www.testfreaks.se

Recensioner, recensioner, recensioner...

Transcend JetFlash300
8.8 av 10

Transcend JetFlash300

Pris från: 43 kr

Recensioner för Transcend JetFlash300

Visar 1-10 av totalt 500
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 300 8GB USB 2.0

Ayshat, cdon.se
25 maj 2013
  • Summering: Hej! Jag är mycket nöjd med Transcend JetFlash. Inga klagomål alls. rekommenderas att du har köpt utan att tveka!!!
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 2
2.0

Transcend JetFlash 300 16GB USB 2.0

Ercan, cdon.se
19 januari 2013
  • Summering: Min går inte kopiera typ filer över 300 mb Fixar det en mapp i taget och med låg mb
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Transcend JetFlash 300 16GB USB 2.0

MAYSOON YAHYA, cdon.se
7 maj 2012
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

kuligheter, Ciao
19 januari 2012
  • Summering: Transcend 4 Gb Usb minne Vi har en fotoram som är väldigt praktisk för man kan stoppa i ett USB minne i det och titta på bilder. Jag satt och tittade på massa gamla fotografier och tyckte att det var rätt kul att se barnens utveckling så jag letade efter ett kort var på dem från varje resa vi...
  • Läs hela recensionen
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

catlady, Walmart
4 veckor sedan
  • Summering: The 2 GB USB is very hard to find but it is essential for people that do machine embroidery- many of the machines will not accommodate the bigger ones or it takes a very long time to access the pattern you want to embroidery.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Perfect. It doesn't get any better

VIJAY NARAYAN BODKHE, Snapdeal
4 juni 2015
Totalbetyg 10
10

Användarrecension

HappyinHampstead, Walmart
27 maj 2015
Totalbetyg 2
2.0

Verfall in Übertragungsgeschwindigkeit und Kapazität

bokkosz, Amazon
19 maj 2015
  • Summering: Ich habe vor ca. 6 Monaten drei Exemplare in der 8GB Variante gekauft. Bei sporadischer Benutzung haben mittlerweile zwei der Sticks nur noch ca. 7GB verfügbare Speicherkapazität und der dritte sogar nur noch 0,8GB - mir ist nicht klar, wieso das so ist, aber wichtige Daten würde ich keinem der...
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
  • Se produkten hos Amazon (71 kr)
Totalbetyg 8
8.0

Användarrecension

donna, Walmart
8 maj 2015
  • Summering: I liked the idea of finding these and also the price. Shipping was very quick. I am using one now and find them to be very slow in pulling up the pattern to be embroidered . I have 4 pages on this stick, don't really know much they hold or how many this can go on the stick.
  • Läs hela recensionen Översätt till svenska
Totalbetyg 10
10

Five Stars

BALARAM MEHER, amazon.in
2 maj 2015
Nästa sida >>