www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend-jetflash-600.5159800
8.4 av 10

Transcend JetFlash 600

Pris från: 51 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 600

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Perfekt

strandad, Prisjakt
8 mars 2012
  • Summering: Fungerar utan problem både i dator med W7 och i inspelningsbar digitalbox. Uppmätt skrivhastighet ca 15 MB/s. Stabilt och tillräckligt snabbt för mina behov. Locket är nog lätt att slarva bort då det inte sitter i något snöre med stickan.
  • Läs hela recensionen

Funkar fint!

Conrad
5 december 2010
  • Slutsats: 4 av 5 Jag använder detta minne för att köra Linux ifrån. Partitionerade i tre delar, swap, / och /ISO (ext3). Kopierade in ISO-filerna och startade med netinstall-cd. Jag har inte mätt hastigheten, men det flyter bra för mig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

JoBE242, Prisjakt
3 juni 2010
  • Summering: Snabbt, billigt och smidigt format. Använder minnet som lagring till Xbox 360, funkar perfekt. Inget att klaga på än så länge.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Muy bien

mikel, amazon.es
2 dagar sedan
Totalbetyg 10
10

Five Stars

socrates, Amazon
2 veckor sedan
Totalbetyg 10
10

empfehlungswert

rhlemharal, eBay.de
19 augusti 2014
Totalbetyg 10
10

Память USB 2.0 Flash Transcend 4 Gb JetFlash 600, 620 High-Speed

Антон, dns shop
8 juli 2014
  • Summering: быстрая простая флешка. собственно, всё.
  • Fördelar: быстрая
  • Nackdelar: колпачок хоть и защелкивается, все равно держится не совсем крепко
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Память USB 2.0 Flash Transcend 4 Gb JetFlash 600, 620 High-Speed

Юрий, dns shop
8 juli 2014
  • Summering: http://storage2.static.itmages.ru/i/11/0926/h_1317066930_2868992_774fc12b2d.png
  • Fördelar: Заявленная скорость чтения соответствует действительности.
  • Nackdelar: У маленьких моделей скорость записи как у обычных флэшек.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 8
8.0

Память USB 2.0 Flash Transcend 4 Gb JetFlash 600, 620 High-Speed

setriy, dns shop
8 juli 2014
  • Summering: Отличная флешка, купил для установки операционной системы на комп, устанавливается раза в 2 быстрее чем с диска.
  • Fördelar: Скорость записи на флешку 7мб/с, скорость чтения с флешки до 50мб/с Стильный не броский дизайн, особенно белого цвета Световой индикатор
  • Nackdelar: Немного пошатывается основная деталь в пластиковой оболочке
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Память USB 2.0 Flash Transcend 4 Gb JetFlash 600, 620 High-Speed

Неубиваемая флешка, dns shop
8 juli 2014
  • Summering: Покупал я ее, правда, не в ДНС...
  • Fördelar: Эта флешка неубиваемая! То есть вывести ее из строя может разве что удар кувалдой по корпусу 10 раз. Осенью 2011 я потерял ее возле гаража. Выпала из кармана. Весной 2012 я ее там же и нашел под слоем грязи. Сильно удивился когда после зимовки в земле ее опознал комп и она прекрасно работала. На прошлой неделе я забыл ее в джинсах и жена постирала ее при 90 градусах в стиральной машине. Даже это ее не убило. Флешка как работала, так и работает.
  • Nackdelar: Если положить под поезд, то скорее всего работать все же перестанет, хотя теперь уже не уверен.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>