www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 600
7.8 av 10

Transcend JetFlash 600

Recensioner för Transcend JetFlash 600

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Perfekt

strandad, Prisjakt
8 mars 2012
  • Summering: Fungerar utan problem både i dator med W7 och i inspelningsbar digitalbox. Uppmätt skrivhastighet ca 15 MB/s. Stabilt och tillräckligt snabbt för mina behov. Locket är nog lätt att slarva bort då det inte sitter i något snöre med stickan.
  • Läs hela recensionen

Funkar fint!

Conrad
5 december 2010
  • Slutsats: 4 av 5 Jag använder detta minne för att köra Linux ifrån. Partitionerade i tre delar, swap, / och /ISO (ext3). Kopierade in ISO-filerna och startade med netinstall-cd. Jag har inte mätt hastigheten, men det flyter bra för mig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

JoBE242, Prisjakt
3 juni 2010
  • Summering: Snabbt, billigt och smidigt format. Använder minnet som lagring till Xbox 360, funkar perfekt. Inget att klaga på än så länge.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Hier haben sich die Mehrkosten im vergleich zu einen Billig Stick auf jeden fall geloht

Amazon-Kunde, Amazon
2 veckor sedan
  • Summering: Ich bin zufrieden ich hatte mir eine kleinen Mini Satreceicer gekauft mit USB aufnahme Funktion,und hatte mit meinen Alten USB Stick starkes Ruckln und schlechtes Bild.Und bin jetzt Positiv überrascht das es mit dem Stick einwandfreie Aufnahmen gibt.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 6
6.0

Große Dateien hui, kleine Pfui

Michael Stahn, Amazon
27 mars 2016
  • Summering: Habe mehrere Dateisysteme getestet (ext4, ext2, NTFS). Das kopieren mit großen Dateien erfolgte mit der versprochenen Datenrate. Bei kleinen Dateien ging diese allerdings dermaßen nach unten dass es nicht mehr erträglich ist.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0

funktioniert bei Samsung TV nicht für Aufnahmen

Amazon Kunde, Amazon
22 mars 2016
  • Summering: Leider funktioniert dieser Stick ggü. der Vorgängerversion nicht mehr bei meinem Samsung TV für aufnahmen. An meinem PC hat er einwandfrei funktioniert, daher 2 Punkte.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 4
4.0

Muy lenta

Cliente Amazon, amazon.es
19 mars 2016
  • Summering: Muy, muy lenta. No me sirve para bootear el sistema desde el pen. Llegó bien embalada y a tiempo, pero no coincide la velocidad de trabajo con la indicada en la ficha.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Für GTA5 bei XBOX 360

Daniel, Amazon
13 mars 2016
  • Summering: Da mein Speicher der Xbox schon zu voll war um mir GTA zu Installieren hab ich mir diesen USB gekauft. Installation bzw Formation ist kinderleicht einfach USB rein und Anweisungen folgen.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Ist sehr gut

R. Just, Amazon
10 mars 2016
  • Summering: Die Verarbeitung und Design ist sehr gut. Ich benutze ihn sehr oft für größere aber auch für kleinere Datenmenge. Was soll man noch dazu sagen. Einfach ein toller Stick
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Gute Qualität

Zirka, Amazon
6 mars 2016
Nästa sida >>