www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash 600
7.8 av 10

Transcend JetFlash 600

Pris från: 55 kr

Recensioner för Transcend JetFlash 600

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Perfekt

JoBE242, Prisjakt
5 december 2010
  • Summering: Snabbt, billigt och smidigt format. Använder minnet som lagring till Xbox 360, funkar perfekt. Inget att klaga på än så länge.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Perfekt

strandad, Prisjakt
5 december 2010
  • Summering: Fungerar utan problem både i dator med W7 och i inspelningsbar digitalbox. Uppmätt skrivhastighet ca 15 MB/s. Stabilt och tillräckligt snabbt för mina behov. Locket är nog lätt att slarva bort då det inte sitter i något snöre med stickan.
  • Läs hela recensionen

Funkar fint!

Conrad
5 december 2010
  • Slutsats: 4 av 5 Jag använder detta minne för att köra Linux ifrån. Partitionerade i tre delar, swap, / och /ISO (ext3). Kopierade in ISO-filerna och startade med netinstall-cd. Jag har inte mätt hastigheten, men det flyter bra för mig.
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Christmas stocking stuffers

Grandmom, Walmart
14 december 2015
Totalbetyg 10
10

Fast, smooth, useful

Mayuran T., Newegg
6 november 2015
  • Fördelar: These are very fast USB flashdrives. Very high quality. I left one in the wash and it survived without problems. Transfer speeds are exceptional.
  • Nackdelar: None.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 2
2.0

Als schnell deklariert - in Wirklichkeit sehr, sehr langsam!!!

Unbekannt, Amazon
4 november 2015
Totalbetyg 10
10

Guter Speicher

Bruno Musikus, Amazon
1 oktober 2015
Totalbetyg 6
6.0

Von 20 Sticks 19 mit 8 GB, einer mit 7 GB

birgit, Amazon
29 september 2015
  • Summering: Habe die Sticks für eine Schulklasse bestellt. Gute Verarbeitung, gute Lese/Schreibgeschwindigkeit. Einzig: Von den 20 bestellten Sticks fiel einer aus dem Rahmen und hatte nur 7 GB statt 8 GB. Musste deshalb beim Kopieren der Schulsoftware extra behandelt werden. Aber sonst nicht weiter tragisch.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (132 kr)
Totalbetyg 10
10

Five Stars

K. Mcclean "Azucar!", Amazon
8 juli 2015
Totalbetyg 10
10

Top!

emga, Amazon
25 juni 2015
Nästa sida >>