www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Sandisk-cruzer-blade.32562540
9.3 av 10

SanDisk Cruzer Blade Series

Pris från: 47 kr

Recensioner för SanDisk Cruzer Blade Series

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 8
8.0

Långsamt men billigt

RobinG, electroworld.se
17 mars 2014
  • Summering: Perfekt minne för de som värderar lagringsutrymme per krona och ett fysiskt litet yttre högre än överföringshastighet. Utmärkt för att t.ex. göra backups eller bootable drives. Inte lika bra för att t.ex. flytta stora filer mellan datorer eller andra aktiviteter som drar stor nytta av en högre överföringshastighet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Stabilt

Blomman, electroworld.se
16 februari 2014
  • Summering: Bra minnen för det låga priset. Kanske inte de snabbaste man kan få men helt klart godkända till det väldigt låga priset
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

SanDisk Cruzer Blade USB-minne 16GB

Sorsun, electroworld.se
11 januari 2014
Totalbetyg 8
8.0

sandisk

shirra, electroworld.se
31 december 2013
  • Summering: tycker denna usb sticka var prisvärd, synd bara att hastigheten var lite slö.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 1
1.0

Användarrecension

soderkvist, Prisjakt
18 december 2013
  • Summering: Värdelös. Köpte den för att köra memtest från men det går inte för att Sandisk har ställt in den som en lokal disk istället för en flyttbar disk. Kanske går att ändra men det verkar vara invecklat.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Användarrecension

clubt, Prisjakt
17 oktober 2013
  • Summering: Otroligt långsam! Men fördelen är att den är relativt liten och min har hållit sen 2010 trots regelbunden användning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

SANDISK USB-minne Cruzer Blade - 16 GB

Daniel, Pixmania
28 juli 2013
  • Summering: Det er helt sikkert pengene værd, da jeg kan have den i min pung hvor den aldrig bliver væk, og jeg kan have den overalt.
  • Fördelar: Meget lille som gøre det muligt at have den i pung & lommen, den har et sikkerheds system som gøre det muligt at sætte koden på de ting man overfø
  • Nackdelar: Det tage lang tid at se ting når man bruger den sikkerhed system, men ellers kan man nøjes med den (Som jeg ellers gøre)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 7
7.0

Användarrecension

Bernath, Prisjakt
4 juli 2013
  • Summering: Jag gillar designen, att allt är av samma plastbit. Tycker att den känns stabil och har rätt storlek för ett minne. Den är ju som sagt långsam, så det ska man veta innan köp. Behöver du hastighet, leta vidare.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

SANDISK USB-minne Cruzer Blade - 16 GB

John Toher, Pixmania
23 januari 2013
  • Summering: Very happy with it, great storage capacity.
  • Fördelar: It worked straight away.
  • Nackdelar: No key-ring, easy to lose.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Användarrecension

HektorRektor, Prisjakt
13 januari 2013
Nästa sida >>