www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 700
8.1 av 10

Transcend JetFlash 700

Pris från: 60 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 6
6.0

både glad och ledsen

ckd77, Siba
24 september 2014
  • Utdrag: Är jättenöjd över utbudet och leveransen nen tycker det är väldigt tråkigt att siba upphörde i kalmar. Bra varor och underbar personal..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

Andreas, cdon.se
31 mars 2014
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

PETER, cdon.se
30 mars 2014
  • Summering: Tidigare köpte jag 8GB varianten och där stämde inte beskrivningen (write: 20MB/s) med verkligheten 5MB/s så då kände man sig lurad men denna gång är allt ok och får en 4:a. Skriver i 13-17MB/s. Jag köper ett till.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB Fraktklass A

Henrik, cdon.se
14 mars 2014
  • Summering: Märkligt. Jag har själv använt denna - det har fungerat väldigt bra. Snabb och smidig, och det är därför man köper den. I varje fall är det därför jag köper en sådan produkt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Fantastisk

Fatma, Siba
17 december 2013
Totalbetyg 10
10

Snabbt

MagnusL, Siba
17 december 2013
  • Utdrag: Jag köpte det här USB-minnet för några månader sedan och jag kan inte annat säga än att jag är mycket nöjd med det. Allt fungerar precis som det skall och det är snabbt. Rekommenderas!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

funkar fint

haccke, Siba
17 december 2013
Totalbetyg 10
10

Utrymme och klass

HenrikPorali, Siba
17 december 2013
  • Utdrag: Jag köpte det för att lägga in min Windows 8 backup fungerar utmärkt. Och USB 3. Mycket bra.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10
Kvalitet 10
10
Användbarhet 10
10

Användarrecension

Dustin home
15 augusti 2013
Totalbetyg 2
2.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB Fraktklass A

PETER, cdon.se
17 juli 2013
  • Summering: Beställde detta minne, på förpackningen står det att minnet läser i 55MB/s och skriver 5MB/s vilket till stor del stämmer. Man skulle kunna tro att jag fått fel minne men så var ej fallet.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>