www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 700
8.1 av 10

Transcend JetFlash 700

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 700 USB 3.0 64GB

anders, cdon.se
6 januari 2016
Totalbetyg 6
6.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

Sven Peter Olof, cdon.se
15 oktober 2015
  • Summering: Fungerar helt okej, dock inte tillräcklig hastighet för att USB 3.0 ska vara nödvändigt, känns rätt onödigt då det finns bättre minnen för samma pris.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Majk91, Prisjakt
22 juli 2015
  • Summering: Mycket bra och snabbt usb-minne. För runt en hundring är detta ett mycket bra köp!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 6
6.0

både glad och ledsen

ckd77, Siba
24 september 2014
  • Utdrag: Är jättenöjd över utbudet och leveransen nen tycker det är väldigt tråkigt att siba upphörde i kalmar. Bra varor och underbar personal..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

bonfire, Prisjakt
23 juni 2014
  • Summering: Köpte detta minne för drygt ett år sedan. Efter någon vecka började den bråka och jag fick formatera om den, men eftersom jag då inte hade hunnit lägga så mycket data på stickan kunde jag stå ut med det. Nu har den emellertid fullständigt dött.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

wedgruzet, Prisjakt
24 mars 2014
  • Summering: Klart prisvärt USB-minne. Hade inga direkta förväntningar då jag bara letade efter ett billigt 16gb 3.0 minne men den fungerar utmärkt och är mycket snabbare än mitt gamla 2.0.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

WhiteWolfPro, Prisjakt
13 januari 2014
  • Summering: Ganska okej usb-minne kan jag tycka. Men min Corsair Flash Voyager GT 3.0 på 32GB är bra mycket bättre än denna på alla punkter. Positivt är att den är skapligt snabb för dem pengar man spenderar. Jag lyckades inte få upp några större höga hastigheter åt något håll med denna USB-minne.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

funkar fint

haccke, Siba
17 december 2013
Totalbetyg 10
10

Utrymme och klass

HenrikPorali, Siba
17 december 2013
  • Utdrag: Jag köpte det för att lägga in min Windows 8 backup fungerar utmärkt. Och USB 3. Mycket bra.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fantastisk

Fatma, Siba
17 december 2013
Nästa sida >>