www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend-32gb-jetflash-700.33631099
8.3 av 10

Transcend JetFlash 700

Pris från: 62 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

bonfire, Prisjakt
23 juni 2014
  • Summering: Köpte detta minne för drygt ett år sedan. Efter någon vecka började den bråka och jag fick formatera om den, men eftersom jag då inte hade hunnit lägga så mycket data på stickan kunde jag stå ut med det. Nu har den emellertid fullständigt dött. Den hittas inte av någon dator och lysdioden blinkar inte ens när man kopplar in den. Användningen under detta år har varit helt normal, i snitt kanske 2-3 ggr/dag. Nej, det här får bli min första och sista produkt från Transcend.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB 16GB 3.0

Andreas, cdon.se
31 mars 2014
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB 16GB 3.0

PETER, cdon.se
30 mars 2014
  • Summering: Tidigare köpte jag 8GB varianten och där stämde inte beskrivningen (write: 20MB/s) med verkligheten 5MB/s så då kände man sig lurad men denna gång är allt ok och får en 4:a. Skriver i 13-17MB/s. Jag köper ett till. (Till CDON, nu när ni lagt till olika flikar under produkterna så jämför gärna det som står under (den gamla) beskrivningen och fliken specifikation)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

wedgruzet, Prisjakt
24 mars 2014
  • Summering: Klart prisvärt USB-minne. Hade inga direkta förväntningar då jag bara letade efter ett billigt 16gb 3.0 minne men den fungerar utmärkt och är mycket snabbare än mitt gamla 2.0.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB 8G... Fraktklass A

Henrik, cdon.se
14 mars 2014
  • Summering: Märkligt. Jag har själv använt denna - det har fungerat väldigt bra. Snabb och smidig, och det är därför man köper den. I varje fall är det därför jag köper en sådan produkt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

WhiteWolfPro, Prisjakt
13 januari 2014
  • Summering: Ganska okej usb-minne kan jag tycka. Men min Corsair Flash Voyager GT 3.0 på 32GB är bra mycket bättre än denna på alla punkter. Positivt är att den är skapligt snabb för dem pengar man spenderar. Jag lyckades inte få upp några större höga hastigheter åt något håll med denna USB-minne.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

dj christian, Prisjakt
7 augusti 2013
  • Summering: Väldigt prisvärt och snabbt. Det enda negativa är att man måste hålla reda på locket.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB 8G... Fraktklass A

PETER, cdon.se
17 juli 2013
  • Summering: Beställde detta minne, på förpackningen står det att minnet läser i 55MB/s och skriver 5MB/s vilket till stor del stämmer. Man skulle kunna tro att jag fått fel minne men så var ej fallet.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
9 april 2013
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
8 april 2013
Nästa sida >>