www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

SanDisk Cruzer Blade Series
8.7 av 10

SanDisk Cruzer Blade Series

Pris från: 39 kr

Recensioner för SanDisk Cruzer Blade Series

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Maknadens bästa pris

Berra06, Elgiganten
1 vecka sedan
Totalbetyg 4
4.0

Brukar funka

trollegubben, Elgiganten
29 december 2015
  • Utdrag: Jag köpte för att kunna ha till vår brodyrmaskin Har köpt tidigare av samma märke som funkat kanonbra De sista jag köpte var en massa gojs på som man måste ta bort som bara stoppade hela tiden Har formaterat Hoppas det funkar Annars blir det soppåsen
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

perfekt usb minne

manpowerkrille, Elgiganten
16 augusti 2014
Totalbetyg 8
8.0

Långsamt men billigt

RobinG, electroworld.se
17 mars 2014
  • Summering: Perfekt minne för de som värderar lagringsutrymme per krona och ett fysiskt litet yttre högre än överföringshastighet. Utmärkt för att t.ex. göra backups eller bootable drives. Inte lika bra för att t.ex.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Stabilt

Blomman, electroworld.se
16 februari 2014
  • Summering: Bra minnen för det låga priset. Kanske inte de snabbaste man kan få men helt klart godkända till det väldigt låga priset
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

SanDisk Cruzer Blade USB-minne 16GB

Sorsun, electroworld.se
11 januari 2014
  • Summering: Rätt stort minne för lite pengar, även om det är lite "segt". //Sören
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Bra köp

Sepe, Elgiganten
2 januari 2014
Totalbetyg 8
8.0

sandisk

shirra, electroworld.se
31 december 2013
  • Summering: tycker denna usb sticka var prisvärd, synd bara att hastigheten var lite slö.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Observera förändrad specifikation - Ej bootbar

NetGuru, Elgiganten
25 november 2013
  • Utdrag: Köpte en Cruzer blade i tron att den var densamma som senast jag köpte den. Jag hade tänkt använda den som bootbar Resuce-disk med Linux SystemRescue. Döm av min förvåning när den dyker upp som disk och inte som Removable-disk.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Billigt och bra

grol, Elgiganten
8 oktober 2013
  • Utdrag: Den enda nackdelen jag ser är att även anslutningen är i plast (dålig slitstyrka?) Sen så verkar endast 14,9 GB vara tillgängligt (andra program?) Jag tycker även att de som konstruerar förpackningar borde testa hur de fungerar. Att klippa enligt instruktionen på denna förpackning ledde ingen vart.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>