www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend-jetflash300.32671308
9.2 av 10

Transcend JetFlash300

Pris från: 36 kr

Recensioner för Transcend JetFlash300

Visar 1-10 av totalt 500

Transcend JetFlash 300 8GB 8GB 2.0

Ayshat, cdon.se
25 maj 2013
  • Summering: Hej! Jag är mycket nöjd med Transcend JetFlash. Inga klagomål alls. rekommenderas att du har köpt utan att tveka!!!
  • Läs hela recensionen

Transcend JetFlash 300 16GB 16GB 2.0

Ercan, cdon.se
19 januari 2013
  • Summering: Min går inte kopiera typ filer över 300 mb Fixar det en mapp i taget och med låg mb
  • Läs hela recensionen

Transcend JetFlash 300 16GB 16GB 2.0

MAYSOON YAHYA, cdon.se
7 maj 2012
Totalbetyg 10
10

Transcend Jet Flash300- USB flash enhet 4 Gb

kuligheter, Ciao
19 januari 2012
  • Utdrag: Transcend 4 Gb Usb minne Vi har en fotoram som är väldigt praktisk för man kan stoppa i ett USB minne i det och titta på bilder. Jag satt och tittade på massa gamla fotografier och tyckte att det var rätt kul att se barnens utveckling så jag letade efter ett kort var på dem från varje resa vi varit på. Och döpte bara korten efter deras namn och sedan siffran 1 för det första utomlandsminnet redan i 1- års åldern och fortsatte så till den senaste resan med Spanien.
  • Fördelar: Väldigt enkelt att använda, billigt .
  • Nackdelar: -
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Falls jemand Probleme hat an der XBOX

Barnecle, Amazon
4 veckor sedan
  • Summering: Hey, ich hatte das Problem bei dem 8GB Stick sowie bei dem 32GB Stick das er von der XBOX nicht erkannt wird. Nun haben ein Microsoft Mitarbeiter und ich eine Lösung dafür gefunden. Folgt einfach meinen Schritten. Sie haben mir geholfen und seitdem funktioniert er einwandfrei an der Xbox. OK ICH HABE DIE LÖSUNG GEFUNDEN. 1. Als erstes sollte natürlich der USB Stick auf FAT32 Formatiert sein. 2. Nun startet ihr eure XBOX und geht zu den Speichern.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (63 kr)
Totalbetyg 10
10
Prisvärdhet 10
10

Användarrecension

DragonEyes, Walmart
25 mars 2014
  • Summering: This flash drive was a great price, and I know Transcend as a reputable company. I only use the drive to backup documents,files, photos, and a few programs. 32GB is plenty og storage space for me. I would recommend this to any home computer user...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 300 Hi-Speed 8GB USB-Stick

sysiphus "leseratte", Amazon
16 mars 2014
Totalbetyg 10
10

Sehr gut

anonym, Amazon
15 mars 2014
Totalbetyg 8
8.0

Soweit ok,

Oliver Weimar-Drese, Amazon
13 mars 2014
Totalbetyg 10
10

Handlicher und formschöner USB-Stick

C. Jansen "Philomele", Amazon
13 mars 2014
  • Summering: Die Zusatzbezeichnung "Frustfreie Verpackung" hat in ihrer Wirkung einen angenehmen Nebeneffekt gezeigt: endlich benötigt man kein Werkzeug, um das kleine Ding auszupacken. Schon allein das wertet den Inhalt, nämlich den schönen und praktikablen USB-Stick auf. Hilfreich ist auch der Farbstreifen an der Öffnung des Sticks, der je Fassungsvermögen unterschiedlich ausfällt. Sehr empfehlenswert!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (63 kr)
Nästa sida >>