www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

D-link-dwa-160.1436887
6.8 av 10

D-Link DWA-160

Wireless N-teknik på 2 valbara frekvenser: 2.4GHz eller 5GHz * Läs mer

Pris från: 199 kr

Recensioner för D-Link DWA-160

Visar 1-10 av totalt 128
Totalbetyg 10
10

Perfekt

idgforum, Prisjakt
27 juni 2014
  • Summering: Min har legat i byrålådan i många år. Tog fram den när jag köpte en NUC (Intels minidator) och stabil med bra fart på snitt 70 Mbps. Automatisk installation av drivrutiner i Windows 8.1 om man har nätverkskabel i.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

logos, Prisjakt
3 november 2013
  • Summering: Har just testat en D-Link DWA-160 rev. B2 adapter som hastigast. Den maxade utan problem bredbandsuppkopplingen (37 MBit/s - 10 MBit/s), när den satt i en USB hubb ansluten till en stationär dator, som står 5 - 10 m från det kombinerade ADSL modemet / routern från Bredbandsbolaget (Technicolor TG789vn v3). Installationen tog några minuter, och gick helt smärtfritt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

rob88, Prisjakt
7 juni 2013
  • Summering: Helt ok. Får ut 55 mbit jämfört med 98 med kabel. Sitter 10 meter bort och har en betongvägg mellan datorn och routern. Routern jag har är en Netgear 3100 från Com Hem.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Gew, Prisjakt
31 januari 2013
  • Summering: Bästa 802.11n-adaptern jag varit med om. Ville (först) helst ha ett PCI-Express kort. Det blev ett PCE-N15 från Asus. Jag måste ha fått ett måndagsexemplar, för den levererar pissdåligt. Mitt typ sju år gamla DWL-G510 ger bättre throughput. Jag var på väg att ge upp, men så såg jag den här på NetOnNet. De hade både rev. A och rev. B2. Det var tydligt att de ville dumpa den äldre revisionen, så dessa stod givetvis frontade.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

FEA, Prisjakt
15 april 2012
  • Summering: Installationen var supersmidig, det fungerade omedelbart. Hastigheten ligger runt 80 Mbit/s ned trådlöst (kabel snittar 85 Mbit/s) på en 100 Mbit/s fiberlina, så jag är toknöjd! Routern den kör mot är en ASUS RT-N66U. Jag använder Win 7 Prof (64 bit) Stabiliteten får jag lov att återkomma till.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

prooosit, Prisjakt
26 februari 2012
  • Summering: Bra motagning har både ett sånt här och ett DWA-140 lite bättre signal än på DWA-140 men för den prisskillnaden som är så är nog det här det mest prisvärda trådlösa usb kort som fins i dag vad jag vet så om du snabbare uppkoppling än 24mbit så är det lika bra att köpa et här i stället för det billigare DWA-140, dessutom om man har en router som klarar av 5ghz bandet så ska man ju sattsa på DWA-160 lite dumsnålt att köpa DWA-140 då, Hur som helst inget problem med...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

bedardo, Prisjakt
10 augusti 2011
  • Summering: Köpte en dwa-160 A2 fw1.7 idag. Totalt värdelös. Med datorns inbyggda trådlösa låg jag på ca 3MB/s och då är det ett g-kort. Med DWA-160 hamnade jag på cs 0.5MB/s. Testade på olika datorer, prestandaproblem rakt genom. Testade med WD tv live som kunde använda kortet, MEN med stora prestandaproblem. Testade kortet med båda frekvensbanden, samma problem på båda. Lämnas tillbaka till butiken imorgon.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

zyberzeke, Prisjakt
9 juli 2011
  • Summering: Vilket skräp! Åker tillbaka med det direkt imorgon. Imorgon blir det Linksys eller Netgear
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

ruva, Prisjakt
23 juni 2011
  • Summering: Fungerar super på Vista 64 bit, och XP. Jag har revision A av kortet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Usel

LoPuS, Prisjakt
2 april 2011
  • Summering: Har försökt att få denna att funka med min DIR-655. Det spelar ingen roll vilka drivrutiner man använder och man får ingen hjälp från d-link. Kan funka i 10 minuter men sen lägger den av och så tar det timmar innan man får igång den igen. KÖP INTE denna ifall ni kör Windows 7 64-bit även om det står att den skall funka.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>