www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 600
7.9 av 10

Transcend JetFlash 600

Pris från: 56 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 600

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Perfekt

strandad, Prisjakt
8 mars 2012
  • Summering: Fungerar utan problem både i dator med W7 och i inspelningsbar digitalbox. Uppmätt skrivhastighet ca 15 MB/s. Stabilt och tillräckligt snabbt för mina behov. Locket är nog lätt att slarva bort då det inte sitter i något snöre med stickan.
  • Läs hela recensionen

Funkar fint!

Conrad
5 december 2010
  • Slutsats: 4 av 5 Jag använder detta minne för att köra Linux ifrån. Partitionerade i tre delar, swap, / och /ISO (ext3). Kopierade in ISO-filerna och startade med netinstall-cd. Jag har inte mätt hastigheten, men det flyter bra för mig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

JoBE242, Prisjakt
3 juni 2010
  • Summering: Snabbt, billigt och smidigt format. Använder minnet som lagring till Xbox 360, funkar perfekt. Inget att klaga på än så länge.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Five Stars

K. Mcclean "Azucar!", Amazon
8 juli 2015
Totalbetyg 10
10

Flashy...

Drslot "Rob", Amazon
13 juni 2015
Totalbetyg 10
10

Kleines hübsches Stäbchen Transcend JetFlash 600 8 GB

Futzi99, Dooyoo
30 maj 2015
Totalbetyg 10
10

Five Stars

John Phelps, Amazon
11 mars 2015
Totalbetyg 10
10

Great product.

ReviewerOfTheMonth, Amazon
12 januari 2015
Totalbetyg 10
10

Und hält und hält und hält..

Dave, Amazon
7 december 2014
  • Summering: Ich habe den Stick Dezember 2010 gekauft und nutze ihne noch immer regelmäßig. Der Stick hat bei mir schon so einiges durchmachen müssen, angefangen von ruppigen, Schokoladenverschmierten Kinderhänden bis hin zu einer 40° Sitzung in der Waschmaschine. Was soll ich sagen, ich bin begeistert.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (120 kr)
Totalbetyg 10
10

Super Stick mit allem wo es hingehört.

argo2010blau, eBay.de
15 november 2014
  • Summering: Schöner handlicher Stick der Gut aussieht und gut in der Hand liegt. Ein Traum in Hochglanz schwarz. Schneller schreibe und lese Prozess....so will man es haben. Ein guter Kauf wenn es schnell gehen soll.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Nästa sida >>