag pÃ¥ ca 3MB/s och dÃ¥ är det ett g-kort. Med DWA-160 hamnade jag pÃ¥ cs 0.5MB/s. Testade pÃ¥ olika datorer, prestandaproblem rakt genom. Testade med WD tv live som kunde använda kortet, MEN med stora prestandaproblem. Testade kortet med bÃ¥da frekvensbanden, samma problem pÃ¥ bÃ¥da. Lämnas tillbaka till butiken imorgon.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

zyberzeke, Prisjakt
9 juli 2011
  • Summering: Vilket skräp! Ã…ker tillbaka med det direkt imorgon. Imorgon blir det Linksys eller Netgear
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

ruva, Prisjakt
23 juni 2011
  • Summering: Fungerar super pÃ¥ Vista 64 bit, och XP. Jag har revision A av kortet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

LoPuS, Prisjakt
2 april 2011
  • Summering: Har försökt att fÃ¥ denna att funka med min DIR-655. Det spelar ingen roll vilka drivrutiner man använder och man fÃ¥r ingen hjälp frÃ¥n d-link. Kan funka i 10 minuter men sen lägger den av och sÃ¥ tar det timmar innan man fÃ¥r igÃ¥ng den igen. KÖP INTE denna ifall ni kör Windows 7 64-bit även om det stÃ¥r att den skall funka.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>