www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend-32gb-jetflash-700.33631099
8.3 av 10

Transcend JetFlash 700

Pris från: 62 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

bra kvalitet for penge

polvos, Siba
4 januari 2015
  • Utdrag: har brukt den nå noen måneder for alt mulig og fungerer utmerket,kjapp og lettvind
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Snabbt och smidigt!

NöjdSibaKund, Siba
30 oktober 2014
  • Utdrag: För ett par dagar sen var jag inne på siba i malmö och fick hjälp med att hitta detta, jag är inget vidare på datorer men med tjejen i kassans hjälp så hitta jag detta och är så nöjd! SNABBT ENKEL OCH SMIDIGT!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Nice piece of plastic

anm9, Siba
3 oktober 2014
Totalbetyg 6
6.0

både glad och ledsen

ckd77, Siba
24 september 2014
  • Utdrag: Är jättenöjd över utbudet och leveransen nen tycker det är väldigt tråkigt att siba upphörde i kalmar. Bra varor och underbar personal..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

DÃ¥lig

bonfire, Prisjakt
23 juni 2014
  • Summering: Köpte detta minne för drygt ett Ã¥r sedan. Efter nÃ¥gon vecka började den brÃ¥ka och jag fick formatera om den, men eftersom jag dÃ¥ inte hade hunnit lägga sÃ¥ mycket data pÃ¥ stickan kunde jag stÃ¥ ut med det. Nu har den emellertid fullständigt dött. Den hittas inte av nÃ¥gon dator och lysdioden blinkar inte ens när man kopplar in den. Användningen under detta Ã¥r har varit helt normal, i snitt kanske 2-3 ggr/dag.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

Andreas, cdon.se
31 mars 2014
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

PETER, cdon.se
30 mars 2014
  • Summering: Tidigare köpte jag 8GB varianten och där stämde inte beskrivningen (write: 20MB/s) med verkligheten 5MB/s så då kände man sig lurad men denna gång är allt ok och får en 4:a. Skriver i 13-17MB/s. Jag köper ett till. (Till CDON, nu när ni lagt till olika flikar under produkterna så jämför gärna det som står under (den gamla) beskrivningen och fliken specifikation)
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

wedgruzet, Prisjakt
24 mars 2014
  • Summering: Klart prisvärt USB-minne. Hade inga direkta förväntningar dÃ¥ jag bara letade efter ett billigt 16gb 3.0 minne men den fungerar utmärkt och är mycket snabbare än mitt gamla 2.0.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB Fraktklass A

Henrik, cdon.se
14 mars 2014
  • Summering: Märkligt. Jag har själv använt denna - det har fungerat väldigt bra. Snabb och smidig, och det är därför man köper den. I varje fall är det därför jag köper en sådan produkt!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 5
5.0

Acceptabel

WhiteWolfPro, Prisjakt
13 januari 2014
  • Summering: Ganska okej usb-minne kan jag tycka. Men min Corsair Flash Voyager GT 3.0 pÃ¥ 32GB är bra mycket bättre än denna pÃ¥ alla punkter. Positivt är att den är skapligt snabb för dem pengar man spenderar. Jag lyckades inte fÃ¥ upp nÃ¥gra större höga hastigheter Ã¥t nÃ¥got hÃ¥ll med denna USB-minne.
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>