www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

A-DATA S102
8.3 av 10

A-DATA S102

Pris från: 193 kr

Recensioner för A-DATA S102

Visar 1-10 av totalt 339
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Kaziglu, Prisjakt
16 mars 2012
  • Summering: Edit: Denna sticka har nu utgått ur A-DATA's sortiment och ersatts av "S102 Pro", en något kortare modell som håller sig mer till de officiella specifikationerna och i praktiken alltså inte fullt lika snabb som föregångaren. Beställer du en S102 idag så får du sannolikt en "S102 Pro".
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

CXZ, Prisjakt
20 november 2011
  • Summering: Riktigt bra och snabb sticka. Förvånansvärt billigt för att vara USB 3.0
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

buona chiavetta

cv65, Ciao
28 mars 2015
  • Summering: Ciao a tutti, oggi volevo parlarvi di questa semplice chiavetta usb che ho preso per sostituire la precedente chiavetta che improvvisamente non funzionava più. Devo dire che ne sono molto soddisfatto.
  • Fördelar: dimensioni, capacità elevata, prezzo, velocità trasferimento
  • Nackdelar: nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

cpt_proton, ALTERNATE
13 mars 2015
  • Utdrag: Out-of-the-Box Test mit H2testw am USB 3.0 AnschlussLeserate: 78,3 MByte/sSchreibrate: 19,0 MByte/sH2testw v1.4Naja, auch er hält sich nicht an die versprochenen Übertragungsraten. Trotz der vielen guten Rezensionen.14,4 GB sind beschreibbar.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

GxGamer, ALTERNATE
28 februari 2015
Totalbetyg 8
8.0

Tight fit

Gregory G., Newegg
12 februari 2015
  • Fördelar: Nice, reliable, decent price. Have had very good luck with ADATA products in the past (5 years +)
  • Nackdelar: The plug is a tight fit in all of the computers I've used (5). Eventually, the drive comes apart. No damage . . . just have to Gorilla glue it back together. This has happened to 3 drives so far. I imagine this problem will exist on all models using this type of enclosure, regardless of capacity.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Super velocità

Dario2502, Ciao
3 februari 2015
  • Summering: Cercavo un'ottima penna che mi desse ottime prestazioni su usb 2.0 e l'ho trovata. Vengo da una pen drive della buffalo technology da 8gb comprata ben 7 anni fa e che non mi ha dato mai problemi. Per l'epoca era (e lo è ancora) un'ottima penna, riesce a scrivere fino a 15 MB/S.
  • Fördelar: Velocissima anche su usb 2 . 0
  • Nackdelar: nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Cyrus Hostetler, Amazon
19 december 2014
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Segart SPb, Yandex
18 november 2014
  • Utdrag: Тестирование проводилось AS SSD Benchmark:
  • Fördelar: Металлический корпус USB3.0 Достойный объём (у меня флешка на 16Гб) Отверстия для шнурка
  • Nackdelar: Легкотеряемый колпачок - не очень крепко сидит на разъёме. Немного неадекватная цена. Очень сильно греется при работе с USB 3.0, вытаскиваешь - неприятно держать в руке. С USB 2.0 таких проблем нет.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Keith Stephens, Amazon
6 september 2014
Nästa sida >>