www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Dummy.190587
9.3 av 10

A-DATA 16GB S102

Pris från: 156 kr

Recensioner för A-DATA 16GB S102

Visar 1-10 av totalt 132
Totalbetyg 10
10

A-Data S102 Pro 16GB USB 3.0

Oscar, inet.se
11 februari 2014
  • Summering: Väldigt snabbt och smidigt USB-minne. Installerade Win 8 med detta och det var en väldigt snabb och trevlig upplevelse. Så för allt jag testat den så är det full pott!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Kosika, Prisjakt
9 augusti 2013
  • Summering: Mitt första USB 3.0 minne. Har bara gjort ett snabbt test. Men verkar fungera bra. Aluminium hus. Korken går att sätta i ändan men sitter inte fast jätte bra men duger. Testade en 4 GB fil fram och tillbaka: 22 MB/s Skriv 91 MB/s Läs Det går fort!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

A-Data S102 Pro 16GB USB 3.0

Mattias, inet.se
14 mars 2013
  • Summering: Väldigt prisvärt usb 3.0 på 100/25 mb/s Den var lite mindre än vad jag trodde och kroppen är aluminium, så kvalitet. Bakstycket håller fast locket bra men framdelen håller dock inte fast locket lika bra. Rekommenderar att lägga locket i kokhett vatten en minut sen ta upp den och snabbt klämma ihop långsidorna under kallt vatten några sekunder så locket blir lite fastare på bredden. Då kommer locket sitta fast riktigt hårt och bra!!!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

A-Data S102 Pro 16GB USB 3.0

Johnny, inet.se
3 mars 2013
  • Summering: Tog ca 10 min att installera Win7 från det och så använder jag den till att se på film i tv:n funkar klockrent
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

A-Data S102 Pro 16GB USB 3.0

Bengt, inet.se
22 maj 2012
  • Summering: Grymt USB-minne! Det går otroligt snabbt. Tyvärr så kunde jag inte installera Windows 7 från den. Det kanske inte går alls med USB 3.0(?) Något värt att nämna; Det går att hänga USB-minnet i en nyckelring med en tråd eller liknande. Prisvärd produkt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

Kaziglu, Prisjakt
16 mars 2012
  • Summering: Edit: Denna sticka har nu utgått ur A-DATA's sortiment och ersatts av "S102 Pro", en något kortare modell som håller sig mer till de officiella specifikationerna och i praktiken alltså inte fullt lika snabb som föregångaren. Beställer du en S102 idag så får du sannolikt en "S102 Pro". Fortfarande en trevlig och mycket prisvärd sticka. - - - Snabb sticka till lagomt pris. Maxar USB 2.0 rätt bra med 35MB/s läs och 29MB/s skriv.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

A-Data S102 Pro 16GB USB 3.0

Johan, inet.se
6 december 2011
  • Summering: Trevligt usb-minne. Det går snabbt att överföra filer till och från det. Känns påkostat och stabilt i handen. Blir lite varmt när man överför stora filer men det är inget som stör. Bra pris för att vara ett usb3.0-minne.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

CXZ, Prisjakt
20 november 2011
  • Summering: Riktigt bra och snabb sticka. Förvånansvärt billigt för att vara USB 3.0
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

Ayah, NCIX.com
6 februari 2014
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

Danny_S, NCIX.com
3 januari 2014
  • Summering: as described, very fast usb drive, hate the way they implement the hole for the key chain, it is curved awkwardly and hard to get a key chain in it.
  • Fördelar: very fast, true usb 3
  • Nackdelar: small hole for key chain, needs a small and skinny keychain, has awkward loop
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>