www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 700
8.1 av 10

Transcend JetFlash 700

Pris från: 67 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 700

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 9
9.0

Utmärkt

Majk91, Prisjakt
22 juli 2015
  • Summering: Mycket bra och snabbt usb-minne. För runt en hundring är detta ett mycket bra köp!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

bra kvalitet for penge

polvos, Siba
4 januari 2015
  • Utdrag: har brukt den nå noen måneder for alt mulig og fungerer utmerket,kjapp og lettvind
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Snabbt och smidigt!

NöjdSibaKund, Siba
30 oktober 2014
  • Utdrag: För ett par dagar sen var jag inne på siba i malmö och fick hjälp med att hitta detta, jag är inget vidare på datorer men med tjejen i kassans hjälp så hitta jag detta och är så nöjd! SNABBT ENKEL OCH SMIDIGT!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Nice piece of plastic

anm9, Siba
3 oktober 2014
Totalbetyg 6
6.0

både glad och ledsen

ckd77, Siba
24 september 2014
  • Utdrag: Är jättenöjd över utbudet och leveransen nen tycker det är väldigt tråkigt att siba upphörde i kalmar. Bra varor och underbar personal..
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Dålig

bonfire, Prisjakt
23 juni 2014
  • Summering: Köpte detta minne för drygt ett år sedan. Efter någon vecka började den bråka och jag fick formatera om den, men eftersom jag då inte hade hunnit lägga så mycket data på stickan kunde jag stå ut med det. Nu har den emellertid fullständigt dött.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

Andreas, cdon.se
31 mars 2014
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 16GB

PETER, cdon.se
30 mars 2014
  • Summering: Tidigare köpte jag 8GB varianten och där stämde inte beskrivningen (write: 20MB/s) med verkligheten 5MB/s så då kände man sig lurad men denna gång är allt ok och får en 4:a. Skriver i 13-17MB/s. Jag köper ett till.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

wedgruzet, Prisjakt
24 mars 2014
  • Summering: Klart prisvärt USB-minne. Hade inga direkta förväntningar då jag bara letade efter ett billigt 16gb 3.0 minne men den fungerar utmärkt och är mycket snabbare än mitt gamla 2.0.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 8
8.0

Transcend USB 3.0 JetFlash 700 8GB Fraktklass A

Henrik, cdon.se
14 mars 2014
  • Summering: Märkligt. Jag har själv använt denna - det har fungerat väldigt bra. Snabb och smidig, och det är därför man köper den. I varje fall är det därför jag köper en sådan produkt!
  • Läs hela recensionen
Nästa sida >>