www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sandisk-cruzer-blade.32562540
9.2 av 10

SanDisk Cruzer Blade Series

Pris från: 31 kr

Recensioner för SanDisk Cruzer Blade Series

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 2
2.0

Ej bootningsbar

RickardHejHopp, Elgiganten
2 veckor sedan
  • Utdrag: Går ej att använda för att installera tex Ubuntu med då detta USB minne ej är bootningsabar. Den upptäcks ej av BIOS som en "removable device" för att den är fixed disk.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

perfekt usb minne

manpowerkrille, Elgiganten
16 augusti 2014
Totalbetyg 8
8.0

Mycket bra

hugotheboss, Prisjakt
15 augusti 2014
  • Summering: Att köpa ett av marknadens billigaste, dessutom USB 2.0 och förvänta sig att få en Ferrarri känns ngt orättvist. Det här fungerar utmärkt för att installera WIndows 7 eller MAC OSX via. Många ggr fungerar inte USB 3.0 för installation av OS då drivrutiner saknas. Jag är nöjd och tycker att jag får vad jag betalar för! 55:00 gav jag!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Enkelt

Fussie, Elgiganten
29 juli 2014
  • Utdrag: Litet enkelt usb, utmärkt när man vill flytta data mellan olika media, andra datorer, tablets, bilstereo, skrivare etc. Mycket prisvärt. Mycket lagringsutrymme för pengarna.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

bra usb minne

MrAP, NetonNet
3 juni 2014
Totalbetyg 3
3.0

Ganska dålig

FrippeSr, Prisjakt
25 april 2014
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Prisvärt och bra

Nina1971, NetonNet
21 april 2014
  • Slutsats: Ett riktigt prisvärt och bra USB-minne. I mitt arbete som lärare så sparar jag allt på USB-minne.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 8
8.0
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 8
8.0

bra och lätt att använde

F12A, NetonNet
10 april 2014
  • Slutsats: det bra och smidig att beställa och bra kvalitet jag nöjd med förste beställning rekommenderat
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Långsamt men billigt

RobinG, electroworld.se
17 mars 2014
  • Summering: Perfekt minne för de som värderar lagringsutrymme per krona och ett fysiskt litet yttre högre än överföringshastighet. Utmärkt för att t.ex. göra backups eller bootable drives. Inte lika bra för att t.ex. flytta stora filer mellan datorer eller andra aktiviteter som drar stor nytta av en högre överföringshastighet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Underbart usb-minne

MKEvERT, NetonNet
10 mars 2014
  • Slutsats: USB-minne som snabbt startar upp så fort du sätter n det i datorn. Snabb överföring. Gör det den förväntas!
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>