www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend-32gb-jetflash-700.33631099
8.5 av 10

Transcend JetFlash 700

Pris från: 67 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

wedgruzet, Prisjakt
24 mars 2014
  • Summering: Klart prisvärt USB-minne. Hade inga direkta förväntningar då jag bara letade efter ett billigt 16gb 3.0 minne men den fungerar utmärkt och är mycket snabbare än mitt gamla 2.0.
  • Läs hela recensionen

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB 8G... Fraktklass A

Henrik, cdon.se
14 mars 2014
  • Summering: Märkligt. Jag har själv använt denna - det har fungerat väldigt bra. Snabb och smidig, och det är därför man köper den. I varje fall är det därför jag köper en sådan produkt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Användarrecension

WhiteWolfPro, Prisjakt
13 januari 2014
  • Summering: Ganska okej usb-minne kan jag tycka. Men min Corsair Flash Voyager GT 3.0 på 32GB är bra mycket bättre än denna på alla punkter. Positivt är att den är skapligt snabb för dem pengar man spenderar. Jag lyckades inte få upp några större höga hastigheter åt något håll med denna USB-minne.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Användarrecension

dj christian, Prisjakt
7 augusti 2013
  • Summering: Väldigt prisvärt och snabbt. Det enda negativa är att man måste hålla reda på locket.
  • Läs hela recensionen

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB 8G... Fraktklass A

PETER, cdon.se
17 juli 2013
  • Summering: Beställde detta minne, på förpackningen står det att minnet läser i 55MB/s och skriver 5MB/s vilket till stor del stämmer. Man skulle kunna tro att jag fått fel minne men så var ej fallet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
9 april 2013
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
8 april 2013
  • Summering: Fantastiskt snabbt! Över USB3 mätte jag med HD Tune (v2.55) upp (MB/s): Min 62,3 Max 73,8 Snitt 72,3 Accesstid 0,4 ms Burst 36,8. Enda nackdelarna är storleken, att man inte får med något band och framförallt att 'hatten' inte på något vis kan sitta kvar när minnet är inkopplat.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (80 kr)
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
8 april 2013
Totalbetyg 8
8.0

TRANSCEND USB 3.0 minne JetFlash 700 - 32 GB

Danny Kaae, Pixmania
5 april 2013
  • Summering: Jeg er en smule skuffet over skrive hastigheden på denne USB pen, dog har den en fortrinlig læse hastighed, udover dette har jeg ikke rigtigt noget at sige om denne pen.
  • Fördelar: Fordelen er vel at det er en USB 3.0 pen.
  • Nackdelar: Bagdel - den er langsom ved skrivning.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 8
8.0
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
11 december 2012
Nästa sida >>