www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

D-Link DWA-160
6.1 av 10

D-Link DWA-160

Wireless N-teknik på 2 valbara frekvenser: 2.4GHz eller 5GHz * Läs mer

Pris från: 251 kr

Recensioner för D-Link DWA-160

Visar 1-10 av totalt 299
Totalbetyg 1
1.0

Usel

Hassenboy, Prisjakt
9 februari 2016
  • Summering: Efter att ha läst goda omdömen om DWA-160 gjorde jag misstaget att köpa två exemplar. Den ena användes till en stationär dator med Windows 10 och den andra användes till en stationär med Ubuntu 15.10.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

idgforum, Prisjakt
27 juni 2014
  • Summering: Min har legat i byrålådan i många år. Tog fram den när jag köpte en NUC (Intels minidator) och stabil med bra fart på snitt 70 Mbps. Automatisk installation av drivrutiner i Windows 8.1 om man har nätverkskabel i.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
15 december 2013
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

logos, Prisjakt
3 november 2013
  • Summering: Har just testat en D-Link DWA-160 rev. B2 adapter som hastigast. Den maxade utan problem bredbandsuppkopplingen (37 MBit/s - 10 MBit/s), när den satt i en USB hubb ansluten till en stationär dator, som står 5 - 10 m från det kombinerade ADSL modemet / routern från Bredbandsbolaget (Technicolor...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

Adapter D-Link DWA-160 Nätverkskort USB

Monica, cdon.se
3 oktober 2013
  • Summering: D-Link DWA-160 en smidig och framför allt väldigt snygg produkt jag gärna visar på skrivbordet. Rekommenderar denna till alla. Bra pris och smidig leverans till kunden.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0
Prisvärdhet 2
2.0
Kvalitet 2
2.0
Användbarhet 2
2.0

Användarrecension

Dustin home
23 juni 2013
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

rob88, Prisjakt
7 juni 2013
  • Summering: Helt ok. Får ut 55 mbit jämfört med 98 med kabel. Sitter 10 meter bort och har en betongvägg mellan datorn och routern. Routern jag har är en Netgear 3100 från Com Hem.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

Gew, Prisjakt
31 januari 2013
  • Summering: Bästa 802.11n-adaptern jag varit med om. Ville (först) helst ha ett PCI-Express kort. Det blev ett PCE-N15 från Asus. Jag måste ha fått ett måndagsexemplar, för den levererar pissdåligt. Mitt typ sju år gamla DWL-G510 ger bättre throughput.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

FEA, Prisjakt
15 april 2012
  • Summering: Installationen var supersmidig, det fungerade omedelbart. Hastigheten ligger runt 80 Mbit/s ned trådlöst (kabel snittar 85 Mbit/s) på en 100 Mbit/s fiberlina, så jag är toknöjd! Routern den kör mot är en ASUS RT-N66U. Jag använder Win 7 Prof (64 bit) Stabiliteten får jag lov att återkomma till.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

prooosit, Prisjakt
26 februari 2012
  • Summering: Bra motagning har både ett sånt här och ett DWA-140 lite bättre signal än på DWA-140 men för den prisskillnaden som är så är nog det här det mest prisvärda trådlösa usb kort som fins i dag vad jag vet så om du snabbare uppkoppling än 24mbit så är det lika bra att köpa et här i stället för det...
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>