www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

D-link-dwa-160.1436887
6.7 av 10

D-Link DWA-160

Wireless N-teknik på 2 valbara frekvenser: 2.4GHz eller 5GHz * Läs mer

Pris från: 199 kr

Recensioner för D-Link DWA-160

Visar 1-10 av totalt 175
Totalbetyg 10
10

Perfekt

idgforum, Prisjakt
27 juni 2014
  • Summering: Min har legat i byrålådan i många år. Tog fram den när jag köpte en NUC (Intels minidator) och stabil med bra fart på snitt 70 Mbps. Automatisk installation av drivrutiner i Windows 8.1 om man har nätverkskabel i.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Mycket bra.

magnym, NetonNet
19 november 2013
  • Slutsats: Snabb installation med medföljande programvara, bra hastighet och stabil uppkoppling på Windows 7 iaf.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Klockren

BeFors, NetonNet
4 november 2013
  • Slutsats: En helt klockren produkt, enkel att installera, fungerar perfekt trots gammalt hus dock inga betongväggar att forcera.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

logos, Prisjakt
3 november 2013
  • Summering: Har just testat en D-Link DWA-160 rev. B2 adapter som hastigast. Den maxade utan problem bredbandsuppkopplingen (37 MBit/s - 10 MBit/s), när den satt i en USB hubb ansluten till en stationär dator, som står 5 - 10 m från det kombinerade ADSL modemet / routern från Bredbandsbolaget (Technicolor TG789vn v3). Installationen tog några minuter, och gick helt smärtfritt.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Adapter D-Link DWA-160 Nätverkskort USB

Monica, cdon.se
3 oktober 2013
  • Summering: D-Link DWA-160 en smidig och framför allt väldigt snygg produkt jag gärna visar på skrivbordet. Rekommenderar denna till alla. Bra pris och smidig leverans till kunden.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

rob88, Prisjakt
7 juni 2013
  • Summering: Helt ok. Får ut 55 mbit jämfört med 98 med kabel. Sitter 10 meter bort och har en betongvägg mellan datorn och routern. Routern jag har är en Netgear 3100 från Com Hem.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Bra köp för prisnivån

MacDknife, NetonNet
21 april 2013
  • Slutsats: Den gör precis det den ska. Det följer också en hållare med så att man kan ha den på t.ex. skrivbordet, som gör att den skyddas från mekanisk åverkan, då den är kopplad direkt i datorn. Enkelt att installera och hantera!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Helt nöjd!

Gilbert, NetonNet
14 mars 2013
  • Slutsats: Fungerar utmärkt! Bra täckning i ett mycket stort föreningshus. Visserligen inga betongväggar. Ett äldre hus men stort. Glatt överraskad över räckvidden.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0
Prisvärdhet 4
4.0
Kvalitet 6
6.0
Användbarhet 4
4.0

xbox360

Johan83, NetonNet
13 februari 2013
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Gew, Prisjakt
31 januari 2013
  • Summering: Bästa 802.11n-adaptern jag varit med om. Ville (först) helst ha ett PCI-Express kort. Det blev ett PCE-N15 från Asus. Jag måste ha fått ett måndagsexemplar, för den levererar pissdåligt. Mitt typ sju år gamla DWL-G510 ger bättre throughput. Jag var på väg att ge upp, men så såg jag den här på NetOnNet. De hade både rev. A och rev. B2. Det var tydligt att de ville dumpa den äldre revisionen, så dessa stod givetvis frontade.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>