www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend-jetflash300.32671308
9.1 av 10

Transcend JetFlash300

Pris från: 36 kr

Recensioner för Transcend JetFlash300

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 300 8GB 8GB 2.0

Ayshat, cdon.se
25 maj 2013
  • Summering: Hej! Jag är mycket nöjd med Transcend JetFlash. Inga klagomål alls. rekommenderas att du har köpt utan att tveka!!!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Transcend JetFlash 300 16GB 16GB 2.0

Ercan, cdon.se
19 januari 2013
  • Summering: Min går inte kopiera typ filer över 300 mb Fixar det en mapp i taget och med låg mb
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 300 16GB 16GB 2.0

MAYSOON YAHYA, cdon.se
7 maj 2012
Totalbetyg 10
10

Transcend Jet Flash300- USB flash enhet 4 Gb

kuligheter, Ciao
19 januari 2012
  • Utdrag: Transcend 4 Gb Usb minne Vi har en fotoram som är väldigt praktisk för man kan stoppa i ett USB minne i det och titta på bilder. Jag satt och tittade på massa gamla fotografier och tyckte att det var rätt kul att se barnens utveckling så jag letade efter ett kort var på dem från varje resa vi varit på. Och döpte bara korten efter deras namn och sedan siffran 1 för det första utomlandsminnet redan i 1- års åldern och fortsatte så till den senaste resan med Spanien.
  • Fördelar: Väldigt enkelt att använda, billigt .
  • Nackdelar: -
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Användarrecension

supernature, Yandex
26 september 2014
  • Utdrag: Воспользовался флешкой несколько раз, после чего она удалилась в мир иной. Ошибка, просьба отформатировать, конец.
  • Fördelar: Дёшево
  • Nackdelar: Ненадёжно
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

smokeonthewater, Amazon
19 september 2014
  • Summering: Hatte schon mal dieses Produkt erworben und habe mich abermals dafür entschieden. Hohe Leistung mit USB 2.0 und hohe Speicherkapazität zu einem günstigeren Preis als anderswo. Die leichte Erwärmung des Sticks ist typisch für hohe Speicherleistung, die Temperatur kommt aber nicht annähernd in kritische Bereiche. - Lieferung wie immer prompt und problemlos.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (66 kr)
Totalbetyg 2
2.0

Absolut nicht zu empfehlen!

Beate Kruse, Amazon
16 september 2014
  • Summering: Kaum ein Jahr alt und schon ist das Ding defekt... Ich benutzte den Stick erst dann so richtig, nachdem mein vorheriger Opfer eines Unfalls war – das heißt gerade so viereinhalb Monate: zum Hin- und Hertragen von Dateien zwischen mehreren Rechnern auf Arbeit und zu Hause (Win7 u. XP; GNU-Linux-Debian-Wheezy)...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (66 kr)
Totalbetyg 6
6.0

Preis-Leistung in Ordnung, nur schneller könnte er sein!

Blumine, Amazon
13 september 2014
  • Summering: Ich wollte endlich mal einen schnelleren Stick kaufen, ich habe erst einmal die preiswerte Variante ausprobiert und ich muss sagen das der Stick ganz in Ordnung ist, gut gebräuchlich, aber sonderlich schnell ziehe ich da keine Dateien rauf, demnach wurden meine Erwartungen nicht ganz getroffen, aber der Preis stimmt und man kann immer mal einen zusätzlichen USB-Stick gebrauchen, den man in der Tasche unterwegs dabei hat. OK!
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (66 kr)
Totalbetyg 10
10

Alles gut!

Alfred Badura, Amazon
5 september 2014
Totalbetyg 10
10

Guter und günstiger Standard USB 2.0 Stick!

Matthias H., Amazon
27 augusti 2014
  • Summering: Ich habe den Transcend JetFlash schon länger im Wechsel mit einigen anderen USB-Sticks (auch 3.0) im Einsatz. In der Ganzen Zeit gab es noch kein einziges Problem oder Datenverlust. Die Bauform finde ich recht ansprechend und kompakt, der Qualitätseindruck ist sehr gut. Die durchschnittliche Übertragungsrate liegt bei 26 MB/s.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (66 kr)
Nästa sida >>