www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

A-DATA S102
8.4 av 10

A-DATA S102

Pris från: 193 kr

Recensioner för A-DATA S102

Visar 1-10 av totalt 323
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Kaziglu, Prisjakt
16 mars 2012
  • Summering: Edit: Denna sticka har nu utgått ur A-DATA's sortiment och ersatts av "S102 Pro", en något kortare modell som håller sig mer till de officiella specifikationerna och i praktiken alltså inte fullt lika snabb som föregångaren. Beställer du en S102 idag så får du sannolikt en "S102 Pro". Fortfarande en trevlig och mycket prisvärd sticka. - - - Snabb sticka till lagomt pris. Maxar USB 2.0 rätt bra med 35MB/s läs och 29MB/s skriv.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

CXZ, Prisjakt
20 november 2011
  • Summering: Riktigt bra och snabb sticka. Förvånansvärt billigt för att vara USB 3.0
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

buona chiavetta

cv65, Ciao
28 mars 2015
  • Summering: Ciao a tutti, oggi volevo parlarvi di questa semplice chiavetta usb che ho preso per sostituire la precedente chiavetta che improvvisamente non funzionava più. Devo dire che ne sono molto soddisfatto. Oltre ad essere esteticamente molto bella con il corpo in alluminio è molto ergonomica; infatti non è eccessivamente grande come dimensioni e ho notato che riesce a starci anche nelle porte usb del MacBook di un mio amico, le quali sono veramente ravvicinate.
  • Fördelar: dimensioni, capacità elevata, prezzo, velocità trasferimento
  • Nackdelar: nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

cpt_proton, ALTERNATE
13 mars 2015
  • Utdrag: Out-of-the-Box Test mit H2testw am USB 3.0 AnschlussLeserate: 78,3 MByte/sSchreibrate: 19,0 MByte/sH2testw v1.4Naja, auch er hält sich nicht an die versprochenen Übertragungsraten. Trotz der vielen guten Rezensionen.14,4 GB sind beschreibbar. Das ist bei USB Sticks normal.Material, Haptik und der sanft klickende Deckel machen einen wertigen Eindruck.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Användarrecension

GxGamer, ALTERNATE
28 februari 2015
Totalbetyg 8
8.0

Tight fit

Gregory G., Newegg
12 februari 2015
  • Fördelar: Nice, reliable, decent price. Have had very good luck with ADATA products in the past (5 years +)
  • Nackdelar: The plug is a tight fit in all of the computers I've used (5). Eventually, the drive comes apart. No damage . . . just have to Gorilla glue it back together. This has happened to 3 drives so far. I imagine this problem will exist on all models using this type of enclosure, regardless of capacity.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Super velocità

Dario2502, Ciao
3 februari 2015
  • Summering: Cercavo un'ottima penna che mi desse ottime prestazioni su usb 2.0 e l'ho trovata. Vengo da una pen drive della buffalo technology da 8gb comprata ben 7 anni fa e che non mi ha dato mai problemi. Per l'epoca era (e lo è ancora) un'ottima penna, riesce a scrivere fino a 15 MB/S. la persi anche una sera, mi cadde in una pozzanghera.....ero disperato....il giorno dopo feci mente locale, tornai nel luogo del misfatto ed era ancora lì.....
  • Fördelar: Velocissima anche su usb 2 . 0
  • Nackdelar: nessuno
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

Cyrus Hostetler, Amazon
19 december 2014
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Segart SPb, Yandex
18 november 2014
  • Utdrag: Тестирование проводилось AS SSD Benchmark:
  • Fördelar: Металлический корпус USB3.0 Достойный объём (у меня флешка на 16Гб) Отверстия для шнурка
  • Nackdelar: Легкотеряемый колпачок - не очень крепко сидит на разъёме. Немного неадекватная цена. Очень сильно греется при работе с USB 3.0, вытаскиваешь - неприятно держать в руке. С USB 2.0 таких проблем нет.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

kcebniets, ALTERNATE
15 november 2014
Nästa sida >>