www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 700
8.1 av 10

Transcend JetFlash 700

Pris från: 61 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 700 USB 3.0 64GB

anders, cdon.se
2 dagar sedan
Totalbetyg 6
6.0

både glad och ledsen

ckd77, Siba
24 september 2014
  • Utdrag: Är jättenöjd över utbudet och leveransen nen tycker det är väldigt tråkigt att siba upphörde i kalmar. Bra varor och underbar personal..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

funkar fint

haccke, Siba
17 december 2013
Totalbetyg 10
10

Utrymme och klass

HenrikPorali, Siba
17 december 2013
  • Utdrag: Jag köpte det för att lägga in min Windows 8 backup fungerar utmärkt. Och USB 3. Mycket bra.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fantastisk

Fatma, Siba
17 december 2013
Totalbetyg 10
10

Snabbt

MagnusL, Siba
17 december 2013
  • Utdrag: Jag köpte det här USB-minnet för några månader sedan och jag kan inte annat säga än att jag är mycket nöjd med det. Allt fungerar precis som det skall och det är snabbt. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
15 augusti 2013
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
9 april 2013
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 8
8.0

Användarrecension

Dustin home
8 april 2013
  • Summering: Fantastiskt snabbt! Över USB3 mätte jag med HD Tune (v2.55) upp (MB/s): Min 62,3 Max 73,8 Snitt 72,3 Accesstid 0,4 ms Burst 36,8. Enda nackdelarna är storleken, att man inte får med något band och framförallt att 'hatten' inte på något vis kan sitta kvar när minnet är inkopplat.
  • Läs hela recensionen
  • Se produkten hos Dustin Home (99 kr)
Totalbetyg 8
8.0

TRANSCEND USB 3.0 minne JetFlash 700 - 32 GB

Danny Kaae, Pixmania
5 april 2013
  • Summering: Jeg er en smule skuffet over skrive hastigheden på denne USB pen, dog har den en fortrinlig læse hastighed, udover dette har jeg ikke rigtigt noget at sige om denne pen.
  • Fördelar: Fordelen er vel at det er en USB 3.0 pen.
  • Nackdelar: Bagdel - den er langsom ved skrivning.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>